7 λόγοι που ο Σεπτέμβριος είναι τέλειος για ταξίδια!

7 λόγοι που ο Σεπτέμβριος είναι τέλειος για ταξίδια!

Εάν για κάποιους λόγους δεν καταφέρατε να φύγετε για καλοκαιρινές διακοπές, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την κίνησή σας! Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να κάνετε ένα ταξίδι. Πριν να σηκώσετε το φρύδι με… απορία, διαβάστε παρακάτω για να δείτε γιατί είναι τόσο ωραία ιδέα να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας, όταν τα φύλλα αρχίζουν να κιτρινίζουν! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πειστείτε!

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

1. Οι τιμές των συγκοινωνιών και των ξενοδοχείων μειώνονται

Επειδή δεν είναι η περίοδος αιχμής, με το που μπαίνει ο Σεπτέμβριος, οι τιμές μειώνονται έως και θεαματικά! Έτσι, το κόστος των διακοπών σας αυτή την περίοδο δεν έχει καμία σχέση με τον Αύγουστο. Και διακοπές και εξοικονομείτε χρήματα!

2. Η φύση είναι όμορφη!

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ελλάδα αλλά και στη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη, θα αντικρύσετε μία πανέμορφη φύση. Είναι μία πραγματικά μαγική στιγμή για να εξερευνήσετε οποιαδήποτε χώρα σε αυτές τις ηπείρους και να απολαύστε τη φύση και τα τοπία τους.

3. Οι δημοφιλείς προορισμοί έχουν πολύ λιγότερο κόσμο

Σε γενικές γραμμές, το φθινόπωρο είναι η λιγότερο δημοφιλής εποχή του χρόνου για τα ταξίδια. Έτσι, διακοπές κατά τους φθινοπωρινούς μήνες σημαίνουν λιγότερα πλήθη και λιγότερες ουρές στα προορισμούς που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

4. Ο καιρός είναι ήπιος

Εάν δεν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε κάποια τροπική περιοχή, τότε μπορείτε είστε σίγουροι ότι στις διακοπές των Σεπτέμβριο δεν θα έχετε πολλές πιθανότητες για πολλή βροχή, και φυσικά όχι χιόνι ή χαμηλές θερμοκρασίες που θα σας εμποδίζουν.

Δείτε Επίσης
Eλληνικά νησιά και τον Οκτώβριο ψηφίζει το Condé Nast Traveller

5. Μπορείτε να πάτε σε χώρους υψηλής ζήτησης που συνήθως είναι αδύνατον να κάνετε κράτηση

Μπορείτε να μείνετε επιτέλους σε αυτό το ξενοδοχείο με το οποίο έχετε ξετρελαθεί, αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι όλα κλεισμένα. Είναι η καλύτερη εποχή για να βρεθείτε σε ένα σούπερ δωμάτιο που είναι συνήθως δύσκολο να το βρείτε κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

6. Δεν θα αντιμετωπίστε το χάος των μαζικών διακοπών

Ο Σεπτέμβριος και οι αρχές Οκτωβρίου είναι μία υπέροχη περίοδος για αν αισθανθείτε ανανεωμένοι, πριν αρχίσουν τα φορτωμένα προγράμματα των γιορτών που έρχονται. Αφήστε που δεν θα πέσετε πάνω στο χάος των μαζικών εξόδων για τις επόμενες αργίες.

7. Θα ζήσετε μια πιο αυθεντική εμπειρία

Καλοκαιρινές προσφορές και προωθητικές ενέργειες διακοπών δεν θα είναι πουθενά στον ορίζοντα… Αν θέλετε να ζήσετε μια πιο πραγματική και αυθεντική ατμόσφαιρα του προορισμού που έχετε διαλέξει, το φθινόπωρο είναι τέλειο. Χωρίς «ορδές» τουριστών, αλλά με τους ντόπιους στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς θα μπείτε καλύτερα στο πνεύμα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.