Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο; Δεν πάει το μυαλό σας!

Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο; Δεν πάει το μυαλό σας!
Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο; Δεν πάει το μυαλό σας!
Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο; Δεν πάει το μυαλό σας!
Προβολή Φωτογραφιών
Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο; Δεν πάει το μυαλό σας!

Κι όμως, πρόκειται για την Aeroflot, τον επίσημο ρωσικό αερομεταφορέα, ο οποίος μέχρι πριν λίγα χρόνια αποτελούσε τον φόβο… και τον τρόμο, εκτός από τα ανέκδοτα που κυκλοφορούσαν παγκοσμίως! Σήμερα όμως, ανακηρύσσεται  ως η καλύτερη και η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο!

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

Η Aeroflot λοιπόν, βρίσκεται να παίρνει βαθμολογία ΑΑΑ, μία βαθμολογία που έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις άλλες εννέα αεροπορικές εταιρείες. Το άριστο σκορ της οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τον πιο καινούργιο στόλο, αλλά και για τις πολύ σοβαρές επενδύσεις της σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με την Brand Finance, λαμβάνονται υπόψη 30 παράμετροι, όπως το μέγεθος του στόλου, η μέση ηλικία των αεροπλάνων, τα μέτρα ασφαλείας, ο αριθμός των εργαζομένων, οι επενδύσεις που γίνονται από την εταιρεία, τα οικονομικά στης στοιχεία, η πιστότητα των πελατών της και η βαθμολογία από την Skytrax και την IATA.

Όπως ομολόγησαν οι ειδικοί: «Αποτέλεσε μία τεράστια έκπληξη κυρίως για όλους στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Όμως, πλέον είναι μία πραγματικότητα».

Το επίπεδο ασφάλειας είναι μεταξύ των καλυτέρων στις αερομεταφορές
Το website AirlineRatings.com, το οποίο καταγράφει την ασφάλεια με πολλαπλά κριτήρια, έδωσε το μέγιστο, δηλαδή επτά αστέρια. Όμως, δεν ήταν πάντοτε έτσι! Κάποτε υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες… των αιθέρων, αφού κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου κατέγραψε 721 ατυχήματα μέσα σε 40 χρόνια.

Ίσως υπήρξε η αεροπορική εταιρεία που έπασχε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στις δεκαετίες του ‘60 και του ’70, καταγράφοντας 8.231 επιβάτες νεκρούς (στην ίδια περίοδο η Air France είχε 1.783 νεκρούς, η Pan Am 1.645, η American 1.442, η United 1.211 και η TWA 1.077). Αυτό όμως οφειλόταν και στο γεγονός ότι ήταν μία εταιρεία με τεράστιο αριθμό επιβατών για εκείνη την εποχή.

Να σκεφθεί κανείς ότι επειδή κάλυπτε ολόκληρη την Σοβιετική Ένωση διακινούσε στα μέσα της δεκαετίας του ’60 πάνω από 60 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο, όταν η Pan Am είχε 11 εκατομμύρια επιβάτες ολόκληρη τη δεκαετία του ΄70! Τα σημερινά της όμως αποτελέσματα την αναδεικνύουν ως μία από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Μία από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο!  

Η Aeroflot επιπλέον ανακηρύχθηκε το πιο ισχυρό σήμα στον κόσμο των αεροπορικών εταιρειών. Αυτή η αναγνώριση αντικατοπτρίζει την ιστορία των 93 της χρόνων και το γεγονός ότι είναι η Νο1 αεροπορική εταιρεία στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου και ταυτόχρονα κατάφερε να προσφέρει το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών τόσο στις εσωτερικές όσο και στις εξωτερικές πτήσεις, διαθέτει πλέον τον πιο καινούργιο στόλο στον κόσμο και βέβαια έχει εκσυγχρονίσει το μάρκετινγκ της!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.