Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα εκγύμνασης

Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα εκγύμνασης

Η Matrix, σε συνεργασία με τον Johnny G, μας δίνουν τη δυνατότητα να γυμναστούμε πιο εντατικά με την αξιοποίηση της βαρύτητας και του χώρου κάτω από το δάπεδο.

Ο διάσημος Νοταιοαφρικανός ποδηλάτης και εφευρέτης του Spinning®, (ή πιο απλά του στατικού ποδηλάτου) που όλοι γνωρίζουμε ήρθε πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα. Ο Johnny G αυτή τη φορά ανακάλυψε και προτείνει μία νέα πλατφόρμα εκγύμνασηςυπό κλίση με την ονομασία In-Trinity®. Η επαναστατική αυτή πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί βάσει της ιδέας του negative space, με τη βοήθεια του οποίου δημιουργεί τη μοναδική ευκαιρία κίνησης πέρα του δαπέδου. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να επεκτείνουν το εύρος των κινήσεων σε σχέση με αυτές βάσει των παραδοσιακών ασκήσεων εδάφους.

Ο Johnny G, ο εφευρέτης του στατικού ποδηλάτου και τώρα της νέας πλατφόρμας, γοήτευσε με την προσωπικότητά του στην επίσκεψή του στην Αθήνα
Ο Johnny G, ο εφευρέτης του στατικού ποδηλάτου και τώρα της νέας πλατφόρμας, γοήτευσε με την προσωπικότητά του στην επίσκεψή του στην Αθήνα

“Το In-Trinity χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και το negative space, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να γυμναστούν πιο εντατικά κατά τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί”, δήλωσε η Becky Jalbert, παγκόσμια product manager – personal and group training στην εταιρεία Johnson Health Tech, αντιπρόσωπο του In-Trinity. “Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της πλατφόρμας έχει γίνει βάσει παραδοσιακών πρακτικών, όπως η γιόγκα και οι πολεμικές τέχνες. Η πλατφόρμα θα συμβάλλει στην ανανέωση των παραδοσιακών μορφών άσκησης που προσφέρουν τα γυμναστήρια, καθώς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα παροχής μιας μοναδικής παραλλαγής υφισταμένων προγραμμάτων γιόγκα και πολεμικών τεχνών”.

Το Ιn Trinity βασίζεται στις παραδοσιακές ασκήσεις της γιόγκα και των πολεμικών τεχνών
Το Ιn Trinity βασίζεται στις παραδοσιακές ασκήσεις της γιόγκα και των πολεμικών τεχνών

Το In-Trinity είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της προπόνησης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση. Επεκτείνοντας το μήκος της σανίδας, η βάση παρέχει σταθερότητα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εμβαθύνουν και να ανακαλύψουν νέες κινήσεις. Οι ιμάντες προσφέρουν αντίσταση και σταθερότητα και επιτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει πιο δύσκολο και απαιτητικό ασκησιολόγιο. Η σανίδα σε σχήμα κλεψύδρας σας παρέχει αρμονική αλλαγή μεταξύ των ασκήσεων που εκτελούνται σε διαφορετικές κλίσεις. Το In-Trinity βοηθάει στην ισορροπία και βελτιώνει τον συντονισμό και τον χρόνο αντίδρασης. Το στρώμα αφαιρείται εύκολα ώστε να καθαρίζεται.

Δείτε Επίσης
Τι παθαίνει το σώμα μας από μία βαριά τσάντα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καινοτομικό Johnny G In-Trinity Board από την Matrix επισκεφθείτε την ιστοσελίδα matrixfitness.com.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.