Ταχυδρομείον Ευχαριστιών

Ταχυδρομείον Ευχαριστιών

Πες ένα «ευχαριστώ» σε εκείνους που είναι «Από πάντα δίπλα σου», μας προτρέπει η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη. Ας δούμε τι είναι αυτή η ανταλλαγή μηνυμάτων, πού και πότε.

Μία ξεχωριστή έκπληξη στο κέντρο της Αθήνας που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου. Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη βρίσκεται στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή, φιλοξενώντας τη μεγαλύτερη αλυσίδα ανταλλαγής μηνυμάτων που έγινε ποτέ!

Η νέα καμπάνια της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη, «Από πάντα δίπλα σου», απευθύνεται σε όλους εκείνους τους δικούς μας ανθρώπους που είναι πάντα εκεί για να μας στηρίξουν, να μας βοηθήσουν, να μας ενθαρρύνουν και να μας συμβουλεύσουν. Σε εκείνους που είναι οι «βράχοι» μας.

Με τη βοήθεια της ομάδας του Ταχυδρομείου, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ένα γράμμα στα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα και να το ρίξουν μέσα στο ειδικό ταχυδρομικό κουτί. Η ομάδα αναλαμβάνει να συλλέξει όλα τα γράμματα των επισκεπτών και να τα αποστείλει στους παραλήπτες τους, σε ολόκληρη τη χώρα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, χαρίζοντάς τους την πιο ευχάριστη διάθεση και τα πιο υπέροχα χαμόγελα.

Δείτε Επίσης
Η Βασίλισσα του Σαβά: Η τέλεια (και πανεύκολη) σοκολατένια τούρτα!

Το Ταχυδρομείον ανοίγει τις πόρτες του σε όλους, καθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα*. Παράλληλα, η αποστολή μηνυμάτων μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, στον αριθμό 210 92 87 707, από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ygeiaspavlides.gr.

*Τρίτη 24/3 και Τετάρτη 25/3 κλειστά

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.