Καλσόν… στην κατάψυξη!

Καλσόν... στην κατάψυξη!

Γιατί σας προτείνουμε να καταψύξετε το… καλσόν σας; Γιατί, όπως λένε οι γνώστες, με αυτόν τον τρόπο θα σας κρατήσει άθικτο για περισσότερο!

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Με το που μπήκαν τα κρύα, βγήκαν, εκτός από τα παλτό και τα χειμωνιάτικα ρούχα γενικότερα, τα καλσόν μας. Κι εκεί, όπως κάθε χειμώνα αρχίζει η μάχη του… πόντου και η συνακόλουθη καταστροφή!

Για να μην χρειάζεται να αγοράζετε κάθε δυο και τρεις ένα καινούργιο ζευγάρι, υπάρχει ένα μικρό κόλπο που σας το αποκαλύπτουμε.

Δείτε Επίσης
Τips για να περάσετε από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στιλ

Το γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες από εμάς μπορούμε να «διαλύσουμε» ένα καλσόν ακόμη και τη στιγμή που το φοράμε, ή πάλι να πιαστούμε οπουδήποτε και να δούμε… την πιο ακατάλληλη στιγμή τον πόντο να κατεβαίνει και να διαλύει την εμφάνισή μας και μαζί και την αυτοπεποίθησή μας.

Για να μην έχουμε τα εν λόγω παρατράγουδα, το κόλπο είναι μόλις το αγοράσετε και πριν το φορέστε για πρώτη φορά να το βάλετε στην κατάψυξη!

  • Μόλις βγάλετε το καινούργιο σας καλσόν από τη συσκευασία του ξεπλύνετέ το κάτω από το νερό και στύψτε το.
  • Στη συνέχεια, το βάζετε μέσα σε πλαστικό σακουλάκι και το τοποθετείτε για μία νύχτα στην κατάψυξη.
  • Την επόμενη ημέρα, το βγάζετε και το αφήνετε να ξεπαγώσει σταδιακά σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Μετά το φοράτε κανονικά και δεν χρειάζεται να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία.
  • Η χαμηλή θερμοκρασία ενισχύει τις ίνες του υφάσματος και με αυτόν τον τρόπο σκίζονται πιο δύσκολα και αντέχουν περισσότερο… στις κακουχίες της καθημερινότητας.
  • Στο κόλπο αυτό «ορκίζονται» οι ειδικοί περί της μόδας, ότι έτσι τα καλσόν π.χ. των μοντέλων σε μία πασαρέλα δεν θα έχουν… καμία ατυχία, ενώ η διάρκεια ζωής τους γίνεται μεγαλύτερη.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.