Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!

Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!
Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!
Τα Εργαστήρια Lierac με το Premium La Cure, μας χαρίζει μία αληθινή ένεση νεότητας που αναγεννά, επανορθώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σε 28 μέρες μόνο!
Το Lierac Premium La Cure Anti-Age Absolu αυξάνει ταχύτατα την ανανέωση των δερματικών κυττάρων και την ανάπλαση της επιδερμίδας, μειώνει δραστικά τα σημάδια της κούρασης και του δερματικού στρες και προσφέρει λάμψη, φρεσκάδα και νεανική ξεκούραστη όψη
Εφαρμόστε το πρωί και το βράδυ στο πρόσωπο πριν τη συνήθη καθημερινή σας φροντίδα. To Lierac Premium La Cure Anti-Age Absolu ειναι μια θεραπεία 28 ημερών, που συστήνεται να εφαρμόζεται 1 έως 3 φορές τον χρόνο +1
Προβολή Φωτογραφιών
Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!

Έντεκα χρόνια πριν, η Lierac άνοιξε τον δρόμο στην ολική αντιγήρανση δρώντας στοχευμένα σε όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης με την Premium. Σήμερα, καινοτομεί για ακόμα μία φορά βάζοντας στο στόχαστρο το φαινόμενο της «ξαφνικής γήρανσης», μια κούρα ομορφιάς με μαύρο τριαντάφυλλο, μαύρη ορχιδέα, μαύρη παπαρούνα και καινοτόμα δραστικά συστατικά που οδηγούν σε μία λαμπερή, νεανική και όμορφη επιδερμίδα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Όλο και περισσότερες από εμάς, μια όμορφη ημέρα αντικρίζουμε στην επιδερμίδα μας λεπτές γραμμές έκφρασης ή βαθύτερες ρυτίδες. Ξαφνικά και απροειδοποίητα!

Ενώ μέχρι εχθές, το δέρμα μας ήταν λείο λαμπερό και ελαστικό, σήμερα μοιάζει σαν να έχουν περάσει από πάνω του, τουλάχιστον δέκα χρόνια… Τι συμβαίνει;

Πρόκειται για το φαινόμενο της «ξαφνικής γήρανσης», όπου στην επιδερμίδα εμφανίζονται τα σημάδια του στρες, αποτυπώματα μιας ασθένειας ή συναισθηματικής πίεσης και άλλα παρόμοια στοιχεία που ήρθαν για να μείνουν.

Αξιοποιώντας όλα τα πρόσφατα επιστημονικά επιτεύγματα στην αναγεννητική ιατρική, τα Εργαστήρια Lierac εντόπισαν τους μηχανισμούς που εμπλέκονται στη διαδικασία της γήρανσης. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως σε αυτήν τη διαδικασία παρατηρείται απότομη πτώση του αριθμού των νεαρών κυττάρων και αύξηση του αριθμού των γερασμένων κυττάρων.

Αναγεννητική ιατρική

Από το 2015 τα Εργαστήρια Lierac συνεργάζονται με την Dr. Amélie Thépot, Διδάκτωρ Κυτταρικής Βιολογίας και ειδήμονα στην αναγεννητική ιατρική και στα δερματικά μοσχεύματα για τα θύματα εγκαυμάτων. Η αναγεννητική ιατρική δημιούργησε κυριολεκτικά επανάσταση.

Βασισμένη στις ανακαλύψεις για τα βλαστοκύτταρα αναδημιουργεί τους ιστούς και επανορθώνει τα κατεστραμμένα ή νοσούντα όργανα. Αυτό το πεδίο της ιατρικής του 21ου αιώνα μεταβάλλεται διαρκώς. «Εκτός από την αναγέννηση, η αναγεννητική ιατρική εισέρχεται σε μια νέα διάσταση με την αναζωογόνηση των ιστών του δέρματος.», εξηγεί η Δρ Thépot.

Ενώ η αναγέννηση δρα στοχευμένα στην αποκατάσταση των κανονικών λειτουργιών των βλαστοκυττάρων, η αναζωογόνηση εστιάζει περισσότερο στην αποκατάσταση όλων των λειτουργιών των γερασμένων κυττάρων: επανόρθωση, συνθέσεις, κ.λπ.

Φάρμακο ομορφιάς!

Η πρωτοποριακή σύνθεση της La Cure αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard, ώστε να δημιουργηθεί μία πολύτιμη ενεργή υφή με χιλιάδες αιωρούμενες μικροκάψουλες. Μια πραγματική καινοτομία, σε σύνθεση δύο φάσεων, που προσφέρει δράση ολικής αντιγήρανσης. Τα θαυματουργά του συστατικά;

Δείτε Επίσης
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δράσουν τα καλλυντικά μας;

  • Πρωτεΐνη Foxo: Τα Εργαστήρια Lierac αξιοποίησαν πρώτα τις επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με την πρωτεΐνη Foxo από το 2015, γνωστή και ως πρωτεΐνη της αθανασίας.Αποτέλεσμα; Ρύθμιση και προστασία της δραστηριότητας των βλαστοκυττάρων, διασφαλίζοντας ότι λειτουργούν στο maximum ώστε να ενεργοποιούν την αναγέννηση του χορίου και της επιδερμίδας, αυξάνοντας τον αριθμό των νέων κυττάρων.
  • Πρωτεΐνη GDF-11: Νέα επαναστατική εξέλιξη από τα Εργαστήρια Lierac στην αναγεννητική ιατρική. Η πρωτεΐνη GDF-11, γνωστή και ως πρωτεΐνη της νεότητας, στοχεύει απευθείας στην αναζωογόνηση αναστρέφοντας τη διαδικασία της γήρανσης.Έχει τη μοναδική ιδιότητα να επαναφέρει τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά των νεαρών κυττάρων στα γερασμένα κύτταρα, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον αριθμό τους. Έχει αποδειχτεί επίσης, η επίδραση της GDF-11 στην επιβράδυνση της γήρανσης του εγκεφάλου, καθώς και η ικανότητά της να αναζωογονεί την καρδιά.
  • Σύμπλοκο HYALU-3: Τρία βιομημητικά ενεργά συστατικά συνθέτουν αυτό το νέο σύμπλοκο των Εργαστηρίων Lierac, με δράση «επαναφόρτωσης υλαουρονικού οξέος», που απλώνεται σε όλες τις στιβάδες του δέρματος.Στις ανώτερες στιβάδες προσφέρει στο δέρμα άμεσα, λεία όψη. Στη χόριο-επιδερμική συμβολή ενεργοποιεί το φυσικό υαλουρονικό οξύ του δέρματος εκ των έσω, αυξάνοντας τη σύνθεσή του κατά +237%.

    Εντός του χορίου επανατροφοδοτεί την εξωκυττάρια μήτρα για αποτέλεσμα επαναπύκνωσης σε βάθος, προσφέροντας άμεση επανόρθωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

  • Νιασιναμίδη: Πρόκειται για άλλη ονομασία της βιταμίνης Β3, η οποία εμπλέκεται στην παραγωγή της ATP από τα μιτοχόνδρια. Έχει την ιδιότητα να επαναφορτίζει τα κύτταρα με ενέργεια και να τα αναζωογονεί. Ενισχύει τη σύνθεση των κηραμηδίων, ενώ εντός του χορίου αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου.
  • Εκχύλισμα μαύρης ορχιδέας και μαύρου τριαντάφυλλου: Συνενώνουν τα μόριά τους κατά της οξείδωσης και κατά της δράσης των ελευθέρων ριζών, ενώ μαζί με τα φλαβονοειδή και τις πολυφαινόλες που περιέχουν, παρέχουν στα κύτταρα προστασία ευρέος φάσματος. Το εκχύλισμα των μαύρων λουλουδιών συμπληρώνεται από τη μαύρη παπαρούνα, η οποία χάρη στα βασικά λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, 6 και 9 που περιέχει, αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία των λιπιδίων και βελτιώνει της ελαστικότητα του δέρματος.

Ολική αναστροφή στη γήρανση των κυττάρων

Εάν το έντονο στρες, οι ορμονικές αλλαγές, οι δυσκολίες της καθημερινότητας και διάφοροι ακόμα παράγοντες έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην επιδερμίδα του προσώπου μας, νιώθουμε πως έχουμε γεράσει απότομα ή εάν απλά, αναζητάμε την υπέρτατη αντιγηραντική φροντίδα ομορφιάς, τότε το Premium La Cure είναι ιδανικό για εμάς!

Εφαρμόζοντας το Premium La Cure πρωί και βράδυ, για ένα εντατικό πρόγραμμα 28 ημερών, 1 με 3 φορές τον χρόνο, οι ρυτίδες σβήνουν και η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινότητα και την ομοιογένειά της, ως μια ένεση νεότητας που διαρκεί!

Με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, η Premium La Cure των Εργαστηρίων Lierac λειτουργεί ως ένεση νεότητας, βασισμένη στην έρευνα της αναγεννητικής ιατρικής:

  • Μετά την πρώτη εφαρμογή: Η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και με μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης.
  • Μετά τις 14 ημέρες: Η επιδερμίδα αναζωογονείται και ενισχύεται, οι ρυτίδες λειαίνονται και η χροιά της επιδερμίδας αποκτά ζωντάνια ξανά.
  • Μετά τον 1ο μήνα: Ο όγκος του δέρματος αποκαθίσταται. Η επιδερμίδα είναι πιο πυκνή, επανορθωμένη και πιο ενδυναμωμένη. Οι ρυτίδες γεμίζουν. Η χροιά της επιδερμίδας αποκτά πάλι ζωντάνια, είναι πιο λαμπερή και πιο ομοιογενής.

Χείμαρρος αισθήσεων – Ένεση νεότητας!

Η μοναδική υφή του Premium La Cure από τα Εργαστήρια Lierac προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας από το πρώτο άγγιγμα στην επιδερμίδα μας. Η διφασική του σύνθεση αγκαλιάζει τις αισθήσεις, με μια πνοή  δροσιάς αρχικά, και στη συνέχεια, καθώς απελευθερώνονται οι ενισχυμένες μικροκάψουλες, μια καταπληκτική απόλαυση που κατακλύζει την επιδερμίδα και τη διάθεσή μας, χάρη και στο ιδιαίτερο άρωμα που απελευθερώνει νότες γιασεμιού, ίριδας και musk.

Εκτός από την απολαυστική υφή, η Lierac συνεργάστηκε με την expert στο μασάζ Galya Ortega, για τη δημιουργία μιας ειδικής τεχνικής εφαρμογής. Οι κινήσεις δερμοαισθητικής Lierac σε 3 βήματα με την Galya Ortega, εμπνευσμένη από τις βαθιές μαλάξεις για αποτέλεσμα αναγέννησης, προσδίδουν άμεσα στην επιδερμίδα αίσθηση άνεσης και αναζωογόνησης, ενώ το δέρμα γίνεται πιο λείο και ξεκούραστο στο λεπτό!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.