Τα δώρα των γιορτών!

Τα δώρα των γιορτών!
Τα δώρα των γιορτών!
Ο Όμιλος Inditex με την Tράπεζα Alpha Βank προσφέρει μοναδικά προνόμια αγορών με την πιστωτική κάρτα Affinity Mastercard που επιβραβεύει κάθε μας συναλλαγή με Affinity euros. Μία βόλτα λοιπόν, στα καταστήματα Zara για χίλιες δυο προτάσεις υπέροχων δώρων!
Στιλ για τις λαμπερές βραδιές των γιορτών, χωρίς να ξετινάξουμε το πορτοφόλι μας! Οι αγορές άνω των 90 ευρώ «σπάνε» σε έως και τρεις άτοκες δόσεις, σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου Inditex, όπως τα καταστήματα Zara
Mικρά και μεγαλύτερα δώρα για όλους! Στα καταστήματα Bershka με την Affinity Mastercard, συγκεντρώνουμε τα πολύτιμα Affinity euros (κάθε Affinity euro αντιστοιχεί σε 1 ευρώ) και τα εξαργυρώνουμε ως έκπτωση σε επόμενες αγορές μας +3
Προβολή Φωτογραφιών
Τα δώρα των γιορτών!

Η «συνταγή» της Affinity Mastercard μετατρέπει κάθε αγορά σε γιορτή! Η πιστωτική κάρτα της Alpha Βank για έξυπνες χρήστριες που συνδυάζουν χριστουγεννιάτικες αγορές και ατομικές υποχρεώσεις με χρηματική επιβράβευση και ουσιαστικά προνόμια.

Από την Δέσποινα Σάμψων

Η λίστα των δώρων είναι κάθε χρόνο μεγαλύτερη. Πώς τα έχουμε καταφέρει έτσι εν μέσω κρίσης; Ίσως αυτό το δέσιμο που έφεραν οι δύσκολοι καιροί να είναι το ελληνικό παράδοξο τελικά. Φίλοι και αγαπημένοι για πάντα!

Πρώτο βήμα: Κάνουμε λίστα

Σημειώνουμε προσεκτικά τους ανθρώπους μας: Οι συνεργάτες στο γραφείο που έχουν γίνει μια δεύτερη οικογένεια. Οι γονείς μας. Εκείνος, φυσικά. Οι γονείς εκείνου. Οι φίλες που θα συναντήσουμε σε ένα άτυπο pre-Christmas reunion… Η κόρη μας και οι υποχρεώσεις της στο σχολείο. Secret Santa parties και ανταλλαγές δώρων με τις συμμαθήτριές της. Οι συγγενείς στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της οικογένειας. Και όλα τα παιδιά κάθε ηλικίας που θα συγκεντρωθούν…

Ένας μήνας ξέφρενων αγορών έχει ξεκινήσει! Μια περίοδος που εξαντλούμε τα προσωπικά μας όρια και το μόνο που ονειρευόμαστε είναι έναν έξυπνο τρόπο να μας επιβραβεύσει για την γενναιοδωρία των προθέσεών μας.

Δεύτερο βήμα: Ξεκινάμε…

Στις σημειώσεις μας τα αγαπημένα μας καταστήματα που καλύπτουν κάθε φορά τις υποχρεώσεις μας είναι, με ένα μαγικό τρόπο, κάθε φορά τα ίδια: Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho. Το καθένα και ένας στοχευμένος παράδεισος για να εντοπίσουμε αυτό ακριβώς που θα ικανοποιήσει τους αγαπημένους μας.

Ένα αξεσουάρ, μια μπλούζα για τα πάρτι, ένα σούπερ skinny τζιν, ένα υπέροχο ριχτάρι, πουλόβερ για τους δύσκολους, φούτερ για τους fit τύπους της οικογένειας και χουχουλιάρικες πιτζάμες για εμάς όταν θα χαλαρώσουμε στον καναπέ μας, επιτέλους, μετά τις γιορτινές εξόδους μας.

Τρίτο βήμα: Ψωνίζουμε!

Ο Όμιλος Inditex δεν προσφέρει μόνο τις επιλογές που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε αυτήν την άτυπη κούρσα δώρων. Κάνοντας τις αγορές μας με την κάρτα Affinity Mastercard κάθε σας συναλλαγή επιβραβεύεται με Affinity euros. Μαζί με την Tράπεζα Alpha Βank προσφέρει μοναδικά προνόμια αγορών με την πιστωτική κάρτα Affinity Mastercard που επιβραβεύει κάθε μας συναλλαγή με Affinity euros, ενώ για αγορές άνω των 90 ευρώ μπορείτε να πληρώσετε σε έως και τρεις άτοκες δόσεις, σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου Inditex.

Δείτε Επίσης
Γιορτινές εκπλήξεις: Ιδιαίτερες στιγμές με εκλεκτά δώρα

Τέταρτο βήμα: Κερδίζουμε

Η λίστα φεύγει χωρίς να το έχουμε καν καταλάβει. Κι εμείς έχουμε ήδη «εκμεταλλευτεί» το δικό μας δώρο καλωσορίσματος των 30 Affinity euros, για την πρώτη μας αγορά στα καταστήματα του Ομίλου Inditex.

Ολοκληρώνουμε τις αγορές μας με την Affinity Mastercard, συγκεντρώνουμε τα πολύτιμα Affinity euros (κάθε Affinity euro αντιστοιχεί σε ένα ευρώ) και τα εξαργυρώνουμε ως έκπτωση σε επόμενες αγορές μας σε οποιοδήποτε κατάστημα του Ομίλου Inditex: Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho.

Πέμπτο βήμα: Βonus έκπληξη!

Ειδικά, αυτές τις ημέρες, με την Affinity Mastercard κερδίζουμε διπλάσια Affinity euros, για τις αγορές μας από έως και τις  21 Δεκεμβρίου 2018 σε όλα τα καταστήματα του ομίλου Inditex , ενώ παράλληλα με κάθε αγορά, μπαίνουμε αυτόματα στην κλήρωση για μία από τις 50 δωροεπιταγές Ζara αξίας 100 ευρώ.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.