Ζώδια και FBI: Ποια είναι αδίστακτοι εγκληματίες και ποια τα πιο άκακα;

Ζώδια και FBI: Ποια είναι αδίστακτοι εγκληματίες και ποια τα πιο άκακα;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές και τα επίσημα στοιχεία του FBI, οι εγκληματίες έχουν κατηγοριοποιηθεί ακόμη και βάσει… ζωδίου! Αυτή η κατηγοριοποίηση οδηγεί σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, όχι μόνο για το ποιοι είναι πιο επιρρεπείς στο έγκλημα αλλά και ποια είναι η φύση του εγκλήματος που μπορεί να διαπράξουν!

Οι ειδικοί αναλυτές του FBI έχουν καταφέρει να συνδέσουν τα ζώδια με τη φύση των εγκλημάτων που οι εκπρόσωποι αυτών είναι πιθανότερο να διαπράξουν. Με άλλα λόγια, η τάση μας στο έγκλημα μοιάζει να εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από την ημέρα που γεννηθήκαμε!

Ποιοι είναι οι πιο αδίστακτοι δολοφόνοι του ζωδιακού, ποιοι οι αμετανόητοι ψεύτες και ποιοι κλέβουν με απίστευτη ευκολία;

Και εδώ είναι η ώρα της αλήθειας! Η λίστα έχει καταρτισθεί από το πιο άκακο προς το πιο εγκληματικό ζώδιο! Ο πιο επιρρεπής… στο έγκλημα σας περιμένει τελευταίος!

No 12: Δίδυμοι

Το πιο «άκακο» ζώδιο. Οι συλληφθέντες αυτού του ζωδίου, αν και εφόσον καταλήξουν να συλληφθούν, έχουν διαπράξει κυρίως οικονομικά εγκλήματα, συνήθως κάποια μορφή απάτης. Δρουν αναίμακτα και σπανίως θα προσπαθήσουν να βλάψουν κάποιον σωματικά.

No 11: Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι «ειδικοί» σε θέματα απάτης κάθε είδους. Δεν είναι τυχαίο, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του FBI, οι περισσότεροι χάκερς που έχουν συλληφθεί ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Επίσης, τις περισσότερες φορές διαπράττουν εγκλήματα παρακινούμενοι από διάθεση εκδίκησης.

No 10: Λέων

Ένας λέων είναι πάντα… αρχηγός και λίγο-πολύ νάρκισσος. Αν αποφασίσουν να κάνουν οποιοδήποτε αδίκημα, είναι για να αποκτήσουν ή για να αποκαταστήσουν τη φήμη και το γόητρό τους. Αν και είναι λίγοι, το έγκλημα που θα διαπράξουν θα είναι σοβαρό. Ή το κάνεις ή δεν το κάνεις… τα μικροαδικήματα δεν είναι του γούστου τους.

No 9: Σκορπιός

Ο Σκορπιός χάνει την ψυχραιμία του από τη μία στιγμή στην άλλη! Είναι η περίπτωση ανθρώπων που κάνουν παράνομες πράξεις εν βρασμώ ψυχής. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν και σαδιστικές του τάσεις.  Αν προχωρήσει σε έγκλημα, φροντίζει να… ταλαιπωρήσει πολύ το θύμα του πριν ξεμπερδέψει μια για πάντα μαζί του. Ο Σκορπιός φέρει τον τίτλο του πιο σαδιστικού ζωδίου.

No 8: Ιχθύες

Οι εκπρόσωποι των Ιχθύων ανήκουν στους ευέξαπτους του ζωδιακού (όπως και οι Σκορπιοί). Ωστόσο, ελάχιστοι δολοφόνοι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αντιθέτως, τον Ιχθύ θα τον βρεις να «κολυμπά» όπου υπάρχει ναρκωτική ουσία και είναι αρκετοί που βρίσκονται εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις ναρκωτικών.

No 7: Ζυγός

Εδώ έχουμε να κάνουμε συνήθως με αδικήματα οπλοφορίας. Είναι το πιο επικίνδυνο από τα ζώδια του αέρα. Τα ποινικά αδικήματα που τους καταλογίζονται έχουν να κάνουν με τη διαφθορά και το… πιστολίδι και μάλιστα με βαρύ οπλισμό.  Δεν τους λες και «καλά παιδιά».

No 6: Παρθένος

Όπως και οι Ζυγοί φαίνεται ότι και οι Παρθένοι έχουν μία έλξη για τον βαρύ οπλισμό. Όμως, δεν τον χρησιμοποιούν εύκολα. Αντίθετα, σύμφωνα με τους αναλυτές του FBI έχουν άλλη ειδικότητα: οι διαρρήξεις και οι ηλεκτρονικές παραβιάσεις είναι το φόρτε τους. Ένας χάκερ, αν δεν είναι Υδροχόος, είναι σχεδόν βέβαιο, πως θα ανήκει σε αυτό το ζώδιο.

Δείτε Επίσης
Με ποιον να μοιραστείτε τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

No 5: Αιγόκερως

Ή είσαι της οργάνωσης ή δεν είσαι! Ένας Αιγόκερως λατρεύει το οργανωμένο έγκλημα πάσης φύσεως, γι’ αυτό και οι καταδίκες του ποικίλλουν. Στο ποινικό του μητρώο καταγράφονται διάφορες περιπτώσεις από συμμορίες μέχρι μεγάλες οργανωμένες απάτες. Κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου μοιάζει να έχουν διαπράξει δολοφονίες με σκοπό την επίτευξη κάποιου στόχου τους.

No 4: Κριός

Οι Κριοί είναι οι λεγόμενοι «επαγγελματίες» εγκληματίες. Συχνά, το έγκλημα δεν είναι τίποτα περισσότερο γι’ αυτούς από μια απλή «δουλειά». Κυκλοφορούν σχεδόν πάντα οπλισμένοι. Και ανάμεσά τους βρίσκονται πιο συχνά οι πληρωμένοι δολοφόνοι.

No 3: Τοξότης

Το πιο δύσκολο ζώδιο για να συλλάβει κανείς. Οι εγκληματίες που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη ταλαιπωρούν πολύ τις Αρχές μέχρι να καταλήξουν στη φυλακή, ενώ θεωρούνται οι μεγαλύτεροι κλέφτες! Δύσκολα, πάντως, θα βλάψουν το θύμα τους, αν δεν κινδυνεύσουν και οι ίδιοι.

No 2: Ταύρος

Σε αντίθεση με τους Τοξότες, οι Ταύροι συλλαμβάνονται σχεδόν αμέσως. Αλλά η ζημιά έχει γίνει. Συνήθως δρουν χωρίς συνεργούς και ειδικεύονται στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Θεωρούνται πάρα πολύ επικίνδυνοι, κυρίως επειδή χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους. Και έχουν πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά στα αρχεία συλλήψεων…

No 1: Καρκίνος

Οι χειρότεροι όλων. Το πιο αιμοβόρο πλάσμα του ζωδιακού δεν είναι άλλο από τον ευαίσθητο (;) Καρκίνο. Στο ζώδιο αυτό ανήκουν οι πιο αδίστακτοι δολοφόνοι όλων των εποχών αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό εκείνων που έφτασαν στο έγκλημα πάθους. Είναι τρομερά βίαιοι, ενώ οι περισσότεροι φροντίζουν πάντα να αφήσουν κι ένα σημάδι στο σώμα του θύματός τους ως «σφραγίδα». Οι περισσότεροι εγκληματίες, μάλιστα, ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου…

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.