Πράσινη ρουτίνα ομορφιάς: Μια περιβαλλοντική ανάσα, που μας αφορά!

Πράσινη ρουτίνα ομορφιάς: Μια περιβαλλοντική ανάσα, που μας αφορά!

Η οικολογική μας συνείδηση αφορά πλέον, και την προσωπική μας φροντίδα ομορφιάς. Με μερικές νέες συνήθειες, τα κατάλληλα προϊόντα και θετική διάθεση μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα, φροντίζοντας όχι μόνο για τη διάσωση του πλανήτη αλλά και για την υγεία μας, προσωπικά!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Για το περιβάλλον, την κοινωνία και εμάς τις ίδιες, το να αλλάξουμε τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούσαμε ως τώρα, με εναλλακτικές προτάσεις φιλικές προς το περιβάλλον αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα!

Συνειδητοποιώντας τι είναι πραγματικά καλό και τι όχι για τον πλανήτη μας, με μερικά μικρά βήματα κάθε ημέρα ή κάποιες μεγαλύτερες προσπάθειες πού και πού, συμβάλουμε συνειδητά ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσουμε την προσπάθεια από τώρα, δεν συμφωνείτε κι εσείς;

Πράσινος οδηγός ομορφιάς

Ο καθαρισμός, η φροντίδα του προσώπου και των μαλλιών μας είναι από τα πρώτα σημεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικές, πράσινες λύσεις!

• Τα εμποτισμένα μαντιλάκια καθαρισμού, αν και αποτελούν μια εύκολη λύση ντεμακιγιάζ, δεν είναι βιοδιασπώμενα. Με δισεκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν μαντηλάκια κάθε είδους δημιουργείται ένας πραγματικά, τεράστιος όγκος ρύπων! Εάν μάλιστα, βραχούν τότε η υφή τους μεταμορφώνεται σε ένα σκληρό και άκαμπτο ύφασμα που δεν λιώνει με τίποτα!

Τι κάνουμε: Τα προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούνται με νερό, αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση που απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ, χωρίς να ρίχνουμε τίποτα στο καλάθι απορριμμάτων!

• Στην αγορά κυκλοφορούν προϊόντα σε  υγρή, κρεμώδη ή υφή μους που ικανοποιούν τις ανάγκες ενός ξηρού, κανονικού ή και λιπαρού δέρματος με τάσεις ακμής.

Δείτε Επίσης
Το δέρμα αντιδρά... στην πόλη!

Τι κάνουμε: Με συνθέσεις που περιέχουν όλο και περισσότερο φυσικά συστατικά και σε συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον δημιουργούν ένα απαλό χάδι για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου μας προσφέροντας ανανεωτική φρεσκάδα και άνεση.

• Οι φόρμουλες για την περιποίηση του προσώπου μας αποτελούνται ως επί το πλείστον, από χημικές ενώσεις με αβέβαιες συνέπειες στο φυσικό κύκλο ζωής του πλανήτη.

Τι κάνουμε: Επιλέγοντας ένα φυσικό έλαιο που καλύπτει τις ανάγκες του δέρματός μας εξασφαλίζουμε τα μέγιστα αποτελέσματα για μια όμορφη, νεανική και ελαστική επιδερμίδα. Από καθαρά αποστάγματα της φύσης και συχνά, χωρίς πολυμορφικές συσκευασίες αποτελούν μια καταπράσινη πρόταση με απίθανα αποτελέσματα!

Όσο για την περιποίηση των μαλλιών; Τα σαμπουάν σε μπάρες σαπουνιού αποτελούν την καλύτερη πρόταση. Με σύνθεση από φυσικά συστατικά και υφή που διαρκεί ως και το τελευταίο γραμμάριο, χωρίς να αφήνουμε το παραμικρό ίχνος πλαστικού, διαρκούν ακόμα και τρεις φορές περισσότερο από ότι τα μπουκάλια, αφήνοντας τα μαλλιά μας λαμπερά, ενυδατωμένα και ευκολοχτένιστα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.