Όλο το Σιάτλ σε μια οθόνη!

Το Σιάτλ, η πόλη της μακρινής, βορειοδυτικής ακτής των ΗΠΑ στον Ειρηνικό ωκεανό έχει ισχυρή οικονομία, εντυπωσιακή αύρα, υπέροχα πάρκα και αστική ενέργεια που συναρπάζει!
Το Σιάτλ, η πόλη της μακρινής, βορειοδυτικής ακτής των ΗΠΑ στον Ειρηνικό ωκεανό έχει ισχυρή οικονομία, εντυπωσιακή αύρα, υπέροχα πάρκα και αστική ενέργεια που συναρπάζει!
Το απίθανο διαμέρισμα στην ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» με θέα στο κέντρο του Σιάτλ και τον ωκεανό από το υπέροχο κτίριο Escala, με ?ίσως- τα πιο ακριβά διαμερίσματα της πόλης
Μία βόλτα σε ένα από τα καταπράσινα και τεράστια πάρκα του Σιάτλ, παρέα με τι άλλο(;) την αγαπημένη γεύση καφέ Starbucks
Αν είστε εσείς η τυχερή του διαγωνισμού Starbucks Chilled Classics που θα ταξιδέψει μέχρι εκεί θα ανακαλύψει ότι η πόλη διαθέτει την υγρή αυτή ομορφιά που αποπνέει η λίμνη Ουάσινγκτον στο φιλμ Άγρυπνος στο Σιάτλ το 1993 +6
Προβολή Φωτογραφιών
Το Σιάτλ, η πόλη της μακρινής, βορειοδυτικής ακτής των ΗΠΑ στον Ειρηνικό ωκεανό έχει ισχυρή οικονομία, εντυπωσιακή αύρα, υπέροχα πάρκα και αστική ενέργεια που συναρπάζει!

Απολαύστε τη γενέτειρα των Starbucks μέσα από κινηματογραφικές ταινίες που άφησαν εποχή και γνώρισαν στο ευρύ κοινό μια ζωντανή μητρόπολη που πρωταγωνιστεί δυναμικά στο παγκόσμιο σκηνικό. Kαι πού ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή που θα κερδίσει ένα μοναδικό ταξίδι στην άλλη άκρη των ΗΠΑ, στις ακτές του Ειρηνικού… λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό των Starbucks Chilled Classics!

από την Δέσποινα Σάμψων

Ποτέ δεν ξεκινάς για το αληθινό ταξίδι, αν δεν το έχεις πρώτα ονειρευτεί. Κι ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να απολαύσεις ταινίες με τους κινηματογραφικούς ήρωες να μετακινούνται στα εντυπωσιακά σκηνικά ενός προορισμού στην άλλη άκρη της Γης. Και το Σιάτλ, η πόλη της μακρινής, βορειοδυτικής ακτής των ΗΠΑ στον Ειρηνικό ωκεανό έχει το δικό της τρόπο για να σε φέρει κοντά της. Ισχυρή οικονομία, εντυπωσιακή αύρα και αστική ενέργεια που ίσως και να οφείλεται στο ότι διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά κατά κεφαλή κατανάλωσης καφέ…

Η έδρα της εταιρείας Starbucks – εκεί όπου ξεκίνησαν όλα – συνδυάζει ως πόλη όλα όσα θαυμάζει κανείς στις ταινίες του Χόλιγουντ που την έχει επιλέξει αρκετές φορές για σκηνικό του. Αρκεί να σκεφτούμε ότι στην ταινία “Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι”, το Σιάτλ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας ντύνοντας με την αστική του δυναμική τις σκηνές που γοήτευσαν το γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο.

Η Άνα, η ηρωίδα συναντάει τον κύριο Γκρέι στα γραφεία των επιχειρήσεών του στο περίφημο Space Needle, στη Διαστημική Βελόνα που αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο σημείο στο Σιάτλ. Η κατασκευή αυτού του πύργου έγινε στα πλαίσια της διοργάνωσης της Παγκόσμιας Έκθεσης το 1962 (Century 21 Exposition) και η θέα από τα παράθυρά του είναι εκπληκτική. Την ίδια αίσθηση προκαλεί και η θέα από τις γυάλινες τζαμαρίες της σουίτας του κύριου Γκρέι στους τελευταίους ορόφους του συγκροτήματος Escala το οποίο υφίσταται και στην πραγματικότητα και διατηρεί τη φήμη του πιο ακριβού σε ενοικιάσεις πολυτελών κατοικιών στην πόλη.

Στο Σιάτλ με την ισχυρή οικονομία που επενδύει σε νέες τεχνολογίες (έδρα της Microsoft και της Amazon.com) στην αεροναυπηγική (εδώ ιδρύθηκε η εταιρεία Μπόινγκ), το σκηνικό της καλής ζωής είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο δισεκατομμυριούχος Γκρέι κάνει ιστιοπλοϊα στον πορθμό Πάτζεντ, στο στενό κομμάτι του Ειρηνικού  που εισχωρεί στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και το όνειρο της ζωής στην πόλη συνεχίζεται…

Αν είστε εσείς η τυχερή του διαγωνισμού Starbucks Chilled Classics που θα ταξιδέψει μέχρι εκεί θα ανακαλύψει ότι η πόλη διαθέτει την υγρή αυτή ομορφιά που αποπνέει η λίμνη Ουάσινγκτον και γνωρίσαμε στο πλωτό σπίτι  στο φιλμ Άγρυπνος στο Σιάτλ το 1993.  Ή, θα συνειδητοποιήσει ότι η περιοχή αυτή στάθηκε ικανή να συγκλονίσει ολόκληρη την αμερικανική γνώμη με τις μαζικές διαδηλώσεις που έγιναν εναντίον της παγκοσμιοποίησης κατά τη διάρκεια της συνόδου του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου που έγινε το 1999 και αποτυπώθηκαν στην ταινία Battle in Seattle (ελληνικός τίτλος Η Εξέγερση, 2007).

Μέσα στα χρόνια  από την Παγκόσμια Έκθεση του 1962 που ενέπνευσε την ταινία που πρωταγωνιστούσε ο Έλβις Πρίσλει, It Happened at the World’s Fair (1963) και διαφήμιζε τη διοργάνωση έως σήμερα το Σιάτλ κυριάρχησε στις οθόνες. Αρκεί να θυμηθούμε την Ντέμι Μουρ που παρενοχλούσε σεξουαλικά τον Μάικλ Ντάγκλας στο φιλμ “Αποκαλύψεις” (1994) με φόντο την Second Avenue, τον πύργο Northern Life και τα ιστιοπλοϊκά στον κόλπο Elliott Bay ή το πανέμορφο νησάκι  Ή το “Σχέσεις Πάθους” (The Fabulous Baker Boys, 1989) με την Μισέλ Φάιφερ και τον Τζέφ Μπρίτζες να ερωτεύονται με θέα  το Capitol hill, έναν από τους λόφους που περιστοιχίζουν το Σιάτλ. Κρυμμένοι θησαυροί, πάρκα, θέα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα και σκηνές που κατέγραφαν με ιστορική ακρίβεια τη μεταμόρφωση μιας πόλης σε σημαντική κοινωνική και οικονομική δύναμη.

GET A TASTE OF SEATTLE

Απολαύστε ένα Starbucks Chilled Classics και κερδίστε ένα ταξίδι στο Seattle (USA), στη χώρα (γενέτειρα) των Starbucks

Μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι στο Σιάτλ για δύο άτομα μέσω κλήρωσης ή να κερδίσετε άμεσα μια από τις χίλιες δωροκάρτες για online κατάστημα λιανικής μόδας

Δείτε Επίσης
50 χρόνια Starbucks: Γιορτάστε αυτή την άνοιξη με τη νέα συλλεκτική συλλογή

Πώς: Με την αγορά κάθε ενός Starbucks Chilled Classics (Cappuccino, Caffè Latte, Caramel Macchiato,Chocolate Mocha, και τη νέα γεύση Vanilla Bean Macchiato*) με μαύρο καπάκι που αναγράφει «Get a taste of Seattle»  και έναν κωδικό διαγωνισμού μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό με τρία απλά βήματα: 

  • Κατεβάστε (πραγματοποιώντας λήψη) την εφαρμογή Aurasma στο κινητό σας τηλέφωνο (app store για iOS ή Android)
  • Σαρώστε το λογότυπο Starbucks που βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του κυπέλλου και ακολουθήστε τις οδηγίες επί της οθόνης σας (κρατήστε το κύπελλο περίπου 30 εκατοστά μακριά από το κινητό σας για καλύτερη σύνδεση με την εφαρμογή)
  • Εισάγετε τον κωδικό διαγωνισμού που βρίσκεται στο καπάκι του κυπέλλου σας καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας και θα μάθετε άμεσα αν έχετε κερδίσει πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπαίνετε αυτόματα σε μία μεγάλη κλήρωση για το μεγάλο δώρο (ταξίδι στο Σιάτλ για δύο άτομα) και μαθαίνετε άμεσα αν έχετε κερδίσει μία από τις χίλιες δωροκάρτες για online κατάστημα λιανικής μόδας αξίας 25€.

Το μεγάλο βραβείο της κλήρωσης που είναι ένα ταξίδι στο Σιατλ για δύο άτομα περιλαμβάνει:
–    Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής
–    5 διανυκτερεύσεις σε 4 αστέρων ξενοδοχείο με πρωϊνό
–    Ξενάγηση στο πρότυπο Starbucks Reserve  κατάστημα με χώρο Καβουρδίσματος & Αίθουσα Γευσιγνωσίας των Starbucks
–    Πάσο για επίσκεψη στα αξιοθέατα της πόλης (CITYPASS)
–    250$ για προσωπικά έξοδα κατ’ άτομο
–    Δωροκάρτα Starbucks αξίας 50$ κατ’ άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες (συχνές ερωτήσεις και όρους συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού, επιλέγοντας την χώρα μας. Ο διαγωνισμός ισχύει από τον Μάιο μέχρι και το τέλος Αυγούστου (31/8/2017) και επιτρέπει μόνο μία συμμετοχή κατά άτομο σε ημερήσια βάση, ανά αγορά προϊόντος.

Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά των έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics μπορείτε να βρείτε εδώ: https://starbucksrtd.com/gr/

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.