Ένα είναι το κόλπο για τακτοποιημένη τσάντα!

Ένα είναι το κόλπο για τακτοποιημένη τσάντα!

Μπορεί να έχετε ένα όμορφα οργανωμένο σπίτι, ίσως γενικά να είστε οπαδός της τάξης, αλλά τι γίνεται με την τσάντα σας; Οι ειδικοί της οργάνωσης ισχυρίζονται ότι μία είναι η συμβουλή για να έχετε πάντοτε τακτοποιημένη τσάντα, χωρίς να ξεχνάτε τίποτα!

Aπό τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Πολύ συχνά, οι τσάντες μας καταλήγουν σαν μπαούλα γεμάτες άχρηστα αντικείμενα, παλιές αποδείξεις ακόμη και ψίχουλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζετε ποτέ τι θα πιάσετε όταν θέλετε επειγόντως το πορτοφόλι, τα κλειδιά ή το κινητό σας!

Για να βοηθήσουμε και να σωθούμε μία και δια παντός από το πρόβλημα, οι έμπειροι περί της οργάνωσης μοιράζονται τη συμβουλή τους, για να έχετε καθημερινά την τέλεια οργανωμένη τσάντα.

Και το νούμερο ένα συμβουλή – και ίσως το πιο εκπληκτικό – είναι το κάθε πότε θα πρέπει να ξεκαθαρίζετε την τσάντα σας. Μας προτείνουν λοιπόν, να την αδειάζουμε κάθε μέρα όταν επιστρέφουμε στο σπίτι.  «Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν αλλάζετε τακτικά τις τσάντες σας» λένε.

Δείτε Επίσης
Τσάντες: Οργάνωση και αποθήκευση για άψογο αποτέλεσμα!

Ορίζουμε ένα σημείο στο σπίτι για να τοποθετούμε τα αντικείμενα από την τσάντα μας που χρειαζόμαστε μαζί μας κάθε μέρα, όπως το πορτοφόλι μας. Στη συνέχεια, κάθε πρωί, βάζουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε τη συγκεκριμένη ημέρα. Τόσο απλά και εύκολα η τσάντα μας θα παραμένει πάντα τακτοποιημένη και χωρίς μάλιστα να ψάχνουμε σαν τρελές την τελευταία στιγμή πού είναι τα χρήματα, οι κάρτες μας ή τα κλειδιά μας!

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε επίσης πάντοτε τακτοποιημένες τις αποδείξεις ή άλλα χαρτιά, ενώ πετάμε οποιαδήποτε περιττά πράγματα. Και με τις τσάντες να αποτελούν κύρια αιτία του πόνου στην πλάτη, μπορούμε σίγουρα να αισθανθούμε τα οφέλη μίας πιο ελαφριάς τσάντας…

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.