Μαθήματα μαγειρικής

Μαθήματα μαγειρικής

Ο Φεβρουάριος είναι ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, αλλά να που μπορεί να κρύβει ωραίες, γευστικές… εκπλήξεις!

Tα Μαθήματα μαγειρικής δημιουργούν νέες σειρές μαθημάτων για όσους αγαπούν να κάνουν μικρά καθημερινά θαύματα στην κουζίνα τους!

Οι προτάσεις είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες και ανταποκρίνονται σε διαφορετικές προτιμήσεις:

  • Σπάμε την καθημερινότητά μας και δημιουργούμε μία νέα σειρά πολύ σημαντικών μαθημάτων, ΗealthnDiet  για όσους ασχολούνται με τη διατροφή, δίαιτα και υγεία!
  • Τα Sugar Workshops για όσους αγαπούν τη δημιουργικότητα και τη ζαχαροπλαστική με νέα μαθήματα εξειδικευμένα στη ζαχαρόπαστα και τη διακόσμηση με γλάσο.
  • Παράλληλα, υπάρχει μία σειρά Μικρών Κύκλων Ζαχαροπλαστικής, οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν όλα τα τεχνικά εφόδια για να εξελίξετε τις γνώσεις σας στο πιο γλυκό αντικείμενο! Αποτελoύνται από 6 αυτοτελείς Κύκλους, οι οποίοι στο σύνολό τους οδηγούν σε πιστοποίηση επαγγέλματος! Ο πρώτος Κύκλος μάλιστα βρίσκεται σε προσφορά για τον μήνα Φεβρουάριο με 5 μαθήματα – βάσεις.
  • Επαναλαμβάνεται ο Μικρός Κύκλος Μαγειρικής, ο οποίος πολύ γνώρισε τεράστια επιτυχία και δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα Chefʼs Table, που λόγω πολύ μεγάλης ανταπόκρισης συνεχίζονται με πολλά private dinings!

Τέλος, λίγο νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στις 24/1 ξεκινάει ένας υπέροχος Κύκλος Γευσιγνωσίας Οίνων, ο οποίος ολοκληρώνεται σε 6 βιωματικά μαθήματα που θα σας μυήσουν στον μαγικό, οινικό κόσμο!

Δείτε Επίσης
Διακοσμήσετε τα μπισκότα σας με γλάσο

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Μαθήματα Μαγειρικής Cookery Club: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 299, Άγιος Δημήτριος,
τηλ.: 210 9882378, info@mathimatamageirikis.gr, www.mathimatamageirikis.gr

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.