Στεφάνι από μήλα: Φτιάξτε το και υποδεχτείτε το φθινόπωρο!

Στεφάνι από μήλα: Φτιάξτε το και υποδεχτείτε το φθινόπωρο!

Τα μήλα είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου στοιχεία για να διακοσμήσετε το σπίτι  για το φθινόπωρο! Μία πολύ όμορφη ιδέα για τη διακόσμηση είναι ένα στεφάνι από μήλα που θα το φτιάξετε αρκετά εύκολα. Το αποτέλεσμα όμως, είναι εκπληκτικά εντυπωσιακό!

Η ιδέα είναι πολύ απλή και η εκτέλεση σχετικά εύκολη: Χρειάζεται λίγη δεξιοτεχνία μόνο για να κάνετε τη σύνθεση με τα μήλα αρμονική. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στην εξώπορτα ή σε κάποια πόρτα του σπιτιού. Να το κρεμάσετε σε κάποιο μεγάλο παράθυρο.

Αλλά θα γίνει πραγματικά ένα «έργο τέχνης», αν το βάλετε μέσα σε μία κορνίζα με πλάτη σε σκούρο μπλε ή ακόμη καλύτερα σαν μαυροπίνακας (δείτε στη φωτό). Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να σταθεί πάνω σε ένα μεγάλο ράφι π.χ. στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας, αλλά και πάνω από τον μπουφέ στο σαλόνι.

Και κάτι ακόμη: σίγουρα, ένα στεφάνι από φρέσκα μήλα δεν μπορεί να διατηρηθεί παρά μόνο μερικές ημέρες. Μπορείτε να φτιάξετε την ιδέα και με μήλα από υλικά χειροτεχνίας.

Πώς θα φτιάξετε το υπέροχο στεφάνι γεμάτο από μήλα

Βήμα πρώτο: Θα χρειαστείτε ένα στεφάνι από φελιζόλ που θα σκεπάσετε με λωρίδες λινάτσας. Στερεώστε τις λωρίδες στη θέση τους με ζεστή κόλλα.

Βήμα δεύτερο: Στη συνέχεια, παίρνετε τα μήλα διαφόρων μεγεθών. Ξεκινήστε να κάνετε τη σύνθεση δημιουργώντας μία όσο γίνεται πιο αρμονική σύνθεση. Κολλάτε τα μήλα με ζεστή κόλλα.

Δείτε Επίσης
Φτιάξτε τα πιο «ζεστά» μαξιλαράκια χρησιμοποιώντας παλιά πουλόβερ!

Βήμα τρίτο: Για να κρύψετε όλες τις μικρές τρύπες και τα κενά ανάμεσα στα μήλα, γεμίστε με βρύα ή κάποια «πρασινάδα».

Βήμα τέταρτο: Χρησιμοποιήστε μία φαρδιά και σχετικά ανθεκτική κορδέλα και περάστε την από το στεφάνι. Αν πρόκειται να τοποθετήσετε το στεφάνι σε κάδρο, τότε θα καρφώσετε την κορδέλα στο πίσω μέρος του.

Έτοιμο για να το τοποθετήσετε όπου σας αρέσει και να φέρει αυτό το ζωντανό κόκκινο χρώμα στον χώρο!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.