Τι αποκαλύπτει η βαφή των μαλλιών μας για τον χαρακτήρα μας

Τι αποκαλύπτει η βαφή των μαλλιών μας για τον χαρακτήρα μας
Τι αποκαλύπτει η βαφή των μαλλιών μας για τον χαρακτήρα μας
Το χρώμα σας είναι το πλατινέ ξανθό; Είστε δυναμικές κα θέλετε να τραβάτε την προσοχή με την εξωτερική σας εμφάνιση
Οι γυναίκες που αγαπούν το καστανό έχουν αυτοπεποίθηση και τους αρέσει ο εαυτός τους όπως είναι!
Ombré: Ένα νεανικό και hot look που επιλέγουν όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά! +2
Προβολή Φωτογραφιών
Τι αποκαλύπτει η βαφή των μαλλιών μας για τον χαρακτήρα μας

Μπορεί η βαφή των μαλλιών να προδίδει στοιχεία του χαρακτήρα μας; Και όμως, ναι! Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους και επιλέγουν να αλλάξουν το φυσικό τους χρώμα, θέλουν να αναδείξουν έμμεσα κάποια στοιχεία και ανάγκες του εαυτού τους. Μάθετε λοιπόν, τι λέει για εσάς το χρώμα των μαλλιών σας!

Eπιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

Χρυσό – ξανθό

Μία πιο ζεστή απόχρωση του ξανθού, την οποία επιλέγουν πολλές Ελληνίδες. Το συγκεκριμένο χρώμα έγινε διάσημο από τις σεξοβόμβες του αμερικανικού κινηματογράφου και το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» που όμως ήταν πάντα περιποιημένο και λαμπερό. Οι γυναίκες που επιλέγουν τη συγκεκριμένη απόχρωση θέλουν να δείχνουν σέξι, λαμπερές και ελκυστικές χωρίς όμως να χάνουν πόντους από τη γλυκιά και χαριτωμένη πλευρά του χαρακτήρα τους.

Πλατινέ ξανθό

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε, ότι μόνο το 10% των γυναικών είναι φυσικές ξανθιές; Οι υπόλοιπες που επιλέγουν για τα μαλλιά τους μια τόσο ανοιχτή απόχρωση, είναι γυναίκες δυναμικές που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα και την προσοχή με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Ombré

Οι ρίζες παραμένουν σε σκούρες αποχρώσεις, ενώ το χρώμα ανοίγει προς τις  άκρες. Τον συγκεκριμένο τρόπο βαφής των μαλλιών επιλέγουν οι γυναίκες που δεν τους αρέσει να συμβιβάζονται, τολμούν τις αλλαγές και δεν είναι καθόλου συντηρητικές. Ένα νεανικό και hot look που επιλέγουν όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Καστανό

Ο κόσμος βλέπει σε μια καστανή γυναίκα, το έξυπνο θηλυκό που συνήθως είναι και λίγο συντηρητικό. Στην πραγματικότητα όμως, οι καστανές, φυσικές αποχρώσεις υποδηλώνουν σιγουριά και δυναμισμό! Οι γυναίκες που αγαπούν το καστανό έχουν αυτοπεποίθηση και τους αρέσει ο εαυτός τους όπως είναι!

Δείτε Επίσης
Παστέλ μαλλιά: Η διαφορετική τάση του καλοκαιριού

Σκούρο καστανό – Μαύρο

Μυστηριώδεις και ρομαντικές γυναίκες επιλέγουν τα σκούρα μαλλιά για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Θέλουν να δείχνουν αισθησιακές και ποθητές αλλά ταυτόχρονα ο ρομαντικός τους χαρακτήρας κρατάει μια ισορροπία!

Κόκκινο

Οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους στις αποχρώσεις του κόκκινου θέλουν να ξεχωρίζουν, να αποπνέουν αισθησιασμό και ταυτόχρονα να είναι πάντα περιποιημένες! Επιλέγουν το κόκκινο για να μαγνητίσουν τα βλέμματα με ένα φωτεινό και… καυτό χρώμα!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.