Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας

Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας

Λέγεται, ότι αν θέλεις να καταλάβεις πραγματικά τον χαρακτήρα μίας γυναίκας, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις μέσα στην τσάντα της!  Είναι καθαρή; Τακτοποιημένη; Ή φύρδην-μίγδην; Μήπως ντρέπεστε να την ανοίξετε δημόσια;  Καιρός να την εκκαθαρίσετε και να την καθαρίσετε…

από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

1. Αδειάστε το περιεχόμενό της, ταξινομήστε και πετάξτε τυχόν σκουπίδια, κρατήστε μόνο τα βασικά που πρέπει να έχετε μαζί σας και αφήστε εκτός όλα τα περιττά.

2. Τραβήξτε την υφασμάτινη επένδυση προς τα έξω, αν αυτό είναι δυνατόν, και σκουπίστε τη με ένα υγρό σφουγγάρι με ζεστό σαπουνόνερο. Προσέξτε να το έχετε στύψει καλά, ώστε μην μουλιάσει το ύφασμα, αλλά και η δερμάτινη επένδυση.

3. Εάν αντιμετωπίζετε επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο προϊόν για να απομακρύνετε λεκέδες από μελάνι ή από κραγιόν.

4. Σε περίπτωση που έσπασε το compact μέικαπ σας μέσα στην τσάντα σας, καθαρίστε το όσο μπορείτε καλύτερα με ένα wettex. Μην το βρέξετε, γιατί απλώς θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα!  Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε υγρά μαντηλάκια καθαρισμού κουζίνας ή μπάνιου για να διαλύσετε προσεκτικά το μέικαπ που έχει απομείνει – δουλεύουν εξαιρετικά! Τέλος, σκουπίστε όλο το εσωτερικό με ένα υγρό πανί.

Δείτε Επίσης
Λευκή τσάντα: Πώς θα τη φροντίσετε

5. Θέλετε να στεγνώσει η επένδυση γρήγορα; Γυρίστε την επένδυση προς τα έξω – και ανοίξτε τον ανεμιστήρα στον θερμό αέρα ή χρησιμοποιήστε το πιστολάκι των μαλλιών σας.

6. Για δερμάτινες τσάντες, δοκιμάστε ένα σπρέι καθαρισμού ταπετσαριών, όπως το Scotchgard.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.