50 χρόνια Starbucks: Γιορτάστε αυτή την άνοιξη με τη νέα συλλεκτική συλλογή

50 χρόνια Starbucks: Γιορτάστε αυτή την άνοιξη με τη νέα συλλεκτική συλλογή

Τα Starbucks γιορτάζουν 50 χρόνια και φέτος θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα (και μέσω εφαρμογών delivery), τη συλλεκτική συλλογή από κούπες και θερμός με την εμβληματική σειρήνα και το επετειακό λογότυπο.

Με σχέδια εμπνευσμένα από την κληρονομιά της, η Starbucks παρουσιάζει τη σειρήνα φιλόξενη, ήρεμη και αισιόδοξη να κοιτάει το μέλλον. Κοιτάζει προς τα επόμενα 50 χρόνια και υπόσχεται ένα βιώσιμο μέλλον για τον καφέ, τους παραγωγούς του καφέ και τον πλανήτη μας γενικότερα.

Ανακαλύψτε όλα τα νέα προϊόντα, σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, με ιδιαίτερες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως τους κόκκους καφέ και τα φύλλα, που παρουσιάζουν και αντιπροσωπεύουν τη συγκομιδή του καφέ αλλά και τη σύνδεση της Starbucks με τους ανθρώπους της όλα αυτά τα χρόνια.

H 50η επέτειος της Starbucks, όπως λένε οι άνθρωποί της «αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να μοιραστούμε μαζί σας με έναν εορταστικό τόνο το κοινό μας πάθος για τον καφέ, την ανάγκη μας για συνεχή εξέλιξη άλλα και την δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους και τις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε».

Επετειακός Anniversary Blend

Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1996 για τον εορτασμό της 25ης επετείου των Starbucks και από τότε o Anniversary Blend επιστρέφει κάθε χρόνο. Ένα χαρμάνι που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο.

Έντονος και με γεμάτο σώμα, αυτός ο καφές τιμά το παρελθόν και γιορτάζει το μέλλον. Κάθε χρόνο, η σειρήνα πρωταγωνιστεί στη συσκευασία καθώς με αυτό τον τρόπο η εταιρεία γιορτάζει την αγάπη και το πάθος για εξαιρετικής ποιότητας καφέ.

Το φετινό σχέδιο της σειρήνας πάνω στη συσκευασία, είναι χειροποίητο και την παρουσιάζει περήφανη να υποστηρίζει ό,τι αντιπροσωπεύει η Starbucks έως τώρα: Την αγάπη για τους ανθρώπους και να προμηθεύεται πάντα καφέ με υπευθυνότητα και ήθος.

Επιπλέον, το καφεόδεντρο στα χέρια της σειρήνας αντανακλά πώς ο καφές αποτελεί την καρδιά, την έμπνευση και την κινητήριο δύναμη για τη Starbucks σε ό,τι κάνει, καινοτομώντας διαρκώς, από τα ροφήματα και τα σνακ που δημιουργεί, στο φιλικό περιβάλλον των καταστημάτων της, καθώς και στους νέους τρόπους που φέρνει κοντά σας την Εμπειρία Starbucks, όπου και αν είστε.

Δείτε Επίσης
Απολαυστικό καλοκαίρι με νέες γεύσεις καφέ!

Απολαύστε την εμπειρία Starbucks με ένα κλικ

Πλέον, o πρωινός σας καφέ, το αγαπημένο σας σνακ ή το απογευματινό σας ρόφημα από τα Starbucks μπορεί να φτάσει στο σπίτι ή το γραφείο σας εύκολα και γρήγορα μέσω της Wolt ή του E-food.

Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή ή επισκεφτείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα και ενημερωθείτε για τις περιοχές που εξυπηρετούνται.

Ζήστε την εμπειρία Starbucks. όπου και αν βρίσκεστε, απλά μ’ ένα κλικ στην πόρτα σας!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.