Καλοκαίρι: Τα μαλλιά και… τα μάτια μας!

Καλοκαίρι: Τα μαλλιά και... τα μάτια μας!

Φροντίδα, προστασία, αποκατάσταση. Τρεις έννοιες που δηλώνουν την ανάγκη και προφυλάσσουν την υγεία των μαλλιών μας. Μια απλή διαδικασία, που δεν αφήνει καμιά μας αδιάφορη…

Aπό την Άντζελα Μολφέτα

Για να είμαστε μέσα στο πνεύμα του καλοκαιριού, χτενίζουμε τα μαλλιά μας,  ώστε να θυμίζουν το δροσερό άγγιγμα της θάλασσας, χωρίς, όμως, τις αρνητικές επιδράσεις. Πώς;

  • Με τα νέα προϊόντα styling που παραπέμπουν στην υφή του αλατιού και τη γυαλάδα του αντηλιακού. Με ένα και μόνο φφφσσσστττττ, αποκτούμε το πιο trendy look, χωρίς ίχνος ξηρότητας!
  • Αλλάζουμε σαμπουάν και κοντίσιονερ, επιλέγοντας συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μαλλιών μας, αυτήν την εποχή. Απαλές με τα μαλλιά, αλλά «άγριες» με το αλάτι, τον ήλιο και το χλώριο, οι ειδικές φόρμουλες κάνουν το θαύμα τους διατηρώντας τα λαμπερά και υγιή.
  • Όσο για το styling; Διαλέγουμε ένα προϊόν που προσφέρει παράλληλα και προστασία από τις ακτίνες UV.
  • Για φυσική προστασία από τον ήλιο, τον αέρα και την θάλασσα κάνουμε ένα μαγικό: Βρέχουμε τα μαλλιά μας με νερό, πριν πάμε στην παραλία ή στην πισίνα. Με αυτόν τον τρόπο διαποτίζουμε το τριχωτό της κεφαλής με νερό, ώστε όσο γίνεται λιγότερα χημικά στοιχεία να μπορούν να εισέλθουν και να βλάψουν τελικά, την ακεραιότητα της τρίχας.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.