Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ, όπως εσείς θέλετε

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ, όπως εσείς θέλετε

Η χρονιά επιφυλάσσει εκπλήξεις στα Starbucks, καθώς μας καλούν να δοκιμάσουμε αγαπημένες αλλά και νέες προτάσεις, όπως το Ristretto Bianco, το ρόφημα που αποτελεί την εξέλιξη του Cappuccino, το Cinnamon Dolce Latte, καθώς και το νέο Sugar-Free Caramel Latte, μια διαφορετική εκδοχή Latte με πλούσια γεύση καραμέλας χωρίς ζάχαρη.

Τα Starbucks μας προσφέρουν νέες ασύγκριτες εμπειρίες καφέ, που βασίζεται στην τεχνογνωσία και το πάθος των ανθρώπων και των baristas τους να ανακαλύψουν και να φέρουν στην κούπα μας ασύγκριτης ποιότητας καφέ και να φτιάξουν το κάθε ρόφημα ακριβώς όπως το αγαπάμε αντίστοιχα, σε ένα περιβάλλον που μας χαλαρώνει και ψυχαγωγεί.

Ristretto Bianco: Tο ιδανικό ρόφημα για τους λάτρεις του καφέ, που επιθυμούν να διευρύνουν τη γευστική τους εμπειρία, με έντονη γεύση καφέ και βελούδινη αίσθηση. Οι δύο δόσεις ristretto έχουν γεμάτο σώμα και γεύση με βάθος και επιτυγχάνονται με την εκχύλιση λιγότερης ποσότητας νερού, σε κάθε δόση καφέ. Το πλούσιο αφρόγαλα που δημιουργείται περίτεχνα στις ειδικές κανάτες και το τελείωμα σε σχήμα ροζέτας ολοκληρώνουν αυτό το ρόφημα που αναδεικνύει την τεχνογνωσία των Starbucks baristas.

Cinnamon Dolce Latte: Η γλυκύτητα από το σιρόπι κανέλας με την έντονη γεύση του Espresso Roast σε συνδυασμό με γάλα δημιουργούν ένα απολαυστικό ρόφημα, με ή χωρίς σαντιγί. Πίνεται ζεστό ή κρύο, για όσους επιμένουν στα κρύα ροφήματα και τον χειμώνα.

Latte με σιρόπι κανέλας // Colombia Nariño, καφές μοναδικής προέλευσης που καλλιεργείται σε υψόμετρo άνω των 2.000 μέτρων στην Κολομβία
Latte με σιρόπι κανέλας // Colombia Nariño, καφές μοναδικής προέλευσης που καλλιεργείται σε υψόμετρo άνω των 2.000 μέτρων στην Κολομβία

Νέο Sugar-Free Caramel Latte: To δημοφιλές Latte παντρεύεται αρμονικά με την πλούσια γεύση του σιροπιού καραμέλας χωρίς ζάχαρη. Ιδανικό για όσους επιθυμούν μια πιο ελαφριά επιλογή ροφήματος ιδίως αν συνδυαστεί και με 0% γάλα.

Δείτε Επίσης
Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ: Ιστορίες... απόλαυσης!

Starbucks Colombia Nariño, espresso μοναδικής προέλευσης: Αυτό τον χειμώνα, μπορούμε να επιλέξουμε τον Colombia Nariño ως δεύτερη επιλογή espresso σε κάθε ρόφημα που επιλέγουμε στα Starbucks, αλλά και ως καφέ σε κόκκους. Είναι καφές μοναδικής προέλευσης που καλλιεργείται σε υψόμετρo άνω των 2.000 μέτρων. Διαθέτει μια ζουμερή αίσθηση οξύτητας και νότες αρωματικών βοτάνων και καρυδιών, χαρακτηριστικό γνώρισμα της περιοχής Nariño της Κολομβίας. Αυτός ο καφές αξίζει το ταξίδι κάθε φορά!

Mάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/StarbucksGreece

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.