Βar Les Aviateurs: Απογειώνοντας το… στιλ!

Το
Το "Les Aviateurs" εκπέμπει την ιδιαίτερη φιλοσοφία ενός μπαρ που επικεντρώνεται στη συναρπαστική εποχή των πρωτοπόρων της αεροπορίας και μίας σοφιστικέ ατμόσφαιρας ενός gentlemen?s club!
Σε όλο το μπαρ κυριαρχούν το σκούρο ξύλο και το δέρμα, ενώ τα κοκτέιλ εμπνέονται από τα πρώτα χρόνια της κατάκτησης των αιθέρων και από τα εξαιρετικά ρολόγια της IWC
Οι αυθεντικές φωτογραφίες και χάρτες μεταφέρουν τους θαμώνες πίσω στη συναρπαστική εποχή των πρωτοπόρων της αεροπορίας
Το μπαρ βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την boutique IWC, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τη συλλογή ρολογιών Pilot
Προβολή Φωτογραφιών
Το "Les Aviateurs" εκπέμπει την ιδιαίτερη φιλοσοφία ενός μπαρ που επικεντρώνεται στη συναρπαστική εποχή των πρωτοπόρων της αεροπορίας και μίας σοφιστικέ ατμόσφαιρας ενός gentlemen?s club!

Η διάσημη μάρκα πολυτελών ρολογιών IWC Schaffhausen άνοιξε πριν λίγο καιρό το μπαρ “Les Aviateurs”, δίπλα στην μπουτίκ της στη Rue du Rhône, στη Γενεύη. Το στιλ του χώρου θυμίζει ένα «club» αποκλειστικά για κυρίους και φέρνει στο προσκήνιο τον συναρπαστικό κόσμο των ρολογιών Pilot της μάρκας. 

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το σύνθημα δόθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η IWC άνοιξε τη νέα της boutique στη Rue du Rhône της Γενεύης. Με τα εγκαίνια του μπαρ “Les Aviateurs”, τον Δεκέμβριο ολοκληρώνει την εικόνα της, αφού μάλιστα συνεργάστηκε με το πολυτελές πολυκατάστημα Globus για να δημιουργήσει ένα «μοδάτο πραξικόπημα» στην καρδιά της πρωτεύουσας της υψηλής ωρολογοποιίας της Ελβετίας και να διατηρήσει τη φήμη της στην πρωτοπορία της αισθητικής.  

«Με την υλοποίηση αυτής της ιδιαίτερης φιλοσοφίας ενός μπαρ που επικεντρώνεται στη συναρπαστική εποχή των πρωτοπόρων της αεροπορίας και μίας σοφιστικέ ατμόσφαιρας ενός gentlemen’s club , προσφέρουμε μια εντελώς νέα εμπειρία του brand. Το μπαρ “Les Aviateurs” λειτουργεί ως επέκταση της boutique μας, η οποία είναι η πρώτη του είδους της στο τμήμα ρολογιών πολυτελείας», είπε ο Linus Fuchs, IWC Managing Director  της μάρκας στην Ελβετία. 

Η καλαίσθητη και ζεστή ατμόσφαιρα του νέου μπαρ προσκαλεί τους επισκέπτες να «βυθιστούν» στα πρώτα χρόνια της αεροπορίας και να νιώσουν το πνεύμα των πρωτοπόρων πιλότων,  όπως ο Antoine de Saint-Exupéry. Το μπαρ σχεδιάστηκε από την IWC και, σε συνεργασία με το Globus για την επιλογή των γαστρονομικών προτάσεων και των κοκτέιλ, έχει σκοπό να καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης για απαιτητικούς γκουρμέ πελάτες από όλον τον κόσμο που σέβονται και λατρεύουν το αξεπέραστο στιλ! 

Στον χώρο κυριαρχεί το σκούρο ξύλο και το δέρμα, όλη η ατμόσφαιρά του θυμίζει τα θρυλικά club για κυρίους από τη δεκαετία του 1920 και του 1930, όπου μεταξύ άλλων, ήταν τόποι συνάντησης των πρώτων πιλότων που διηγούνταν τις εμπειρίες τους στον αέρα. Η προσεκτικά σχεδιασμένη επίπλωση – συμπεριλαμβάνει λεπτομέρειες, όπως αυθεντικές φωτογραφίες και χάρτες, μεταφέροντας τους θαμώνες πίσω στη συναρπαστική εποχή των πρωτοπόρων της αεροπορίας.

Μεταξύ των εμπνευσμένων κοκτέιλ που προσφέρει θα βρείτε και δημιουργίες όπως το “R. J. Mitchell “, εμπνευσμένο από τον σχεδιαστή του ρολογιού Supermarine Spitfire της συλλογής ρολογιών Pilot’s Watch της IWC ή το “Rose” που εμπνέεται από το μοτίβο του τριαντάφυλλου από την ιστορία του Antoine de Saint-Exupéry «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Μία άψογη… επέκταση της μπουτίκ 

Ακριβώς δίπλα στο μπαρ “Les Aviateurs” και άμεσα συνδεδεμένο με το Globus είναι η μπουτίκ IWC, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τα ρολόγια Pilot που κατασκευάζει η μάρκα. Με την υψηλή λειτουργικότητα και τον καθαρό σχεδιασμό τους, τα ρολόγια από το Schaffhausen «προσγειώνονται» στους καρπούς των τυχερών που τα φορούν με κομψό τρόπο εδώ και πάνω από 80 χρόνια.

Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν εικόνες από το ρολόι Mark XVIII που κατασκευάστηκε για τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία το 1948 και το ρολόι Big Pilot εμπνευσμένο από το ιστορικό Calibre 52 TSC.  Άλλα δημοφιλή ρολόγια περιλαμβάνουν τα Pilot’s Spitfire αλλά και τα μοντέλα Top Gun με τον σχεδιασμό που θυμίζει  το cockpit αεροπλάνου και τις μαύρες κεραμικές κάσες τους. Οι ειδικές εκδόσεις προς τιμήν του Γάλλου συγγραφέα και πιλότου Antoine de Saint-Exupéry και της ιστορίας του “Ο Μικρός Πρίγκιπας” κυκλοφορούν σε σκούρο καφέ και μπλε του μεσονυχτίου… 

Les Aviateurs: Rue du Rhône 48, Γενεύη 

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.