10 πράγματα που θέλει κάθε γυναίκα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

10 πράγματα που θέλει κάθε γυναίκα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Είτε πρόκειται για ένα απλό δωμάτιο, χωρίς διακοσμητικά στοιχεία είτε για μια πολυτελή σουίτα, υπάρχουν μερικά πράγματα που κάθε γυναίκα θέλει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Δεν έχει σημασία αν είναι για δουλειά ή για ευχαρίστηση, θα πρέπει να είναι μια ευκαιρία ευτυχίας και απόλαυσης. Συν μερικά… άλλα! Ποια είναι τα 10 πράγματα που κάθε γυναίκα θέλει να βρει στο δωμάτιό της ανεξάρτητα από την τιμή του;

1. Πολλές κρεμάστρες

Γνωρίζουμε γιατί τα ξενοδοχεία πολύ συχνά ασφαλίζουν τις κρεμάστρες ρούχων για να «μην κλέψετε», αλλά, είναι ενοχλητικές! Ιδιαίτερα όταν είναι  πολύ λίγες κι εσείς θέλετε να ξεπακετάρετε.

2. Καλός φωτισμός

Όλοι αγαπάμε λίγο ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα δωμάτιο που φαίνεται συνεχώς στη ζώνη του λυκόφωτος. Και σας παρακαλώ… πόσο μάλλον να έχει χαμηλό φως στο μπάνιο! Θέλουμε φως… τέλος!

© ANDREA PIACQUARDIO-PEXELS
© ANDREA PIACQUARDIO-PEXELS

3. Ένα άβολο ντους… είναι θάνατος!

Οι άντρες μπορεί να λατρεύουν τα ντους από ψηλά για ένα λούσιμο μέσα στην… πλημμύρα, αλλά για εμάς τις γυναίκες, δώστε μσας κάτι όπου το ύψος, η γωνία και η πίεση μπορούν να ελεγχθούν. Και ένα ντους που δεν απαιτεί διδακτορικό για να λειτουργήσει είναι εξίσου ελκυστικό.

4. Σκουφάκι μπάνιου

Τα σκουφάκια ντους σχεδόν είναι μία κατηγορία από μόνα τους! Είναι απαραίτητο (και μπορείτε να αφήσετε δύο, παρακαλώ), αλλά όσες έχουν πολλά και μακριά μαλλιά χρειάζονται κάτι μεγαλύτερο από το «παιδικό» μέγεθος. Και τι συμβαίνει με το φθηνό, εξαιρετικά λεπτό πλαστικό που σκίζεται με το άγγιγμα ενός καλο-περιποιημένου νυχιού;

5. Πιστολάκι

Μιλώντας για μαλλιά, ένα πιστολάκι υψηλής ισχύος είναι μια ευχάριστη ανακάλυψη και ένα μοντέλο που δεν είναι μόνιμα προσκολλημένο στον τοίχο, πολύ περισσότερο. Αλλά εξίσου ζωτικής σημασίας είναι μια ηλεκτρική πρίζα κοντά σε έναν καθρέφτη για να το χρησιμοποιήσετε.

Είναι εκπληκτικό πόσο συχνά είναι και τα δύο σαν… διαζευγμένοι στα δωμάτια του ξενοδοχείου, ειδικά σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο όπου γενικά δεν επιτρέπονται οι ηλεκτρικές πρίζες στα μπάνια.

6. Καλά είδη προσωπικής χρήσης

Ω, η χαρά της εύρεσης καλής ποιότητας προϊόντων μαλλιών και σώματος από μια αναγνωρισμένη ετικέτα. Τι ωραίο, να ανακαλύπτεις ένα ωραίο σαπούνι – κατά προτίμηση μεγαλύτερο από ένα κέρμα – και περισσότερα από ένα.

Και όποιος αποφάσισε ότι τα δοχεία υγρού σαπουνιού και σαμπουάν είναι συνδεδεμένοι στους τοίχους του ντους είναι καλή ιδέα, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Για εμάς τους υπόλοιπες, όχι, όχι, όχι.

Δείτε Επίσης
La Banchina: Cool bites… στην Κοπεγχάγη

7. Καθρέπτες

Η παρουσία ενός ολόσωμου καθρέφτη είναι το μοναδικό σημαντικότερο χαρακτηριστικό με το οποίο οι γυναίκες βαθμολογούν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Και, σε μια θέση όπου μπορείτε να σταθείτε και να δείτε από απόσταση.

8. Νερό

Ζητώντας από γυναίκες να πουν για τις «καυτές λίστες» ενός ξενοδοχείου, θέλουν επίσης να περιλαμβάνονται στην τιμή μπουκάλια νερό αλλά εξίσου σημαντική είναι μια σημείωση που να δείχνει εάν το νερό της βρύσης είναι ασφαλές.

9. Υπάρχουν κι άλλα…

όπως ανοιγόμενα παράθυρα και πολλές πετσέτες σε διαφορετικά μεγέθη. Το να φτάνουν στις βρύσες χωρίς να πρέπει να είναι πανύψηλες, ενώ βαθμολόγησαν με αναφορά, περιοδικά φιλικά προς τις γυναίκες και μια ελαφριά κουβέρτα.

10. Ασφάλεια

Πριν από μερικά χρόνια, υπήρχε μια τάση για ορόφους ξενοδοχείων μόνο για γυναίκες. Το να αισθάνεστε ασφαλείς είναι σημαντικό, επομένως απαιτείται ένα ματάκι και μια αλυσίδα ασφαλείας στην πόρτα.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.