Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καθρέφτη μακιγιάζ

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καθρέφτη μακιγιάζ

Είστε λάτρης του μακιγιάζ; Τότε, ένας καθρέφτης μακιγιάζ είναι ένα κρίσιμο αντικείμενο για εσάς και αποδεικνύετε ο καλύτερός σας φίλος! Τα υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ και τα πινέλα σας μαζί με το πιστολάκι και τις κρέμες σας γίνονται… άχρηστα χωρίς τον καλύτερο καθρέφτη μακιγιάζ. Ακολουθεί ένας οδηγός αγοράς σχετικά με τους καθρέφτες μακιγιάζ για να επιλέξετε τον καλύτερο!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η μεγέθυνση και η ευκρίνεια είναι δύο σημαντικές πτυχές όταν κοιτάτε την εικόνα σας στον καθρέφτη και δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς τον καλύτερο κατάλληλο!

Τύποι καθρεφτών μακιγιάζ

Είναι ένα επίπονο έργο να βρεις τον κατάλληλο καθρέφτη για τον εαυτό σου. Οι τρεις κορυφαίοι τύποι καθρεφτών μακιγιάζ που παρουσιάζονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να κάνετε την κατάλληλη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

1. Καθρέφτης Vanity

Είναι ο καλύτερος καθρέφτης που προσελκύει τους επαγγελματίες Οι καθρέφτες Vanity υπάρχουν σε ορθογώνια ή τετράγωνα σχήματα. Πολλοί λαμπτήρες στερεώνονται γύρω το πλαίσιό τους και βοηθούν στη διατήρηση μιας καθαρής και μεγεθυσμένης εικόνας του προσώπου.

Το χαρακτηριστικό τους με την εύκολα ρυθμιζόμενη και μετακινούμενη στάση,  τα κάνει κορυφαία στις λάτρεις του μακιγιάζ. Το μοναδικό αρνητικό σημείο είναι ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή ή να τον έχετε μαζί σας, αφού κυκλοφορεί μόνο σε μεγάλα μεγέθη.

2. Μεγεθυντικός καθρέφτης

Ένας μεγεθυντικός καθρέφτης είναι απαραίτητος για το τέλειο μακιγιάζ σας. Αν θέλετε να δείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια, αυτοί οι καθρέφτες αποτελούν για εσάς την καλύτερη επιλογή.

Πριν επιλέξετε έναν μεγεθυντικό καθρέφτη, ρίξτε μια ματιά στη μεγέθυνσή του. Θα πρέπει να αγοράσετε έναν καθρέφτη με μεγέθυνση 7x έως 10x. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε ένα παραμορφωμένο είδωλο μέσω του μεγεθυντικού καθρέφτη εάν η μεγέθυνσή του είναι μεγαλύτερη από δέκα.

Είναι πολύτιμος για την εφαρμογή eyeliner, concealer, ατέλειες και φακούς επαφής. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν ταξιδεύετε, λόγω των διαφορετικών μεγεθών που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

3. Φωτιζόμενος καθρέφτης

Με τους λαμπτήρες ή τα φώτα LED, αυτός ο τύπος καθρέφτη παρέχει ένα σταθερό φως που είναι πολύ σημαντικό για να απαλλαγείτε από λάθη μακιγιάζ και σκιών.

Το θετικό του φωτισμένου καθρέφτη είναι ότι μπορείτε να κάνετε μακιγιάζ ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία δυσκολία. Είτε είναι μέρα είτε νύχτα, τα φώτα LED αυτού του καθρέφτη δημιουργούν ένα ισορροπημένο φως για την καλύτερη εφαρμογή στο μακιγιάζ.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε έναν καθρέφτη μακιγιάζ

Χωρίς αμφιβολία, ένας καθρέφτης μακιγιάζ είναι ένα απαραίτητο κομμάτι στα αξεσουάρ μακιγιάζ σας. Μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε έναν καθρέφτη μακιγιάζ παρουσιάζονται παρακάτω.

1. Θέση και τρόπος τοποθέτησης

Αφού επιλέξετε τον καλύτερο καθρέφτη για την εφαρμογή μακιγιάζ σας, το επόμενο σημείο είναι η τοποθέτησή του. Ένας καθρέφτης πρέπει να στερεώνεται σε ένα μέρος που είναι εύκολα προσβάσιμο για εσάς. Μπορεί να εγκατασταθεί στο μπάνιο ή στην κρεβατοκάμαρά σας. Μην επιλέγετε ένα μέρος για τον καθρέφτη σας που δεν σας βολεύει.

Επιλέξτε την καλύτερη θέση του σπιτιού σας για να το εγκαταστήσετε. Τα νεσεσέρ, οι πάγκοι του μπάνιου και τα συρτάρια είναι τρία βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε κατά τη διαδικασία στερέωσης του καθρέφτη. Ο καθρέφτης πρέπει να τοποθετηθεί σε τέτοια θέση ώστε να μην χρειάζεται κανείς να τεντώσει τον λαιμό του για να κοιταχτεί.

Υπάρχουν δύο τύποι τρόποι τοποθέτησης για καθρέφτες μακιγιάζ: στον τοίχο και επιτραπέζια. Το πλεονέκτημα του επιτραπέζιου είναι ότι μπορείτε να μετακινήσετε τον καθρέφτη σας οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Δείτε Επίσης
Φιλιά στον καθρέφτη ή η δύναμη της αυτοεκτίμησης!

2. Φωτισμός

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης καθρέφτη, το επόμενο βήμα είναι η ρύθμιση του φωτισμού. Το φυσικό φως είναι η καλύτερη λύση, αλλά το ερώτημα είναι πώς να αποκτήσετε φυσικό φως τη νύχτα. Η καλύτερη απάντηση είναι ότι πρέπει να φτιάξετε τεχνητά φώτα για τον καθρέφτη σας.

Οι φωτισμένοι καθρέφτες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε φώτα φθορισμού, φώτα LED και λαμπτήρες πυρακτώσεως, αλλά να είστε προσεκτικοί με τη θερμότητά τους που μπορεί να χαλάσει την άψογη εμφάνιση του μακιγιάζ σας.

3. Μεγέθυνση

Ο βαθμός μεγέθυνσης του καθρέφτη σας είναι ο τρίτος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρέπει να επιλέξετε έναν καθρέφτη με συγκεκριμένη μεγέθυνση που σας βολεύει.

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον βαθμό μεγέθυνσης από 3x έως 10x. Από φυσιολογική έως κακή όραση, αυτοί οι βαθμοί είναι κατάλληλοι. Εάν επιλέξετε μια μεγέθυνση 15 μοιρών του καθρέφτη σας, μπορεί να παραμορφώσει την εμφάνισή σας.

Τώρα είναι διαθέσιμοι καθρέφτες μακιγιάζ που έχουν δύο όψεις, με τη μία να είναι μεγεθυντική και την άλλη όχι. Επιλέξτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

4. Σχέδιο καθρέφτη

Οι καθρέφτες μακιγιάζ διατίθενται σε διάφορα σχέδια. Οι μεταλλικοί και οι πλαστικοί σκελετοί κυριαρχούν. Τα βάθρα και τα αναδιπλούμενα χαρακτηριστικά των καθρεπτών μακιγιάζ τους καθιστούν φορητούς. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε πλαίσιο ή στυλ σας αρέσει.

Επαγγελματικές συμβουλές για την αγορά καθρέφτη μακιγιάζ

  • Επιλέξτε πλαστικούς καθρέφτες για ταξίδια αλλά έναν καθρέφτη με μεταλλικό σκελετό για το σπίτι.
  • Χρησιμοποιήστε λαμπτήρες φθορισμού που μοιάζουν με φυσικό φως.
  • Εξοικονομήστε ενέργεια χρησιμοποιώντας λαμπτήρες φθορισμού για τον καθρέφτη που εξοικονομούν 70% ενέργεια σε σύγκριση με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.
  • Για λεπτομερείς και χωρίς παραμορφώσεις εικόνες, βεβαιωθείτε ότι είστε κοντά στον καθρέφτη του μακιγιάζ.
  • Επιλέξτε καθρέφτες που είναι ρυθμιζόμενοι ως προς τη θέση και τον φωτισμό.

Ελπίζουμε να έχετε αποκτήσει τις κατάλληλες γνώσεις σχετικά με τους καθρέφτες μακιγιάζ και να μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο για εσάς!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.