Τζένιφερ Λόπεζ και το φόρεμα Versace που έγραψε (και ξαναγράφει) ιστορία!

Τζένιφερ Λόπεζ και το φόρεμα Versace που έγραψε (και ξαναγράφει) ιστορία!

Είναι μια στιγμή στην ιστορία της μόδας που επανέρχεται προκαλώντας τον ίδιο «θόρυβο»! Και αυτό έγινε φέτος, όταν η Τζένιφερ Λόπεζ περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Versace με το θρυλικό πράσινο και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα του οίκου Versace κάνοντας τα Μέσα και το ίντερνετ να… παραμιλούν!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Πολλές και… πολλοί θυμούνται το εντυπωσιακό φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει  20 χρόνια πριν η Τζένιφερ Λόπεζ στα βραβεία Grammy, αναδεικνύοντάς την περίπου αυτόματα σε fashion icon της εποχής.

Ήταν αυτό το πράσινο σε σμαραγδί απόχρωση φόρεμα του ιταλικού οίκου Versace που άλλαξε το διαδίκτυο! Η πράσινη αποκαλυπτική τουαλέτα, προκάλεσε τόσο μεγάλο ντελίριο στο ίντερνετ που χάρη σε αυτή γεννήθηκε η αναζήτηση εικόνων, το Google Image Search!

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το θρυλικό φόρεμα «jungle» στην επίδειξη Versace
Η Τζένιφερ Λόπεζ με το θρυλικό φόρεμα «jungle» στην επίδειξη Versace

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχουν γίνει άπειρες αναφορές σε αυτό το φόρεμα και άλλες τόσες απομιμήσεις. Αλλά καμία τελικά δεν μπορεί να το φορέσει όπως η  J.Lo.

Τι έπρεπε λοιπόν να κάνει η Donatella Versace για να αποδώσει φόρο τιμής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου; Απλά, προσκάλεσε την Τζένιφερ να περπατήσει στην πασαρέλα της.

Η Λατίνα σταρ, λοιπόν, το φόρεσε ξανά και έκλεισε μοναδικά το σόου του Versace. To θρυλικό φόρεμα με το πριντ μπαμπού, που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο διάσημα ρούχα της ποπ κουλτούρας, έκλεισε τη φετινή επίδειξη μόδας στο Μιλάνο για τη συλλογή του οίκου άνοιξη-καλοκαίρι 2020 που ήταν αφιερωμένη στην 20η  επέτειο της τότε συλλογής με μοτίβα εμπνευσμένα από τη ζούγκλα.

Δείτε Επίσης
Το womanidol ονειρεύεται το στιλ του Απριλίου 2024

Η σταρ περπάτησε στην πασαρέλα και κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο και τα διεθνή Μέσα να μιλούν για εκείνη και την εκπληκτική της εμφάνιση
Η σταρ περπάτησε στην πασαρέλα και κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο και τα διεθνή Μέσα να μιλούν για εκείνη και την εκπληκτική της εμφάνιση

Η σταρ περπάτησε στην πασαρέλα και κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο και τα διεθνή Μέσα να μιλούν για εκείνη και την εκπληκτική της εμφάνιση. Ενώ στο ίδιο το σόου είναι βέβαιον ότι έκλεψε την παράσταση από την Amber Valletta ξεσηκώνοντας επευφημίες και παρατεταμένα χειροκροτήματα…

Πριν από την επίδειξη, υπήρχαν εικασίες ότι θα υπήρχε κάποιου είδους αναφορά στο θρυλικό φόρεμα με βάση την πρόσκληση που στάλθηκε στους παρευρισκόμενους, η οποία είχε το χαρακτηριστικό print που έμεινε γνωστό ως «jungle dress».

Η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ που στα 50 της αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας αριθμός δήλωσε: «Είμαι υπερήφανη που εμπνεύσαμε το Google Images», ενώ η H Donatella Versace είπε πως η ιδέα για την αναβίωση της στιγμής που η Λόπεζ εμφανίστηκε με το φόρεμα το 2000, προέκυψε όταν την συνάντησε στο φετινό Met Ball.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.