Ποιες συμπεριφορές εκνευρίζουν το πλήρωμα ενός αεροπλάνου

Ποιες συμπεριφορές εκνευρίζουν το πλήρωμα ενός αεροπλάνου

Για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε σκεφτεί ποτέ πώς βλέπουν τη συμπεριφορά μας οι αεροσυνοδοί, όταν είμαστε εν πτήσει; Μήπως θα έπρεπε; Έμπειροι αεροσυνοδοί μοιράζονται όλα τα ενοχλητικά που μπορούν να εκνευρίσουν το πλήρωμα ενός αεροπλάνου… για να μην τα ξανακάνουμε!

Από τη Σοφία Κροκιδά

Πρώτες στη λίστα είναι φυσικά κάποιες αρκετά… αηδιαστικές συνήθειες που συναντούν συχνά οι αεροσυνοδοί, όπως όταν οι επιβάτες αφήνουν βρώμικη την τουαλέτα ή γεμίζουν το κάθισμά τους με ψίχουλα και υπολείμματα φαγητού.

Εν ώρα φαγητού

Μια συνήθεια που μπορεί να φέρει έναν αεροσυνοδό στα όριά του είναι κάτι που μάλλον πολλοί από εμάς κάνουμε. Δεν σηκώνουμε το κάθισμά μας την ώρα του φαγητού! Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, αλλά σκεφτείτε πόσο αγενές είναι να τρώμε με το κάθισμά ξαπλωμένο αναγκάζοντας τον πίσω μας να φάει με το δίσκο κολλημένο πάνω στην κοιλιά του.

Μπορώ να έχω άλλο ένα ποτηράκι; 

Άλλο «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει ένα πλήρωμα κατά τη διάρκεια μίας πτήσης είναι να τους ζητάει κάποιος ποτά συνεχώς. Ξέρετε ότι το αλκοόλ στους αιθέρες έχει τη διπλάσια επίδραση απ’ ό,τι υπό κανονικές συνθήκες; Και ποιος θέλει μεθυσμένους επιβάτες;

Όταν υπάρχει κακοσμία

Οι αεροσυνοδοί που συνήθως πετάνε σε μεγάλες πτήσεις αναφέρουν συχνά ότι θα προτιμούσαν να εξυπηρετούν τους επιβάτες από απόσταση… ασφαλείας! Γιατί αυτό; Είναι σύνηθες, ειδικά μετά από μεγάλες πτήσεις που οι επιβάτες κοιμούνται, το στόμα τους να μην μυρίζει και τόσο ευχάριστα. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα φτιάξετε την τσάντα σας για το αεροπλάνο μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και καραμέλες!

Δείτε Επίσης
Πώς να τηρήσουμε τις νέες αποφάσεις...

Και με τη διαχυτικότητα τι γίνεται;

Εντάξει, είστε νέο ζευγάρι και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε ο ένας από τον άλλο! Μάλλον αυτό όμως, δεν είναι και το καλύτερο θέαμα για τους αεροσυνοδούς που προσπαθούν να σας σερβίρουν καφέ ή να σας τραβήξουν την προσοχή για να σηκώσετε το κάθισμά σας. Καλό είναι, εάν ταξιδεύετε με τον σύντροφό σας να μην δείχνετε συνεχώς πόσο ερωτευμένοι είστε ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά, γιατί ενοχλείτε τόσο το πλήρωμα όσο και τους συνεπιβάτες σας.

Μην πατάτε χωρίς λόγο το κουμπί

Οι αεροσυνοδοί μιας πτήσης είναι πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι τους ζητήσετε, δείχνοντάς σας το πιο όμορφο χαμόγελό τους. Δεν θα ήταν καλό λοιπόν να δείξετε ότι το εκτιμάτε; Εάν θέλετε να είστε ευγενικοί, κοιτάξτε τους στα μάτια όταν βγαίνετε από το αεροπλάνο και χαιρετήστε τους όπως κάνουν και οι ίδιοι. Και ποτέ μα ποτέ μην πατάτε το κουμπί για να έρθουν χωρίς λόγο. Συμβαίνει συχνά να καλούμε την αεροσυνοδό κατά λάθος, αλλά το κουμπί δεν είναι παιχνίδι και σίγουρα το πλήρωμα έχει πολλά περισσότερα να κάνει από το να τρέχει σε κάθε επιβάτη που πάτησε το κουμπί γιατί «δεν ήξερε τι είναι»!

Και ποιο είναι το χειρότερο;

Για το τέλος σας αφήσαμε την «αγαπημένη» χειρότερη συνήθεια που απεχθάνονται όλοι οι αεροσυνοδοί. Τα ξυπόλητα πόδια! Για το καλό το δικό σας και των άλλων, μην βγάζετε ποτέ τις κάλτσες σας μέσα στο αεροπλάνο! Εκτός του ότι μπορεί να ενοχλήσετε τους γύρω σας με κάποια… δυσάρεστη μυρωδιά, έχετε στον νου σας ότι το πάτωμα του αεροπλάνου δεν είναι και τόσο καθαρό όσο νομίζετε…

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.