Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει!

Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει!
Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει!
Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει!
Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει!
Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει! +1
Προβολή Φωτογραφιών
Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει!

Μπορεί μια συνεργασία να μας ανεβάσει στον… έβδομο ουρανό; Μπορεί, αν πρόκειται για δύο κορυφαία ονόματα στο είδος τους και, φυσικά, αν το αποτέλεσμα είναι τόσο ιδιαίτερο όσο υπόσχεται η ιστορία τους… Ο ιταλικός οίκος ειδών σπιτιού Alessi δημιουργεί μια συλλογή 86 κομματιών για την αεροπορική εταιρεία Delta.

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Απόδειξη, η σύμπραξη της ιταλικής μάρκας ειδών για το σπίτι Alessi με την αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta, η οποία είχε ως αποτέλεσμα 86 μοναδικά και άκρως στιλάτα κομμάτια που ετοιμάστηκαν για την πρώτη τους πτήση την 1η Απριλίου!

Η Alessi είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα και καινοτόμα της σχέδια με την υπογραφή μερικών από τους πιο διάσημους designers του 20ού και 21ου αιώνα και η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μια πεμπτουσία της μάρκας. Συγκεκριμένα, η κολεξιόν Alessi for Delta που θα κάνει αρχικά την εμφάνισή της στις premium θέσεις της αεροπορικής εταιρείας (στην Delta One, την First Class και στα τέλη του 2017, στην Delta Premium Select), θα περιλαμβάνει μοναδικά ποτήρια, σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα και άλλα είδη σερβιρίσματος βασισμένα σε κλασικά και αγαπημένα κομμάτια που έχουν δημιουργήσει έξι μεγάλοι designers: οι Ronan & Erwan Bouroullec, η Patricia Urquiola, οι αδερφοί Campana, ο Stefano Giovannoni, η Miriam Mirri και η Kristiina Lassus.

Η συνεργασία, η πρώτη ολοκληρωμένη σύμπραξη τής Alessi με μια αεροπορική εταιρεία, είχε ανακοινωθεί από το 2015 και στο διάστημα που μεσολάβησε το ιταλικό brand όχι μόνο σχεδίασε τη σειρά αλλά και ξεκίνησε να τη δοκιμάζει πιλοτικά σε πτήσεις της Delta, προκειμένου να τελειοποιήσει τις δημιουργίες.

“Θαυμάζω πραγματικά την απόφαση της Delta να συνεχίσει να επανασχεδιάζει και να αναβαθμίζει την εμπειρία του κόσμου που επιλέγει να πετάξει μαζί της. Είμαι περήφανος που η Alessi αποτελεί μέρος αυτής της βελτίωσης”, δήλωσε ο Matteo Alessi, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική της Alessi.

Δείτε Επίσης
Το απόλυτο tip που θα κλέψουμε από τις Ιταλίδες

“Όταν σχεδιάζεις για μια αεροπορική εταιρεία πρέπει να υπολογίσεις αρκετούς παράγοντες, όλοι τους είναι σημαντικοί”, υποστηρίζει με τη σειρά του ο Αlberto Alessi, Πρόεδρος της ομώνυμης μάρκας. “Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να βρούμε την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εμφάνιση και τη χρηστικότητα, τηρώντας την ίδια στιγμή τους κανόνες ασφαλείας σε μια πτήση”.

Κατά τη γνώμη μας, το αποτέλεσμα είναι απολύτως εντυπωσιακό. Μακάρι να ακολουθούσαν και άλλες αεροπορικές το παράδειγμα της Delta…

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.