Η “γλυκιά” συλλογή Pucci

Η

Το διάσημο για τα καλύτερα μακαρόν στον κόσμο, το παρισινό Ladurée, για μία ακόμη χρονιά παρουσιάζει μία λαχταριστή συλλογή γεύσεων και συσκευασιών. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον σπουδαίο ιταλικό οίκο μόδας του Emilio Pucci.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Εντάξει, ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό… Γιατί θα πείτε – και με το δίκιο σας- πώς να αντισταθώ και να μην μπω στον πειρασμό να τα παραγγείλω, ή να μην μου έρθει η επιθυμία για ένα ταξιδάκι… στο Παρίσι; Ακόμη και τίποτα από αυτά να μην κάνετε, δεν πειράζει, απλώς απολαύστε τη μικρή ιστορία και τη λαχταριστή φωτογραφία!

Emilio Pucci και Ladurée [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] ένωσαν αυτή την άνοιξη τις δυνάμεις τους, αφού συμφώνησαν ότι τους διακατέχει το ίδιο πάθος για τα χρώματα και διαπίστωσαν ότι «συναντιούνται» στα μισά του δρόμου ανάμεσα στη γαστρονομία και τη μόδα! Έτσι, δημιουργήθηκαν τα κουτιά και οι σακούλες ανατυπώνοντας το διάσημο και κλασικό πλέον εμπριμέ Capri του Pucci. Τα κουτιά που περιέχουν 8 μακαρόν «ντύνονται» με αληθινό μεταξωτό ύφασμα σε δύο χρώματα: ροζ-κοραλί ή γαλάζιο-τυρκουάζ και φυσικά αφού καταναλώσουμε τα γλυκίσματα, εννοείται ότι θα τα κρατήσουμε… για πάντα.

Δείτε Επίσης
Τρεις μούσες για τρεις εντυπωσιακές καμπάνιες της άνοιξης του 2024

Τα μακαρόν είναι επίσης ειδικά για τη συγκεκριμένη συλλογή. Για να θυμίζουν την ιταλική dolce vita, με ανάλαφρο και γλυκό άρωμα, τα μακαρόν Pucci έχουν συνδυασμό από δύο ακαταμάχητες γεύσεις, λεμόνι και τριαντάφυλλο.

Για να παραγγείλετε: www.laduree.com

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.