Από την Μέριλιν… στην Κάιλι: Διάσημες με έντονο περίγραμμα στα χείλη και τα κόλπα τους!

Από την Μέριλιν… στην Κάιλι: Διάσημες με έντονο περίγραμμα στα χείλη και τα κόλπα τους!

Η Kylie Jenner μπορεί να εισήγαγε την τεχνική του έντονου περιγράμματος σε μια εντελώς νέα γενιά, αλλά πιστέψτε μας, είναι ένα πολύ παλιό κόλπο. Από τη δεκαετία του 1920 και στις δεκαετίες που ακολούθησαν, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν μολύβια για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των πιο γεμάτων χειλιών. Εδώ, δείτε  10 από διάσημες γυναίκες και τα κόλπα που εφάρμοζαν για τα χείλη τους.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Clara Bow, 1928

Τη δεκαετία του ’20 δεν υπήρχε πιο διάσημο στόμα από αυτό της σταρ του βωβού κινηματογράφου, της Clara Bow. Τόνιζε υπερβολικά το σχήμα των χειλιών της, σε ένα τολμηρό, σε σχήμα καρδιάς πάνω χείλος τόσο στην οθόνη όσο και έξω από αυτή.

Marlene Dietrich, 1930

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Μάρλεν Ντίτριχ θα έφτανε στο σημείο να χρησιμοποιήσει χειρουργική ταινία για να της κάνει μια προσωρινή ανόρθωση του προσώπου, θα έπρεπε να ξέρουμε ότι της άρεσε επίσης να τονίζει τα χείλη της. Το κόλπο της ήταν να σχηματίζει έντονα το περίγραμμα των χειλιών της και μετά γέμιζε τα χείλη με ένα πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν για να δίνει έξτρα διάσταση.

Marilyn Monroe, 1953

Διάσημη για το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, η Mέριλιν Μονρόε είναι ουσιαστικά η βασίλισσα του έντονου περιγράμματος. Η μέθοδος περιγράμματος των χειλιών της συνίστατο στην εφαρμογή πιο σκούρων κόκκινων αποχρώσεων στις εξωτερικές γωνίες και πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στο μέσο των χειλιών.

Audrey Hepburn, 1955

Η Όντρεϊ Χέπμπορν έχει πάντα ένα κόλπο ομορφιάς… στο μανίκι της. Για να ενισχύσει την εμφάνιση των χειλιών της, τραβούσε υπερβολικά το περίγραμμα στο επάνω χείλος της έτσι ώστε να ξεπερνά το κάτω μέρος. Και επειδή είναι η Audrey Hepburn, δεν ήταν ποτέ… στην περιοχή των κλόουν!

Brigitte Bardot, 1960

Τα χαρακτηριστικό ουδέτερα και σχεδόν άχρωμα χείλη της Μπαρντό δεν θα ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακά, χωρίς το ελαφρώς πιο σκούρο ουδέτερο μολύβι που συνήθιζε χρησιμοποιεί για να κάνει το περίγραμμα των χειλιών της.

Naomi Campbell, 1990

Η Ναόμι Κάμπελ έχει φυσικά γεμάτα χείλη, αυτό είναι σίγουρο. Όμως τη δεκαετία του ’90 της άρεσε να τα τονίζει ακόμα περισσότερο με ένα σκούρο καφέ χρώμα κραγιόν που απλώνεται πέρα από τα φυσικά όρια των χειλιών της. Το υπόλοιπο του «φιλιού» της; Όλα φυσικά.

Δείτε Επίσης
Η μοντέρνα εκδοχή του άι λάινερ θυμίζει έργο αφηρημένης τέχνης στα βλέφαρά μας!

Pamela Anderson, 1994

Λάτρης του περιγράμματος των χειλιών μέχρι σήμερα, η Πάμελα Άντερσον μεγάλωνε αποτελεσματικά τα χείλη της σε όλη την καριέρα της (αλλά ειδικά στη δεκαετία του ’90), χρησιμοποιώντας για το περίγραμμα ένα σκούρο κόκκινο μολύβι και απαλά ροζ κραγιόν στα χείλη.

Geri Halliwell, 1996

Η Χάλιγουελ ήταν γνώστης της τέχνης των σκούρων χειλιών. Δεν είχε κανέναν ενδοιασμό για μια προφανή εφαρμογή, επεκτείνοντας τα χείλη της με χοντρές, ματ γραμμές στο περίγραμμα και χάλκινες αποχρώσεις.

Victoria Beckham, 1997

Όπως και οι υπόλοιπες Spice Girl και σχεδόν κάθε γυναίκα της δεκαετίας του ’90, η Μπέκαμ επέλεγε ένα κρεμώδες κραγιόν σε ουδέτερη απόχρωση, χρησιμοποιώντας μολύβι για το περίγραμμα μερικές αποχρώσεις πιο σκούρο για να υπερβάλει το μέγεθος και το σχήμα των χειλιών της.

Kylie Jenner, 2015

Μέχρι και πρόσφατα η Κάιλι Τζένερ τονίζει τα χείλη της με έμπνευση από τη δεκαετία του ’90. Αλλά αντί για μια καθαρή γραμμή στο περίγραμμα, το παρατράβει (ιδιαίτερα στο πάνω χείλος της) και στη συνέχεια γεμίζει τα χείλη της με ματ κραγιόν σε καφετί ή κατακόκκινη απόχρωση.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.