Βρείτε την τέλεια απόχρωση ρουζ για σας!

Βρείτε την τέλεια απόχρωση ρουζ για σας!

Αν δεν είστε ειδική στο μακιγιάζ ή δεν έχετε κάνει ποτέ μαθήματα makeup artist, τότε σίγουρα η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης του ρουζ για τη δική σας επιδερμίδα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Δείτε μερικές από τις συμβουλές των ειδικών για το πώς θα βρείτε την άψογη απόχρωση για τον τόνο του δέρματός σας.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Τελικά, το να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση του ρουζ είναι αρκετά απλή υπόθεση! Το μυστικό είναι να επιλέξετε το χρώμα του ρουζ που είναι όσο πιο κοντά γίνεται με το χρώμα που παίρνει το μάγουλό σας όταν το τσιμπήσετε! Η απόχρωση κυμαίνεται από το ροζ έως το ροδακινί, ανάλογα με το χρώμα του δέρματός σας.

  • Αν έχετε αλαβάστρινη επιδερμίδα, λευκή σαν πορσελάνη, προτιμήστε ένα ανοιχτό παστέλ ροζ με ψυχρούς τόνους.
  • Για ένα δέρμα που μαυρίζει κατά… το τέλος του καλοκαιριού, στραφείτε προς μία ροζ απόχρωση αλλά λίγο πιο σκούρα.
  • Αν έχετε δέρμα που μαυρίζει εύκολα και καίγεται σπάνια, ένα σκούρο ροζέ αλλά και οι τόνοι του καφέ σας ταιριάζουν πολύ.
  • Οι γυναίκες με πιο μελαχρινή επιδερμίδα καλό είναι να διαλέξουν ένα πλούσιο ροζ ή αποχρώσεις δαμασκηνί.
  • Στις καθαρά σκούρες μελαχρινές επιδερμίδες ταιριάζουν οι πιο κοκκινωποί τόνοι, όπως η απόχρωση του βατόμουρου που αφήνουν ένα ωραίο τελείωμα.
  • Τα ρουζ κυκλοφορούν σε μορφή πούδρας, κρεμώδη ή σαν τζελ. Φυσικά, το πιο εύκολο στην εφαρμογή είναι το ρουζ σε σκόνη, όμως τα κρεμώδη αφήνουν μία φυσικά λαμπερή εμφάνιση, αρκεί να το απλώσετε σωστά.
  • Αν θέλετε ένα πιο λαμπερό ή γυαλιστερό αποτέλεσμα, δοκιμάστε τα ανάλογα ρουζ, απλώς τσεκάρετε ότι αφήνει ένα φυσικό τελείωμα με μια όψη υγείας και λάμψης. Το να γυαλίζετε… δεν είναι στη μόδα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.