Τι προϊόν styling χρησιμοποιείτε;

Τι προϊόν styling χρησιμοποιείτε;

Αν δεν είστε ευχαριστημένες με την εμφάνιση των μαλλιών σας, αναζητήστε την αιτία και στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε αλλά και στις μεθόδους styling που ακολουθείτε. Οι εξελιγμένες συνθέσεις σήμερα σε συνδυασμό με την κατάλληλη επιλογή μπορούν να τους χαρίσουν άλλον… αέρα!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Για να δημιουργήσετε τα πιο συναρπαστικά, όμορφα και γεμάτα κίνηση χτενίσματα, δεν έχετε παρά να επενδύσετε στις μαγικές συνθέσεις των προϊόντων styling. Η ξεχωριστή τους δράση βοηθά στη δημιουργία ακόμα και των πιο απαιτητικών χτενισμάτων. Εάν δεν έχετε ακόμα εντρυφήσει στις υφές και τη δράση τους, μερικά στοιχεία και συμβουλές για τη χρήση τους θα σας διευκολύνουν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε.

  • Gel: Ιδανικό για το φορμάρισμα των κοντών και πολύ κοντών κουπ, χρησιμοποιείται επίσης για να τονίσει κατ’ επιλογή διάσπαρτες τούφες ή για να χαρίσει ένα «κοφτερό» τελείωμα σε ορισμένες μύτες, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ασυμμετρίες των μοντέρνων χτενισμάτων. Μην ξεχνάτε βέβαια και την αρχική τους χρήση, το κλασικό wet look, το οποίο με αρκετές παραλλαγές εξακολουθεί να είναι στη μόδα. Η καινούργια τάση προτείνει gel ακόμα και για να πλάσετε τις μπούκλες σας, ώστε να γίνουν πιο ανάγλυφες.
  • Mousse: H καλύτερη πρόταση για το φορμάρισμα, ειδικά μετά το λούσιμο. Συνήθως οι mousse απλώνονται σε νωπά μαλλιά και βοηθούν να πετύχετε όσο γίνεται καλύτερα το επιθυμητό αποτέλεσμα προσφέροντας ταυτόχρονα κράτημα και σταθερότητα. Είναι ακόμα τέλειες για να προσθέσουν όγκο και νεύρο στα μαλλιά, αρκεί να απλώνονται κοντά στις ρίζες. Μπορείτε επίσης να καταφύγετε στις mousse όταν θέλετε ένα γρήγορο ρετούς πάνω σε στεγνά μαλλιά. Γρήγορα και εύκολα προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Spray: Η τελευταία λέξη για να σταθεροποιήσετε οποιοδήποτε χτένισμα, το σπρέι, αντικαθιστά σε ορισμένες περιπτώσεις τις γνωστές λακ και προσφέρει έξτρα λάμψη. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα, ανάλογα με τη σύνθεσή του, να δημιουργείτε τα πιο περίτεχνα χτενίσματα και να σταθεροποιείτε τα μαλλιά χωρίς να κολλάνε και να «κοκαλώνουν» ούτε στιγμή. Πολύ συχνά με ειδικά μόρια σιλικόνης προστατεύει τις άκρες των μαλλιών από το «σπάσιμο» και τη δημιουργία ψαλίδας.
  • Serum: Σε μορφή υγρού με ενισχυμένη δράση τα προϊόντα αυτά προσφέρουν την ιδανική λύση για τη δημιουργία των πιο sleek χτενισμάτων. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τη χρήση τους σε σπαστά μαλλιά ή μαλλιά με μπούκλες. Το αντίθετο, μάλιστα. Δημιουργούν ακόμα πιο ελαστικές και καλοσχηματισμένες μπούκλες τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά. Με νέα συστατικά, ορισμένα από αυτά έχουν αναπτύξει τελευταία μια ακόμα υπηρεσία: Να προστατεύουν τα μαλλιά και την ίδια στιγμή να βοηθούν στο φορμάρισμα με την ενεργοποίηση της θερμότητας, δηλαδή κατά τη διάρκεια του στεγνώματος με το σεσουάρ.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.