Το βουρτσάκι της μάσκαρα σε άλλες χρήσεις!

Κι όμως, το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα είναι ακόμη πολύ χρήσιμο!
Κι όμως, το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα είναι ακόμη πολύ χρήσιμο!
Για να καθαρίσετε το βουρτσάκι της μάσκαρας, βυθίστε το σε ζεστό σαπουνόνερο για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε και στεγνώστε!
Το καθαρό βουρτσάκι της μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να «χτενίσετε» τα φρύδια σας, αλλά και για να ξεχωρίσετε τις βλεφαρίδες
Αν μετά από το ωραίο σας χτένισμα, δείτε κάποιες ατίθασες τρίχες στα μαλλιά σας να «πετάνε», ψεκάστε λίγη λακ στο καθαρό βουρτσάκι και ισιώστε τις! +2
Προβολή Φωτογραφιών
Κι όμως, το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα είναι ακόμη πολύ χρήσιμο!

Αφού έχετε χρησιμοποιήσει τη μάσκαρά σας, ήρθε η ώρα να την πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων Όχι! Όχι περιμένετε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι της μάσκαρα για άλλους λόγους και θα σας φανεί πολύ χρήσιμο! 

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου 

Πάρτε το βουρτσάκι της μάσκαρας και βυθίστε το σε ζεστό σαπουνόνερο για λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση παιδικό σαμπουάν  για να την καθαρίσετε. Ξεπλύνετε και στεγνώστε. Και τώρα είστε έτοιμες να διαβάσετε παρακάτω για να πάψετε να αναρωτιέστε σε τι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Conditioner για τις βλεφαρίδες

Ίσως έχουμε ακούσει πολλά για το καστορέλαιο που κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φροντίσετε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα για να εφαρμόσετε το λάδι, είναι πολύ πιο εύκολο.  Μπορείτε να προσθέσετε βιταμίνη Ε στο καστορέλαιο για πρόσθετα οφέλη.

Για τα φρύδια σας

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστό βουρτσάκι για να χτενίζετε τα φρύδια σας. Χρησιμοποιήσετε το καθαρό βουρτσάκι από τη μάσκαρα και θα κρατήσετε τις τριχούλες στα φρύδια σας στη θέση τους.

Για τα ατίθασα… μαλλιά

Μήπως «πετάνε» κάποιες τρίχες από τα μαλλιά σας, ιδιαίτερα αν έχετε κάνει ισιωτική; Κάνετε αυτό το απλό κόλπο για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα! Απλώς ψεκάστε τη λακ στο καθαρό βουρτσάκι της μάσκαρας και χτενίστε τα σημεία που πετάνε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λακ με ένα με λίγη βαζελίνη, λειτουργεί το ίδιο.

Δείτε Επίσης
Προβλήματα με τη μάσκαρα; Έχουμε τις λύσεις!

Για τον διαχωρισμό των βλεφαρίδων

Εάν οι βλεφαρίδες σας μπερδεύονται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μάσκαρα, μπορείτε να τις ξεχωρίσετε βουρτσίζοντας απαλά με το καθαρό βουρτσάκι.

Απολέπιση στα χείλη

Απλά βουτήξτε ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα σε μείγμα από ζάχαρη  και βαζελίνη ή σε ένα προϊόν απολέπισης χειλιών και τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις τα χείλη σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα κάνοντας τα χείλη σας εξαιρετικά λεία και απαλά. Στη συνέχεια, περάστε το αγαπημένο σας κραγιόν.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.