Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς ζημιές!

Πόσες φορές δεν είχατε φαντασθεί αστεράκια ή μπάλες να κρέμονται από το ταβάνι; Φέτος, δεν χρειάζεστε τρυπάνι, παρά μόνο τα κατάλληλα γαντζάκια Command?!
Πόσες φορές δεν είχατε φαντασθεί αστεράκια ή μπάλες να κρέμονται από το ταβάνι; Φέτος, δεν χρειάζεστε τρυπάνι, παρά μόνο τα κατάλληλα γαντζάκια Command?!
Δημιουργήστε με βάση το στιλ του σπιτιού σας και το γούστο σας, με γιρλάντες, στολίδια και φωτάκια που θα κρεμάσετε από αθέατους γάντζους και ταινίες χωρίς ζημιές!
Τα προϊόντα Command μας λύνουν τα χέρια, αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη! Αν λοιπόν, έχετε το ταλέντο, στολίστε τους τοίχους σας με το «δικό» σας χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Ακριβώς επειδή οι ταινίες είναι διαφανείς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε λευκούς τοίχους για τη διακόσμησή σας +5
Προβολή Φωτογραφιών
Πόσες φορές δεν είχατε φαντασθεί αστεράκια ή μπάλες να κρέμονται από το ταβάνι; Φέτος, δεν χρειάζεστε τρυπάνι, παρά μόνο τα κατάλληλα γαντζάκια Command?!

Φέτος, ο γιορτινός διάκοσμος του σπιτιού σας εναπόκειται μόνο στη  φαντασία και την έμπνευσή σας! Γιατί για πρώτη φορά μπορείτε να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας στολίδια όπου σας κάνει κέφι, χωρίς να προκαλέσετε την παραμικρή ζημιά. Εύκολα, γρήγορα και απλά με τα ολοκαίνουργια προϊόντα
Command™ από την 3M…

από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα νέα προϊόντα Command™ από την 3Μ κάνουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μια πανεύκολη υπόθεση! Σας επιτρέπουν να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας στολίδια εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού δημιουργώντας μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα! Έτσι, ξεχάστε τα καρφιά, τις βίδες, τα σφυριά και τις πρόκες!

Και όταν με το καλό, έρθει η ώρα να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν τρύπες, ζημιές και ίχνη. Μπορούσατε ποτέ να το φαντασθείτε;

Ιδανικές λύσεις!

Πόσες φορές είχατε στα χέρια σας ένα όμορφο αστέρι, μία συναρπαστική ιδέα για να κρεμάσετε φωτάκια ή στεφάνια σε τοίχους ή από το ταβάνι αλλά δεν το αποφασίζατε γιατί ή θα έπρεπε να μείνουν … εκεί όλο τον χρόνο (πράγμα μάλλον αστείο), ή θα έπρεπε να επινοήσετε μία τεχνική… ανεφάρμοστη! Κι έτσι η φαεινή ιδέα  σας δεν γινόταν ποτέ πραγματικότητα.

Τώρα όμως, με τη νέα «έξυπνη» σειρά προϊόντων Command™ από την 3Μ, το μόνο όριο είναι η φαντασία μας! Τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command™ κολλούν δυνατά σε πολλές επιφάνειες, αποτελώντας την ιδανική λύση για τον εορταστικό στολισμό. Κι επειδή τα προϊόντα είναι διαφανή, σας βοηθούν να αναδείξετε το αποτέλεσμα της έμπνευσής σας ακόμα καλύτερα!

Όταν μάλιστα, περάσει η χριστουγεννιάτικη περίοδος και θελήσετε να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ μπορούν να αφαιρεθούν πανεύκολα τραβώντας απλά την ταινία προς τα κάτω, παράλληλα στον τοίχο*. Και το πιο σημαντικό… δεν αφήνουν σημάδια, τρύπες και ίχνη!

Ιδέες για να εμπνευστείτε!

Γίνετε όσο δημιουργικοί θέλετε και μεταμορφώστε τον χώρο σας!

Μπάλες… παντού!

Στις περισσότερες από εμάς αρέσουν πολύ οι μπάλες. Αν μάλιστα είστε από τις τυχερές που έχουν χειροποίητες ή καλλιτεχνικές, τότε κρίμα δεν είναι να τις βάλετε απλώς στο δέντρο;

Χρησιμοποιήστε τα Διαφανή Γαντζάκια Command™ για να κρεμάσετε μπάλες και στολίδια σε τοίχους, σε παράθυρα ή σε συνθέσεις ακόμη και από το ταβάνι, αν ο χώρος σας το επιτρέπει!

Λαμπερά λαμπάκια

Τίποτα δεν κάνει το σπίτι να φαίνεται πιο μαγικό από τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια! Το μαγικό και ατμοσφαιρικό τους φως, αυτές τις γιορτές μπορεί να λαμπυρίζει στους τοίχους, στη σκάλα του σπιτιού, γύρω από το τζάκι, αλλά και για να πλαισιώσετε την κάσα σε ένα παράθυρο, μπαλκονόπορτα ή την κεντρική σας πόρτα χωρίς κόπο. Θα μπορούσατε επιπλέον, να προσθέσετε μπάλες ή άλλα στολίδια για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Δείτε Επίσης
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Αναζητώντας τις ρίζες της!

Δημιουργήστε έναν φωτεινό τοίχο

Μεταμορφώστε τους άδειους τοίχους με τις δικές σας «φωτεινές» δημιουργίες, όπως ένα δέντρο! Δημιουργήστε σχήμα δέντρου με κλαδιά και χρησιμοποιήστε τα Διαφανή Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ στο τέλος της κάθε γραμμής. Έπειτα, κρεμάστε τα λαμπάκια και γεμίστε τα κενά με ευχητήριες κάρτες κι άλλα στολίδια.

Δημιουργικότητα… με ευχάριστο τέλος!

Τα προϊόντα Command™ κάνουν τα πράγματα πολύ εύκολα, αφού τοποθετούνται γρήγορα και αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν ζημιές και σημάδια ή να κάνουν τρύπες. Με αυτόν τον τρόπο, σας επιτρέπουν να:

  • Χρησιμοποιήσετε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και να ομορφύνετε τους άδειους τοίχους σας
  • Κρεμάσετε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες και τα αγαπημένα σας στολίδια σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού
  • Συνδυάσετε τις γιρλάντες με τα λαμπάκια σας για να διακοσμήσετε τις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού σας
  • Αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα τα στολίδια χωρίς να αφήσετε ίχνη

Για να κάνετε την εφαρμογή των προϊόντων όσο το δυνατόν πιο εύκολη, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και ελέγξτε ότι τα αντικείμενα που θέλετε να κρεμάσετε είναι εντός των ορίων βάρους που αναγράφονται στην αντίστοιχη συσκευασία. Συνιστάται μετά την εφαρμογή των προϊόντων Command™ να τα αφήνετε για μία ώρα ώστε να διασφαλίσετε ότι έχουν κολλήσει πριν κρεμάσετε σε αυτά τα αντικείμενα που θέλετε.
Τα προϊόντα Command™ είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και αντίστοιχα βάρη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι τα στολίδια σας θα μείνουν κρεμασμένα όλη την περίοδο των Χριστουγέννων!

Εύκολη Αφαίρεση:

1. ΜΗΝ τραβήξετε την ταινία προς το μέρος σας.
2. Κρατήστε το γαντζάκι χωρίς να το πιέζετε προς τον τοίχο – ώστε να μην μετακινείται – για να αφαιρεθεί η ταινία.
3. Τραβήξτε την ταινία αργά προς τα κάτω παράλληλα στον τοίχο, μέχρι να αφαιρεθεί.

Για περισσότερες έξυπνες ιδέες και λύσεις, επισκεφθείτε το www.command.gr

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.