Η επιστροφή του John Galliano

Η επιστροφή του John Galliano
Η επιστροφή του John Galliano
Προβολή Φωτογραφιών
Η επιστροφή του John Galliano

Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior, John Galliano, ο οποίος το 2011 απολύθηκε από τη γαλλική επωνυμία λόγω ρατσιστικών και αντισημιτικών σχολίων, έκανε την επανεμφάνισή του πριν λίγες ημέρες.

Αυτή τη φορά, ο αμφιλεγόμενος σχεδιαστής μόδας βρέθηκε στη… Μόσχα στον ρόλο του δημιουργικού διευθυντή μιας ρωσικής αλυσίδας αρωμάτων.

Παρ’ ότι ελάχιστα –έως καθόλου– γνωστή στον ευρύτερο χώρο του στιλ και της αρωματοποιΐας, η εταιρεία L’Etoile διαθέτει 850 υποκαταστήματα σε 250 πόλεις της Ρωσίας, ενώ για την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Galliano δεν λυπήθηκε τα έξοδα: η παρουσίαση έγινε σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες της Μόσχας, συνοδεύτηκε από μια λαμπερή επίδειξη και ο σχεδιαστής εμφανίστηκε μόλις μερικά δευτερόλεπτα στο τέλος του show.

«Πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία και μια τεράστια πρόκληση για εμένα», σχολίασε μετά το πέρας της εκδήλωσης ο βρετανός Galliano που είχε περάσει σχεδόν 15 χρόνια στα ηνία του Dior. «Είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει σε νέα και ιδιαίτερα πράγματα στον κόσμο της ομορφιάς για τις Ρωσίδες. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι και εμπνευσμένα και πανέμορφα».

Δείτε Επίσης
Γυναίκες καλλιτέχνες λάμπουν στη νέα έκθεση στην La Galerie Dior

Πώς θα υποδεχθεί ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς το καινούργιο project του John Galliano; Ίσως με τον απαραίτητο σκεπτικισμό με τον οποίο υποδέχθηκε και τις περσινές δηλώσεις του στο περιοδικό Vanity Fair: «Δεν είχα καμία ανάμνηση του γεγονότος (σ.σ. των αντισημιτικών σχολίων). Όταν είδα το βίντεο, σοκαρίστηκα… Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Ξαναβρήκα το μικρό αυτό αγόρι που είχε μέσα του μια πείνα για δημιουργία και την οποία νομίζω ότι είχα χάσει».

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.