Face Yoga

Face Yoga
Face Yoga
Προβολή Φωτογραφιών
Face Yoga

Εάν ψάχνετε για μια αποτελεσματική, αλλά και απόλυτα φυσική μέθοδο για να καταπολεμήσετε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας, τότε η Face Yoga δημιουργήθηκε για εσάς. Έχει αποκτήσει άλλωστε, αμέτρητες funs σε Αμερική και Αγγλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω!  

Από την Άντζελα Μολφέτα

Η διαδικασία της γήρανσης του δέρματος δεν έχει να κάνει πια μόνο με την πάροδο των χρόνων. Οι εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά η επιδερμίδα (ήλιος, νέφος, κακή διατροφή κ.λπ.), δίνουν την ευκαιρία στις ελεύθερες ρίζες να προκαλούν μεταβολές στον συνδετικό ιστό, ακόμα και από την ηλικία των 20 ετών! Για να διατηρήσετε τη νεανική όψη, τη λάμψη και τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προλάβετε τα σημάδια της γήρανσης. Η νέα, φυσική μέθοδος αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου, ονομάζεται Face Yoga και είναι εδώ για να προλάβει αλλά και για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σημάδια από το πρόσωπό σας.

Flow Center & Face Yoga

H Aρετή Καφαντάρη BSc Marketing, MBA, Σύμβουλος Διατροφολόγος, Raw Food Chef, Face Yoga instructor και Pilates Instructor του ανανεωμένου Flow Center, σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Από μικρή ηλικία η αγάπη της για τη φύση, τον χορό και την υγιεινή διατροφή προμήνυαν την κλίση της στις ολιστικές θεραπείες. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε μεγάλες εταιρείες καλλυντικών, αποφάσισε τελικά να κάνει κάτι δικό της. Το Flow Center δεν είναι τίποτε άλλο από την πραγματοποίηση του ονείρου της, καθώς όπως λέει και η ίδια «Εάν ονειρευτείς θα κάνεις κάτι, και εάν κάνεις κάτι, θα ξαναονειρευτείς.»

Σε ένα τέλεια οργανωμένο χώρο μπορείτε να μυηθείτε στον κόσμο του Pilates, της Yoga, της Zumba αλλά και της Ολιστικής Διατροφής, μέσα από ατομικά και ομαδικά μαθήματα. Σκοπός της κ. Καφαντάρη και της ομάδας της είναι να μπορούμε όλοι να εναρμονίσουμε τον εαυτό μας με τη φύση μας, να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια και τις τοξίνες που προκαλεί η καθημερινότητα.

Η Face Yoga ακολουθεί απόλυτα αυτήν τη φιλοσοφία. Δεν είναι παρά μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage, πιέσεων και χαλάρωσης, αποκλειστικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Εάν διακρίνετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας ή ακόμα και εάν οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές, οι τεχνικές και οι ασκήσεις Face Yoga μέσα σε 6-8 εβδομάδες θα κάνουν τη διαφορά!

Πώς λειτουργεί;

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις, μασάζ, πιέσεις και χαλάρωση. Αρχικά γίνεται ένα ατομικό μάθημα, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και δημιουργείται το ιδανικό πρόγραμμα ασκήσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. H μέθοδος Face Yoga έχει ήδη δοκιμαστεί σε Αμερική και Αγγλία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα θα δείτε το πρόσωπό σας να κερδίζει φρεσκάδα και νεανική λάμψη. Τα βήματα είναι απλά και θα μπορέσουν πολύ εύκολα να γίνουν τμήμα της καθημερινότητας σας.

Ασκήσεις: Το πρόσωπο και ο λαιμός διαθέτουν 57 μύες! Ακριβώς, όπως και το σώμα χρειάζονται τη γυμναστική τους. Καθώς είναι μικρότεροι και λεπτότεροι, όμως, γυμνάζονται και ευκολότερα. Όσο οι μύες δυναμώνουν, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ελαστικό, ενώ οι ρυτίδες ατονούν.

Δείτε Επίσης
Παιδί και ήλιος: Ενημερωθείτε και μην αμελείτε!

Μασάζ: Με ειδικές τεχνικές αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιείται η λέμφος, ανεβαίνουν τα επίπεδα παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, στοιχεία απαραίτητα για τη διατήρηση της νεανικότητας, και παράλληλα απομακρύνονται οι τοξίνες. Αποτέλεσμα; Οι μαύροι κύκλοι, το θαμπό δέρμα και τα πρηξίματα μειώνονται αποκαλύπτοντας μια νεανική και υγιή επιδερμίδα.

Πιέσεις (acupressure): Μέθοδος που εφαρμόζεται από αρχαιοτάτων χρόνων με πιέσεις που ασκούνται σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και του λαιμού. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ροή ενέργειας, η ένταση μειώνεται και η λάμψη επιστρέφει πανηγυρικά.

Χαλάρωση: Όπως κάθε μέθοδος yoga, έτσι και η Face Yoga ολοκληρώνεται με μια σειρά ασκήσεων χαλάρωσης. Το στρες, οι έντονες εκφράσεις και το άγχος αποτυπώνονται κάθε στιγμή στο πρόσωπό μας. Με τη χαλάρωση όλα αυτά τα αποτελέσματα παύουν να είναι μόνιμα και την ίδια στιγμή το πρόσωπο αντανακλά άμεσα την εσωτερική ηρεμία που κυριαρχεί!

Flow Center: Αγγ. Σικελιανού 2 & Λ. Κηφισίας, Ψυχικό, τηλ.: 210 6771206, email info@flowcenter.gr, http://www.flowcenter.gr

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.