Μαθήματα ομορφιάς από τη… Mέριλιν!

Μαθήματα ομορφιάς από τη... Mέριλιν!

Τα κατάξανθα μαλλιά, τα κόκκινα χείλη, οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, το λαμπερό δέρμα της Μέριλιν Μονρόε είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που την έκαναν θρύλο.

Ενυδάτωση

To πρόσωπο της Μέριλιν έδειχνε πάντα φωτισμένο εσωτερικά. Αλλά η ίδια είχε εκμυστηρευτεί ότι φρόντιζε σχολαστικά την υπέροχη επιδερμίδα της, αφού γνώριζε ότι αποτελούσε μέρος της επιτυχίας της. Ενυδάτωνε πρωί και βράδυ το δέρμα της χωρίς παρεκκλίσεις.

Εye liner

Έδινε έμφαση στα μάτια της με γενναίες δόσεις άι-λάινερ. Στο νεσεσέρ της υπήρχε πάντοτε μαύρο και καφέ, ώστε να το διορθώνει, αν και όποτε χρειαζόταν.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

To 1999 στον οίκο Christie’s δημοπρατήθηκε το νεσεσέρ της Μέριλιν για 1 εκατομμύριο δολάρια. Μέσα υπήρχαν φυσικά και οι αγαπημένες της ψεύτικες βλεφαρίδες. Δεν τις αποχωριζόταν ποτέ ακόμα κι αν ήταν μόνη στο σπίτι! Άλλωστε η γοητεία του βλέμματός της οφειλόταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτό το μικρό μυστικό της.

Το σχήμα των φρυδιών

Η Μέριλιν φρόντιζε το σχήμα τον φρυδιών της, αφού γνώριζε ότι η σωστή καμπύλη κολακεύει όχι μόνο το σχήμα των ματιών αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο.

Δείτε Επίσης
Δέκα μυστικά ομορφιάς για τη νέα χρονιά!

Η σωστή απόχρωση του κόκκινου κραγιόν

Ήταν όμορφη στα ροζ αλλά αυτό που την έκανε ακόμα πιο γοητευτική και απογείωνε τη εκρηκτική θηλυκότητά της ήταν το κόκκινο κραγιόν. Γνώριζε την απόχρωση που της ταίριαζε και δεν την άλλαξε ποτέ.

Το άρωμα

Η τελευταία πινελιά γοητείας είναι φυσικά το άρωμα. Και η θρυλική της ατάκα ότι κοιμάται μόνο με το άρωμά της είχε προκαλέσει σάλο εκείνη την εποχή. Η αύρα του Chanel No 5 τη συνόδευε μόνιμα, κι όπως είχε πει,  έριχνε μερικές σταγόνες του ίδιου αρώματος στην μπανιέρα της.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.