Ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στο μπάνιο τώρα

Η πολυτέλεια ενός μπάνιου είναι η «κρυφή» επιθυμία μας!
Η πολυτέλεια ενός μπάνιου είναι η «κρυφή» επιθυμία μας!
Μία από τις τάσεις είναι μία μεγάλη και άνετη ντουσιέρα
Ο άπλετος φυσικός φωτισμός και ο κρυφός φωτισμός αναδεικνύονται σε σημαντικούς παράγοντες για ένα ωραίο σύγχρονο μπάνιο
Ρετρό γραμμές συνδυασμένες με τεχνολογία, άπλετο φως και τεράστιες ντουσιέρες είναι οι βασικές τάσεις για το μπάνιο +2
Προβολή Φωτογραφιών
Η πολυτέλεια ενός μπάνιου είναι η «κρυφή» επιθυμία μας!

Ένας ωραίος χώρος μπάνιου είναι σίγουρα μία από τις απολαύσεις που θέλουμε στην καθημερινότητά μας. Και εξίσου σίγουρο είναι ότι η προοπτική μίας μπανιέρας με μούχλα… δεν φαντάζει και πολύ ελκυστική…  Τώρα, αν μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανακαινίσετε το μπάνιο σας και μάλιστα με αυτές τις προδιαγραφές… είναι ένα άλλο θέμα! Πάντως, τι χάνουμε να ονειρευτούμε;

Aπό τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Οι τάσεις της χρονιάς πάντως είναι μπάνια με καθαρές γραμμές, στιλ high-tech ή νοσταλγικής πολυτέλειας, κομψές και αρμονικές γραμμές,   υπερσύγχρονα ντους και τεράστια παράθυρα για άπλετο φως. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μας παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες τάσεις του μπάνιου και μας προσκαλούν να εμπνευστούμε.

Υπερσύγχρονα ντους

Σύμφωνα με έρευνες για τις επιθυμίες των καταναλωτών, αποδείχτηκε ότι πάνω από το 71% των ανθρώπων ονειρεύεται να διαθέτει ένα άνετο, πολυτελές και μεγάλο χώρο ντουσιέρας στο σπίτι του. Όπως όταν έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία τέτοια εμπειρία ντους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου μπορείτε να κινηθείτε στο εσωτερικό του και να απολαύσετε διαφορετικής έντασης «βροχής»… Οι σχεδιαστές εισάγουν αυτά τα μεγαλύτερα, καλύτερα ντους στο μπάνιο στο σπίτι.

Εξατομικευμένος σχεδιασμός

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες βλέπουν το μπάνιο ως χώρο για να αναδείξουν το δικό τους προσωπικό στιλ. Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να ανακαινίσουν το μπάνιο τους όχι επειδή χρειαζόταν αλλά επειδή θέλουν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα. Με την τάση για τα φυτά εσωτερικού χώρου στο μπάνιο που βρίσκεται σε έξαρση, μπορείτε να εύκολα να την υιοθετήσετε αλλάζοντας τη διάθεση και την εμφάνισή του.

Υψηλή τεχνολογία

Με την τεχνολογία να κατακλύζει κάθε πτυχή της ζωής μας, δεν είναι περίεργο ότι «εισβάλλει» και στον χώρο του μπάνιου μας. Η χρήση της τεχνολογίας στο μπάνιο αποτελεί μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής, και περιλαμβάνεται στις ανακαινίσεις σε πολύ υψηλά ποσοστά.

Δείτε Επίσης
Τι είναι η εσωτερική διακόσμηση σε μεσογειακό στιλ;

Το μοντέρνο στιλ συναντά το σκανδιναβικό ντιζάιν 

Το σκανδιναβικό ύφος με τις λιτές γραμμές που εκπέμπουν αρμονία και και πολύ σύγχρονο στιλ κατακτά ολοένα και περισσότερους και βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών τους. Το λευκό και το γκρι είναι τα βασικά χρώματα, ενώ και η ιδέα των μικρών διαχωριστικών, δημιουργώντας μια ζώνη για το μπάνιο ή το ντους σας, συμπεριλαμβάνεται στις τάσεις της χρονιάς.

Άπλετο φως

Ο καλός φυσικός φωτισμός θεωρείται σημαντικός παράγοντας για να αισθανόμαστε ωραία στο μπάνιο μας. Η τάση είναι για μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο φως να  «λούζει» τον χώρο, ενώ και ο τεχνητός αναδεικνύεται σε εξίσου σημαντική πτυχή της διακόσμησης, με τις επιλογές κρυφού φωτισμού να γίνονται της μόδας.

Ο κρυφός φωτισμός είναι ένας κομψός και αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσετε βάθος και χαρακτήρα σε ένα μπάνιο και είναι ένας εύκολος τρόπος για να εστιάσετε σε ένα σημείο ή ένα χαρακτηριστικό που θέλετε να τονίσετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.