Καμάλα Χάρις: Η αντιπρόεδρος και η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην ορκωμοσία

Καμάλα Χάρις: Η αντιπρόεδρος και η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην ορκωμοσία

Η ημέρα της ορκωμοσίας του νέου Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και της  Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, ήταν αναμενόμενο ότι θα τραβούσε τη δημοσιότητα παγκοσμίως. Αν και η δουλειά που έχουν να κάνουν είναι πολύ δύσκολη, εδώ θα μιλήσουμε… για το στιλ της πρώτης γυναίκας που αναλαμβάνει αυτή τη σημαντική θέση στην αμερικανική κυβέρνηση, η οποία είναι και πολιτική δήλωση!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Φυσικά, τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο ότι η νέα αμερικανική κυβέρνηση έχει να χειριστεί τις πολυάριθμες κρίσεις και τα πολυεπίπεδα προβλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για το… στιλ!

Στις στήλες λοιπόν, που ασχολούνται με τη μόδα, η εμφάνιση της νέας Αντιπροέδρου σκόρπισε ρίγη… συγκίνησης και ενθουσιασμού! Κι αυτό γιατί, για μία τόσο σημαντική μέρα η Καμάλα Χάρις, όχι μόνο εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, αλλά και οι επιλογές της αποτέλεσαν μία ακόμη δήλωση πολιτικής αλλαγής.

Τα υπέροχα μοβ (στην απόλυτη απόχρωση της φετινής μόδας) κομμάτια ήταν των σχεδιαστών Christopher John Rogers και Sergio Hudson, δύο νέων μαύρων σχεδιαστών από τη Λουϊζιάνα και τη Νότια Καρολίνα, αντίστοιχα. Η δέσμευση της Αντιπροέδρου για την επόμενη γενιά των μαύρων ταλέντων είναι σαφής.

Η επιλογή της Καμάλα Χάρις να επιλέξει μαύρους Αμερικανούς σχεδιαστές δεν είναι καθόλου τυχαία  // Με καμηλό παλτό Pyer Moss και μαύρες μπότες την προηγούμενη βραδιά της ορκωμοσίας
Η επιλογή της Καμάλα Χάρις να επιλέξει μαύρους Αμερικανούς σχεδιαστές δεν είναι καθόλου τυχαία // Με καμηλό παλτό Pyer Moss και μαύρες μπότες την προηγούμενη βραδιά της ορκωμοσίας

Άλλωστε, και το προηγούμενο βράδυ της ορκωμοσίας, επέλεξε να φορέσει ένα καμηλό παλτό του οίκου Pyer Moss, του πολύ καινούργιου οίκου που ίδρυσε ο Kerby Jean-Raymond. Ο σχεδιαστής, ένας μαύρος Αϊτινός- Αμερικανός, ο οποίος μετέτρεψε, την τελευταία χρονιά, το στούντιο του στη Νέα Υόρκη σε κέντρο συλλογής δωρεών για τις μαύρες γυναίκες με μικρές επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν από την επιδημία του κορωναϊού.

Δείτε Επίσης
Ella Emhoff: Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις περπατά στην πασαρέλα…

Η Καμάλα Χάρις κατανοεί εξίσου καλά τη σημασία και τον ρόλο που παίζει η μόδα και στην πολιτική. Ο εκπρόσωπός της Μίκκι Τέιλορ μάλιστα δήλωσε:

«Η Χάρις, είναι το τέλειο μείγμα στιλ και ουσίας, που απηχεί την άποψή της ότι οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν τη δική τους αλήθεια. Έχει αποδείξει ότι η δύναμη μπορεί να αντακλάται είτε φορώντας ένα λευκό κοστούμι Carolina Herrera και τακούνια Manolo Blahnik είτε ένα απλό σακάκι με τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες είναι αυτό: Μην ακολουθείτε το μονοπάτι που χάραξαν για εσάς. Ορίστε την πορεία σας με τον αυθεντικό εαυτό σας σε κάθε στροφή της ζωής.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.