Εντυπωσιάστε με ένα μαντίλι στα… μαλλιά!

Εντυπωσιάστε με ένα μαντίλι στα... μαλλιά!
Εντυπωσιάστε με ένα μαντίλι στα... μαλλιά!
Δέστε με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά σας αλογοουρά και στη συνέχεια το μαντίλι σας, αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες
Μαζέψτε τα μαλλιά σε έναν ψηλό κότσο και δέστε στη βάση του ένα φουλάρι, με έναν φιόγκο μπροστά
Αφήνοντας τα μαλλιά να πέφτουν ανέμελα κάτω σε χαλαρά beach waves, δέστε το μαντίλι σας σαν μπαντάνα +6
Προβολή Φωτογραφιών
Εντυπωσιάστε με ένα μαντίλι στα... μαλλιά!

Τα αξεσουάρ μαλλιών κοσμούν και μεταμορφώνουν πλήρως ένα χτένισμα. Χρησιμοποιώντας ένα μαντίλι σαν μπαντάνα, σαν κορδέλα ή σαν φουλάρι  στα μαλλιά μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά χτενίσματα για όλες τις περιστάσεις, από την παραλία έως τη βραδινή σας έξοδο με πολύ στιλ!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Ένα ωραίο μεταξωτό μαντίλι ή φουλάρι μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ στα μαλλιά μας, δίνοντάς μας πολλές δυνατότητες για να δημιουργήσουμε υπέροχα χτενίσματα.

Δείτε Επίσης
Μυστικά για όγκο στις ρίζες των μαλλιών!

Αλλά είναι και μία χαρά επιλογή αν τα μαλλιά μας δεν είναι φρεσκολουσμένα ή έχουν μία… από εκείνες τις κακές ημέρες, δηλαδή είναι ατίθασα, «πετάνε» τούφες κ.λπ…  Απλά δέστε το με όποιον τρόπο θέλετε, δημιουργώντας εντυπωσιακά boho, pin up και κομψά λουκ.

Ιδέες για να εμπνευσθείτε!

  • Η πιο απλή και γνωστή «συνταγή» είναι να φτιάξετε μία ψηλή ή χαμηλότερη αλογοουρά που θα δέσετε με ένα απλό λαστιχάκι και στη συνέχεια το μαντήλι ή το φουλάρι σε χαλαρό κόμπο, αφήνοντας τις δύο άκρες μακριές ή δένοντας έναν εντυπωσιακό φιόγκο. (φωτό: 1 και 2)
  • Μπορείτε εναλλακτικά να το περάσετε ανάμεσε σε μία πλεξούδα, δίνοντάς της ξεχωριστή όψη.
  • Μαζέψτε τα μαλλιά σε έναν ψηλό κότσο και δέστε στη βάση του ένα φουλάρι, με έναν φιόγκο μπροστά. (φωτό: 3)
  • Για ένα πιο «χίπικο» στιλ, μετατρέψτε το φουλάρι σας σε κορδέλα – headband. Για να το πετύχετε, θα το διπλώσετε δημιουργώντας μια φαρδιά λωρίδα και στη συνέχεια θα το δέσετε γύρω από το κεφάλι σας, δένοντάς το στο πίσω μέρος του κεφαλιού. (φωτό: 4)
  • Μία διαφορετική εκδοχή είναι να το δέσετε στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σαν κορδέλα, και να το στερεώσετε με έναν μικρό κόμπο. (φωτό: 5)
  • Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και δέστε το φουλάρι σας σαν μπαντάνα, αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες στο πίσω μέρος των μαλλιών σας ή πάλι δέστε το σε όλο το κεφάλι καλύπτοντας τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού. (φωτό:6)
  • Δένοντας ένα μαντήλι σε μία φαρδιά λωρίδα που καλύπτει το ήμισυ του κεφαλιού και πιάνοντας τα μαλλιά σε έναν απλό κότσο στο πίσω μέρος, έχετε μία εμφάνιση αληθινά σοφιστικέ. (φωτό: 7)
  • Μία ακόμη ιδέα είναι να φορέσετε το μαντίλι στο κεφάλι δημιουργώντας και πάλι μια κορδέλα, που θα στέκεται σαν στεφάνι, πλέκοντας τα μαλλιά σας σε μία πλεξούδα. (φωτό: 8)
  • Φτιάξτε ένα κότσο, διπλώστε το μαντήλι ή το φουλάρι σε μία σχετικά στενή λωρίδα. Στη μέση δέστε το σε έναν κόμπο, που θα τοποθετήσετε στη μέση του κεφαλιού και θα το δέστε διακριτικά στο πίσω μέρος, συγκρατώντας τον κότσο. Ένα χτένισμα ακόμη και για βραδινή έξοδο. (φωτό:9)

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.