Ταξίδι ελληνικών γεύσεων στο ΙΚΕΑ

Ταξίδι ελληνικών γεύσεων στο ΙΚΕΑ

Και σημειώστε τις ημερομηνίες για… γευστικές απολαύσεις. Γιατί η  ΙΚΕΑ χορηγός της εκδήλωσης «Γεύσεις του τόπου μας», διοργανώνει στα Ιωάννινα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη εκδηλώσεις υποστηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς με οικοδεσπότη τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ολοήμερες εκδηλώσεις, που δίνουν «βήμα» σε τοπικούς παραγωγούς και αναδεικνύουν τις γεύσεις του τόπου μας. Στο πλαίσιο της χορηγίας, τα πάρκινγκ των καταστημάτων ΙΚΕΑ στις παραπάνω πόλεις θα φιλοξενήσουν μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ετοιμάσει ειδικά τις… μαγικές συνταγές του που θα αναδείξουν τα προϊόντα του πλούσιου τόπου μας. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους – από προϊόντα ζύμης και είδη φούρνου μέχρι πιπεριές, λάδι, μανιτάρια, καπνιστά και γλυκά.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζει την αξία της τοπικής παραγωγής και συμβάλλει στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη δράση και προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις «Γεύσεις του τόπου μας».

Επιπλέον και με αφορμή τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων των καταστημάτων ΙΚΕΑ Ιωάννινα, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη, την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, για την υποστήριξη παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών των ευρύτερων παραπάνω περιοχών με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Δείτε Επίσης
Κομψό περιβάλλον στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε όλοι μαζί την τοπική παραγωγή του πλούσιου τόπου μας και να δοκιμάσουμε τις μαγικές συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου!

Ιωάννινα: 20 Σεπτεμβρίου, Θεσσαλία: 27 Σεπτεμβρίου και Θεσσαλονίκη: 4 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 18.00

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.