Έξυπνη Τεχνολογία: Η νέα οικιακή βοηθός

Η επιλογή της ηλεκτρικής σκούπας έχει αναδειχθεί σε σοβαρή απόφαση για την υγιεινή και την προσωπική μας ευεξία. Η Silence Force 4A της Rowenta είναι μία δυνατή σε ισχύ σκούπα και αληθινά αθόρυβη, απαντώντας αξιόπιστα στις σύγχρονες απαιτήσεις!
Η επιλογή της ηλεκτρικής σκούπας έχει αναδειχθεί σε σοβαρή απόφαση για την υγιεινή και την προσωπική μας ευεξία. Η Silence Force 4A της Rowenta είναι μία δυνατή σε ισχύ σκούπα και αληθινά αθόρυβη, απαντώντας αξιόπιστα στις σύγχρονες απαιτήσεις!
Το επίπεδο θορύβου της σκούπας είναι 66 ντεσιμπέλ που μειώνεται και στα 64, για ώρες κοινής ησυχίας (Το επίπεδο θορύβου όταν συνομιλούν ενήλικες είναι μεταξύ 60-65 ντεσιμπέλ). Η Silence Force 4A της Rowenta είναι η μόνη αθόρυβη σκούπα που «αιχμαλωτίζει» τη σκόνη σε βάθος!
Κομψή, ως γνήσια? Γαλλίδα, η Silence Force 4A της Rowenta, είναι γεμάτη προσόντα, αφού παίρνει παντού άριστα! Α΄Κλάση λοιπόν στην αναρρόφηση σκόνης από χαλιά μέχρι μοκέτες, Α? Κλάση στην εκπομπή σκόνης λόγω του φιλτραρίσματος και φυσικά Α΄και στην εξοικονόμηση ενέργειας?
Προβολή Φωτογραφιών
Η επιλογή της ηλεκτρικής σκούπας έχει αναδειχθεί σε σοβαρή απόφαση για την υγιεινή και την προσωπική μας ευεξία. Η Silence Force 4A της Rowenta είναι μία δυνατή σε ισχύ σκούπα και αληθινά αθόρυβη, απαντώντας αξιόπιστα στις σύγχρονες απαιτήσεις!

Αν κάποια από εμάς μπορούσε να φανταστεί τον οικιακό καθαρισμό με σύγχρονα υλικά, θα αφηνόταν στο όνειρο της τεχνολογίας και θα έσβηνε κάθε εφιάλτη σκόνης. Καθαρές αναπνοές, απόλυτη ησυχία, ένα σάουντρακ ηρεμίας και διάφανης ατμόσφαιρας θα τύλιγε τις καθημερινές στιγμές στο σπίτι μας.

από τη Δέσποινα Σάμψων

Οι γυναίκες με τις πολύπλοκες ζωές στον δρόμο, στην εργασία και στο σπίτι θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις άχαρες ώρες της φροντίδας των χώρων μας με εργαλεία που μας απαλλάσσουν από την ευθύνη και το φορτίο των άσκοπων επαναλαμβανόμενων κινήσεων. Στον δρόμο επιλέγουμε ένα αυτοκίνητο που σχεδόν μας οδηγεί μόνο του με ασφάλεια στον προορισμό μας. Στην εργασία χρησιμοποιούμε αξεσουάρ που βελτιώνουν το προφίλ μας και αναδεικνύουν τις δεξιότητές μας. Στο σπίτι, όμως, στο βασικό καταφύγιο μας, οι συσκευές καθαρισμού δεν είναι πάντα αναβαθμισμένες. Συνήθως κουβαλούν τους περιορισμούς του παρελθόντος και τις στερεότυπες ιδέες ενός ξεπερασμένου τρόπου αντίληψης για τις δουλειές του σπιτιού…

Η επιλογή της ηλεκτρικής σκούπας τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε κρίσιμη απόφαση για την υγιεινή και την προσωπική μας ευεξία. Η Silence Force 4A της Rowenta είναι μία από τις δυναμικές σειρές από ηλεκτρικές σκούπες που βρίσκουν τη θέση τους στις νέες μας επιθυμίες, αφού συνδυάζουν μια γκάμα από πλεονεκτήματα που φλερτάρουν με την αιχμή της καινοτομίας.

Σσσσς… κάνουμε ησυχία και παίρνουμε βαθμούς Α!

Καταρχήν, διαθέτουν την κορυφαία ενεργειακή κλάση των 4Α (η Α κλάση είναι η καλύτερη βαθμολογία σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή ενεργειακή ετικέτα) με μείωση σε ποσοστό 60% στην οικονομία ενέργειας. Τα μοντέλα όμως της εταιρείας δεν μένουν μόνο εδώ. Εκπλήσσουν με τις κορυφαίες βαθμολογίες Α στα επίπεδα θορύβου αφού είναι εφοδιασμένα με το σύστημα Rowenta Extreme Silence με λειτουργία αναστολής του μοτέρ τους που ελαχιστοποιεί τις δονήσεις, μόνωση με αφρώδες ελαστικό που αιχμαλωτίζει τα ντεσιμπέλ, αθόρυβα εξαρτήματα και εξαιρετικό, νέο, αθόρυβο πέλμα αναρρόφησης που βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα και τοποθετεί τελικά το επίπεδο θορύβου στα εντυπωσιακά 66DB που φτάνει στα 66DB σε ώρες κοινής ησυχίας – δηλαδή στα επίπεδα συνομιλίας δύο ενηλίκων.

Ένα απόλυτα ζεν εργαλείο υψηλής απόδοσης που κινείται δίπλα μας χωρίς να ενοχλεί και δεν καταναλώνει ενέργεια μπορεί ουσιαστικά να μας απαλλάξει από τη σκόνη, τον κρυφό εχθρό που απειλεί τα επίπεδα ενέργειας και ευεξίας; Μια ηλεκτρική σκούπα από την τελευταία συλλογή της Rowenta δεν καλύπτει απλώς αυτή την απαίτηση.

Σαν ένα μουσικό όργανο απόλυτα συγχρονισμένο με τις επιθυμίες μας διαθέτει τρία επίπεδα φιλτραρίσματος, ώστε το 99,99% του αέρα να βγαίνει καθαρό και φιλτραρισμένο από τα χαλιά και τις μοκέτες αλλά και από οποιοδήποτε τύπο σκληρού πατώματος (πλακάκια με αρμό, ξύλινα δάπεδα). Με βάση την κλίμακα DPU, τη μονάδα μέτρησης απόδοσης καθαρίσματος με άριστα το 100% λαμβάνει 111%, δηλαδή επίπεδο Α, στα πατώματα μια που το πέλμα απορροφάει σκόνη και από το πλάι. Δηλαδή ο αέρας φιλτράρεται μέσα από το μοτέρ κατά >99,98%, η εκπομπή σκόνης είναι λιγότερη από 0,02% και ο αέρας που εξέρχεται από τη σκούπα είναι απόλυτα καθαρός!

Ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί σε μια εποχή υψηλής ευαισθητοποίησής μας στις αλλεργίες, την αποτοξίνωση και την εξοικονόμηση ενέργειας ολοκληρώνεται από τη βασική ηγέτιδα δύναμη στην κατηγορία των ηλεκτρικών σκουπών Rowenta, η οποία αποδεικνύει την αξιοπιστία της μέσω διεξοδικών τεστ αντοχής τα οποία ισοδυναμούν με 10 χρόνια εντατικής χρήσης και λαμβάνουν χώρα στα εργοστάσιά της στη Γαλλία.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε:

-Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι μόνο χρήσιμη για τα χαλιά ή τα ντυμένα δάπεδα. 

Ακόμα κι αν έχετε ένα ενιαίο μοντέρνο δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση που το αφήνετε ακάλυπτο από μοκέτες ή χαλιά, θα χρειαστείτε και πάλι να επενδύσετε σε ένα καλό μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας με αρκετά εξαρτήματα τα οποία θα αποθηκεύονται κατά προτίμηση στο ίδιο το σώμα της σκούπας. Επιλέξτε ρύγχος για χαραμάδες, ακροφύσιο για καναπέδες ή στρώματα, κάποιο ειδικό εξάρτημα βούρτσας για παρκέ, για ξεσκόνισμα, για καθαρισμό κουρτινών ακόμα και ειδική βούρτσα για κατοικίδια αν διαθέτετε.

Δείτε Επίσης
Womanidol loves best cleaning!

-Αν έχετε καλυμμένους τους χώρους με μοκέτα

Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε να επιμένετε στο διπλό πέρασμα κάθε τετραγωνικού, ώστε να ελαχιστοποιήσετε την απώλεια κάποιων σημείων. Φροντίστε η ηλεκτρική σας σκούπα να διαθέτει ροδάκια και τηλεσκοπικό σωλήνα ώστε να μειώσετε τα επίπεδα κούρασης.

-Κι αν έχετε σκαλιά;

Οπωσδήποτε επιμείνετε σε ένα καλώδιο ακτίνας γύρω στα 11 μέτρα, ώστε να έχετε ελευθερία κινήσεων και σε μια σειρά από ρύγχη ή ακροφύσια που θα σας διευκολύνουν στις γωνίες. Υπολογίστε το βάρος και σκεφτείτε αν αξίζει η επένδυση σε ένα έξυπνο, μικρότερο και πιο ευέλικτο μοντέλο με μικρότερο βάρος που θα το μεταφέρατε πιο εύκολα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.