Οι νέες τάσεις εκγύμνασης που ξεχωρίσαμε στα Yava

Οι νέες τάσεις εκγύμνασης

Η άθληση, όπως συνεχώς επισημαίνουν οι ειδικοί, πρέπει να ενταχθεί στην καθημερινότητά μας. Μπορεί να μην είναι δύσκολο αλλά σίγουρα, θα πρέπει να το πάρετε απόφαση. Σας προτείνουμε τρεις νέους τρόπους γυμναστικής με πολλαπλά οφέλη που γίνονται οι νέες τάσεις!

Οι νέες αυτές ιδέες που θα μας κάνουν να βάλουμε για τα καλά την εκγύμναση στη ζωή μας τις ανακαλύψαμε στα γυμναστήρια Yava που καθόλου τυχαία είναι το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα. Ένας όμιλος με πρωτοποριακούς χώρους εκγύμνασης, ο οποίος διαθέτει χιλιάδες μέλη σε όλη τη χώρα, και άρχισε ήδη να επεκτείνεται και στο εξωτερικό.

Αν και οι επιλογές είναι πολλές… πάρα πολλές, το womanidol σας προτείνει να δοκιμάστε κάτι πρωτοποριακό με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Γιατί στα Yava Fitness Centers θα γίνει το Fitness ο νέος τρόπος ζωής σας!

Small group training

«Small Group Training»: Το νέο «Personal Training»

Πολλοί αγαπούν τη γυμναστική με έναν προσωπικό trainer αλλά υπάρχουν εξίσου πολλοί που αισθάνονται καλύτερα όταν γυμνάζονται με μία μικρή… παρέα!

Είναι ουσιαστικά μία μορφή προπόνησης που συνδυάζει τα θετικά στοιχεία τόσο του personal training όσο και του group training. Ολιγομελείς ομάδες των 4-6 ατόμων λοιπόν, για όσους αναζητούν αποτελεσματική, διασκεδαστική αλλά και υψηλής ποιότητας προπόνηση με πολλά πλεονεκτήματα.

Ο γυμναστής φροντίζει να κατανοήσει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, αφού λειτουργεί ως personal trainer, λόγω του μικρού αριθμού ατόμων.

Σας παρέχει άμεση βοήθεια για να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να προπονηθείτε σωστά, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο καθένας μπορεί να παρακολουθεί πρόγραμμα για τον δικό του στόχο, ενώ η εμπειρία γίνεται πιο διασκεδαστική, αφού δεν κανείς δεν είναι απόλυτα μόνος!

Στόχος λοιπόν του «Small Group Training» παραμένει η ποιότητα της προσωπικής επίβλεψης και καθοδήγησης κατά τη διάρκεια της προπόνησης ενώ παράλληλα καθιστά την τιμή της υπηρεσίας προσιτή σε όλους.

Vacu Power: O «λιποδιαλύτης» είναι το νέο fitness trend

Vacu Power: O «λιποδιαλύτης» είναι το νέο fitness trend

Το Vacu Power είναι ένα ιδιαίτερο μηχάνημα, το οποίο λανσάρεται από εξειδικευμένο προσωπικό των Yava Fitness Centers με μεγάλη επιτυχία. Κι αυτό γιατί, όπως μας εξηγούν, το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τα σημεία όπου υπάρχει λίπος στο σώμα και το εξαφανίζει.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το προτιμούν καθημερινά άνδρες και γυναίκες  στο δίκτυο γυμναστηρίων του ομίλου. Έφαγες ή ήπιες λίγο παραπάνω το Σαββατοκύριακο; Δεν πειράζει…. Από Δευτέρα με λίγες συνεδρίες στο Vacu Power εξαφάνισες όλη την… κραιπάλη.

Μπαίνοντας σε αυτό το «περίεργο» κουβούκλιο και κάνοντας περπάτημα τρεις φορές την εβδομάδα από μισή ώρα… καταλήγουν να χάσετε 9 πόντους από την κοιλιά!

Όσο περισσότερες συνεδρίες κάνετε, τόσο μεγαλύτερη διαφορά θα διαπιστώνετε. Ακόμα και από την 1η συνεδρία θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα κι ανάλαφρα. στην 3η θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά στην κυτταρίτιδα, στην 6η συνεδρία θα έχουν απομακρυνθεί περιττοί πόντοι από την κοιλιά και τους γοφούς σας, ενώ στη 12η συνεδρία θα πρέπει να αποχαιρετήσετε κάποια από τα ρούχα σας…

Pilates Reformer

Δείτε Επίσης
Βήματα για ένα καθαρό μυαλό

Η μέθοδος Pilates Reformer που κάνει «θαύματα» στο σώμα

Αδιαμφισβήτητα μία από τις ολοκληρωμένες προπονήσεις για όλο το σώμα είναι η μέθοδος Pilates Reformer, η οποία επιλέγεται μηνιαίως από χιλιάδες αθλούμενους του ομίλου.

Σταθήκαμε σε αυτού του είδους την προπόνηση διότι διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες μεθόδους γυμναστικής στον κόσμο. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που αποτελείται από μία συρόμενη βάση εφοδιασμένη με ελατήρια, λαβές και ιμάντες.

Πάνω σε αυτό το μηχάνημα ξαπλώνεις, γονατίζεις, στέκεσαι ή κάθεσαι κι επιτυγχάνεις μία από τις πιο ολοκληρωμένες προπονήσεις για όλο το σώμα.

Mεταξύ άλλων σας βοηθά να αποκτήσετε ορθοστατική συμμετρία, έλεγχο αναπνοής, κοιλιακή δύναμη, σταθεροποίηση λεκάνης-σπονδυλικής στήλης- ώμων, ευελιξία μυών και κινητικότητα στις αρθρώσεις.

Μπορεί να αποτελέσει ήπια γυμναστική για μία έγκυο γυναίκα, ασφαλή για έναν υπερήλικα και δυναμική για έναν αθλητή.

Επίσης, συστήνεται άφοβα από ορθοπεδικούς και φυσιοθεραπευτές ως ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών. Στα πρώτα 10 μαθήματα θα νιώσετε τη διαφορά, στα 20 θα την δουν οι γύρω σας και στα 30 θα αποκτήσετε ένα καινούριο σώμα!

Η εντατική προπόνηση με το Pilates Reformer , έχει αποδειχτεί πως μπορεί να κάνει θαύματα για το σώμα μας. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν το Pilates Reformer στην προπόνησή τους, παρατήρησαν πως έχασαν λίπος από την περιοχή των τρικέφαλων, της μέσης και των μηρών, ενώ απέκτησαν καθαρή μυϊκή μάζα.

Ακολουθώντας ένα παρόμοιο πρόγραμμα, σύντομα κι εσείς μπορείτε να δυναμώσετε και να δείτε εντυπωσιακές αλλαγές στο σώμα σας.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.