«Ξανθό του ηλιοτρόπιου»: Το επίσημο όνομα του πιο καυτού χρώματος του καλοκαιριού 2024!

«Ξανθό του ηλιοτρόπιου»: Το επίσημο όνομα του πιο καυτού χρώματος του καλοκαιριού 2024!

Οι τάσεις στα μαλλιά έρχονται και παρέρχονται, αλλά το καλοκαιρινό ξανθό είναι για πάντα! Οι χρυσές ακτίνες του ήλιου και τα ηλιοτρόπια είναι η επιρροή πίσω από τα «ξανθά ηλιοτρόπια» μαλλιά και όλες οι κομψές γυναίκες το λατρεύουν. Αυτή η εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’70 απόχρωση σε χρυσούς τόνους είναι η απόλυτη απόχρωση για το καλοκαίρι και σας προκαλεί να το υιοθετήσετε!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το καλοκαίρι λατρεύει ό,τι είναι ζεστό και χαλαρωτικό, οπότε τα «ξανθά ηλιοτρόπια» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, αν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα.

Οι πιο ζεστοί και χρυσαφί ξανθοί τόνοι αυξάνουν σταθερά τη δημοτικότητά τους, καθώς οι φυσικές ξανθές θέλουν λίγη από τη «λάμψη» που προσφέρουν τα χάλκινα και τα κόκκινα μαλλιά χωρίς να χάσουν την «ξανθιά ταυτότητά» τους.

Οι ζεστοί τόνοι σάς επιτρέπουν να επωφεληθείτε από το λαμπερό φινίρισμα που έχουν τα χάλκινα μαλλιά κάτω από τον ήλιο, ενώ διατηρείτε τα αγαπημένα  ξανθά.

Το «sunflower blonde» είναι η τέλεια καλοκαιρινή ξανθιά απόχρωση για να φέρει λίγη «χρυσή ώρα» όλη την ημέρα κάθε ημέρα!

Με απλά λόγια, αυτή η υγρή-χρυσή απόχρωση έχει σχεδιαστεί για να απολαύσετε τον ήλιο και να πίνετε φρουτένια κοκτέιλ, οπότε αν αυτή είναι η ατμόσφαιρα που θέλετε αυτό το καλοκαίρι, ορίστε το σημάδι που περιμένατε.

Πώς να ζητήσετε από την κομμώτριά σας μαλλιά «ξανθά ηλιοτρόπια»

Η διαφορά μεταξύ του “sunflower blond” και άλλων δημοφιλών ξανθών αποχρώσεων, είναι ότι παίρνει τους ζεστούς τόνους και τους ενισχύει αρκετούς βαθμούς, ώστε οι χρυσαφί αποχρώσεις να λάμπουν.

Ταυτόχρονα, δεν είναι τόσο κίτρινο-χρυσό, αντίθετα, η τάση του “sunflower blond” είναι πολύ πιο ήρεμη και δείχνει καλύτερα όταν έχετε ανταύγειες ή balayage.

Απαλά πολυτονική αυτή η απόχρωση μπορεί να επιτευχθεί με ανταύγειες σε φυσικά πιο ανοιχτά μαλλιά ή με πλήρες χρώμα, συν ανταύγειες σε φυσικά βαθύτερες βάσεις.

Ως εκ τούτου, όταν συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας, για να τονίσετε την υψηλή ποιότητα λάμψης αυτής της εμφάνισης. Ζητήστε ένα πολυεπίπεδο balayage με ζεστή, ξανθή βάση και απαλά, χρυσά πλεγμένα παντού για να πετύχετε το χρώμα.

Οι τόνοι είναι εξ ολοκλήρου χρυσοί με πραγματική εστίαση στη λάμψη και τη ζωντάνια.

Δείτε Επίσης
Σας μπήκε νερό στο αυτί; Πώς να το βγάλετε, σύμφωνα με τους ειδικούς

Απλά μην ξεχνάτε να φροντίζετε τα μαλλιά σας αφού τα βάψετε. Για να διατηρήσετε αυτή την εμφάνιση στο σπίτι, χρησιμοποιήστε μάσκα για να κρατήσετε το χρώμα των μαλλιών σας ανοιχτό ανάμεσα στις επισκέψεις στο κομμωτήριο!

Ξανθό από τη ρίζα μέχρι την άκρη

Από την άλλη πλευρά, αυτά τα «ξανθά ηλιοτρόπια» μαλλιά δείχνουν επίσης λαμπερά ως βαφή με πλήρες χρώμα. Όσο εντυπωσιακή κι αν φαίνεται αυτή η χρυσή απόχρωση με ανταύγειες ή σύνθετο balayage, ένα χρώμα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες προσφέρει μέγιστη ζωντάνια και λειτουργεί καλά για όσους προτιμούν ένα πιο σκούρο χρυσόξανθο.

Για να πετύχετε αυτό το λουκ, προτιμήστε το ίδιο «ξανθό ηλιοτρόπιο», αλλά ζητήστε από τον χρωματιστή σας να ανακατέψει αρκετές σταγόνες χρυσού μπρονζέ.

Εδώ, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά χαλκού στο δοχείο χρώματος. Για παράδειγμα, τα ροζ μαλλιά latte φέρνουν μια ροζ πινελιά στα χρυσαφένια μαλλιά και θα συμπληρώσουν τους πιο ζεστούς τόνους του χρώματος «ξανθού ηλίανθου» ενώ παραμένουν στην τάση.

Τελικά, όλοι οι λάτρεις του χρώματος μαλλιών εκμεταλλεύονται την τάση του «ηλιοτρόπιου» για να ετοιμαστούν για τον καλοκαιρινό καιρό και τώρα είναι η σειρά σας!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.