Volotea: Νέα… φτερά

Volotea: Νέα... φτερά
Volotea: Νέα... φτερά
Volotea: Νέα... φτερά
Volotea: Νέα... φτερά
Προβολή Φωτογραφιών
Volotea: Νέα... φτερά

Από τον Απρίλιο 2015, η ιταλική αεροπορική εταιρία Volotea ξεκινά 5 νέα θερινά δρομολόγια από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, ενώ προσθέτει τη Ζάκυνθο και τη Θεσσαλονίκη στους νέους προορισμούς της.

Από τον Δημήτρη Μαχαιρίδη

Συγκεκριμένα θα πετά με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα για τέσσερις πόλεις της Ιταλίας και θα συνδέει τη Σαντορίνη με την Αθήνα. Αυτό σημαίνει ότι η Volotea εισέρχεται στην ελληνική αεροπορική αγορά, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό.  Επιπλέον, η άφιξή της στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει κάτι που έχει γίνει δεδομένο από καιρό. Ότι, δηλαδή, η πολιτική του δημάρχου της Θεσσαλονίκης να επιβάλει την πόλη του στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη στέφεται ακόμη μια φορά με επιτυχία.

Όσον αφορά τις ιταλικές πόλεις προς τις οποίες θα πετά η Volotea από την Αθήνα είναι:

– Βενετία από 3 Απριλίου 2015 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις
– Μπάρι από 1 Ιουνίου 2015 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις
– Παλέρμο από 26 Ιουνίου 2015 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις
– Πίζα από 29 Μαΐου 2015 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Η Volotea πραγματοποίησε την πρώτη πτήση της στις 5 Απριλίου 2012, από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας. Συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, προσφέρει απευθείας πτήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και ο στόλος της αποτελείται από Boeing 717.

Δείτε Επίσης
Στιλάτα κομμάτια εν πτήσει!

Σήμερα η Volotea πραγματοποιεί 119 δρομολόγια σε 60 περιφερειακές πρωτεύουσες και πόλεις μεσαίου μεγέθους σε 8 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Τσεχία, Κροατία και Ισραήλ) και στοχεύει στην αύξηση των δρομολογίων της σε 151 το 2015.  Ιδρυτές της είναι ο Carlos Muñoz και Lazaro Ros, παλαιότερα ιδρυτές της Vueling,  μίας εκ των κυριοτέρων εταιρειών χαμηλού κόστους στην Ευρώπη.

Για πληροφορίες και κρατήσεις www.volotea.com

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.