Πώς θα δώσετε στα χείλη σας το τέλειο σχήμα;

Πώς θα δώσετε στα χείλη σας το τέλειο σχήμα;

Υπάρχουν μερικά μυστικά και έξυπνα κόλπα. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε εμείς εδώ! Για να σας τα αποκαλύψουμε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αν τα χείλη σας είναι λεπτά

Κάντε το περίγραμμα με μολύβι χειλιών σε ουδέτερη απόχρωση και «σβήστε» προς τα μέσα. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσετε ένα κατά προτίμηση ανοιχτού ή ουδέτερου χρώματος κραγιόν.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα σκούρα και έντονα χρώματα κάνουν τα χείλη να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά. Για να δώσετε λάμψη, περάστε με ένα ιριδίζον λιπ-γκλος δίνοντας έμφαση στο κέντρο του κάτω χείλους. Με αυτή την κίνηση τα κάνετε να δείχνουν πιο… ζουμερά.

Αν τα χείλη σας είναι σαρκώδη

Αν θέλετε να δείχνουν λιγότερο έντονα, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεχάσετε το περίγραμμα και οποιοδήποτε μολύβι χειλιών. Αντίστοιχα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ουδέτερο ματ κραγιόν σε ανοιχτή απόχρωση.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, περάστε με την άκρη του δαχτύλου το κραγιόν πρώτα στο κέντρο και στη συνέχεια «σβήνοντας» προς τις άκρες. Αν αντίθετα, επιθυμείτε να τα τονίσετε, σχεδιάζετε το περίγραμμα με ένα ουδέτερο μολύβι χειλιών και «σβήνετε» προς τα μέσα. Στο τέλος, «γεμίζετε» τα χείλη χρησιμοποιώντας το ειδικό πινελάκι για να απλώσετε το κραγιόν σας.

Πώς θα δώσετε στα χείλη σας το τέλειο σχήμα;

Δείτε Επίσης
Η viral συμβουλή του TikTok για τα κόκκινα χείλη δημιουργεί το απόλυτο glam!

Αν έχετε λεπτό επάνω χείλος και πιο σαρκώδες το κάτω

Για να έχουν ένα πιο αρμονικό σχήμα, για το επάνω χείλος θα κάνετε ό,τι αναφέρουμε για τα λεπτά χείλη. Ενώ για το κάτω μέρος ό,τι αφορά τα σαρκώδη. Αφού περάσετε το κραγιόν, για να τονίσετε το πάνω χείλος θα βάλετε μόνο σε αυτό λιπ-γκλος.

Αν τα χείλη σας είναι αρμονικά-τοξωτά

Για να τονίσετε τα χείλη σας πιέστε τα μεταξύ τους, για να δείτε σωστά την καμπύλη που σχηματίζουν. Στο V που σχηματίζεται στο κέντρο του άνω χείλους, είναι το βασικό σημείο από όπου ξεκινάτε. Με μολύβι χειλιών σχηματίζετε το περίγραμμα του V και μετά σχηματίζετε το σημείο στο κέντρο του κάτω χείλους, για να έχετε την απόλυτη ισορροπία. Για να ολοκληρώσετε το περίγραμμα, περνάτε με ένα ουδέτερο μολύβι.

Η επιλογή του χρώματος αλλά και της υφής του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε είναι ανάλογα με το γούστο και τις επιθυμίες σας!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.