Νέο ξυραφάκι, φιλικό προς το περιβάλλον

Νέο ξυραφάκι, φιλικό προς το περιβάλλον

H BIC λανσάρει ένα νέο γυναικείο ξυραφάκι με ανταλλακτικά, το Click 3 Soleil Sensitive, ανταποκρινομένη στην αυξανομένη ζήτηση των καταναλωτών για ξυριστικά υψηλής ποιότητας με ανταλλακτικά, μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και προσιτή τιμή. Το νέο λανσάρισμα είναι μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της BIC στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης της.

Σύμφωνα με έρευνα του TNS , η τιμή είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο δεν επιλέγουν τα ξυριστικά συστήματα. Επιπλέον, ενώ η κύρια προτεραιότητά τους είναι ένα βαθύ και απαλό ξύρισμα, θέλουν παράλληλα να ψωνίζουν πιο υπεύθυνα, αγοράζοντας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία διαθέτουν ανταλλακτικά.

H BIC, μια πρωτοποριακή μάρκα στην αγορά των ξυριστικών, με τη δημιουργία του πρώτου απορριπτόμενου ξυριστικού το 1975, προσφέρει τώρα ένα ολοκαίνουργιο γυναικείο ξυραφάκι με ανταλλακτικά. Πιστή στη φιλοσοφία της μάρκας και την ιστορική της τεχνογνωσία, θέλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των καταναλωτών προσφέροντας τεχνολογία αιχμής σε προσιτή τιμή.

Το νέο ξυραφάκι και τα… προσόντα του

Η BIC παρουσιάζει το Click Soleil 3 Sensitive με 3 κινητές λεπίδες για ένα βαθύ και απαλό ξύρισμα. Το νέο ξυραφάκι, διαθέτει επίσης περιστρεφόμενη κεφαλή που ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος και λιπαντική ταινία με aloe vera και βιταμίνη Ε. Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό και η χάρτινη συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Click 3 Soleil Sensitive, μια μοναδική εμπειρία ξυρίσματος για μέγιστη απαλότητα

– Λαβή με καμπύλες, για περισσότερη άνεση

– Τρεις ανεξάρτητες, κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του σώματος.

– Λιπαντική ταινία εμπλουτισμένη με Aloe Vera και βιταμίνη Ε για απαλή ολίσθηση.

– Περιστρεφόμενη κεφαλή 30 μοιρών που ακολουθεί τέλεια τις καμπύλες του σώματος, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων περιοχών όπως οι μασχάλες ή οι αστράγαλοι.

Δείτε Επίσης
4 εύκολοι τρόποι για να διδάξετε στα παιδιά την εξοικονόμηση ενέργειας

– Αποκλειστικός μηχανισμός εύκολης αποδέσμευσης για τη διευκόλυνση της αντικατάστασης της κεφαλής.

Ένα ακόμη βήμα προς τη βιωσιμότητα

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους καταναλωτές. Ένας στους τέσσερις καταναλωτές πιστεύει πως υπάρχει έλλειψη εναλλακτικών λύσεων αποτρίχωσης που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, όπως φαίνεται σε μια έκθεση της Mintel.

Το νέο αυτό λανσάρισμα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, όπως εκφράζονται στη φιλοσοφία του Ομίλου, η οποία χρησιμεύει ως οδηγός για όλα τα προϊόντα και τις διαδικασίες του:

  • Μείωση της κατανάλωσης υλικών.
  • Χρήση ανακυκλωμένων ή εναλλακτικών υλικών.
  • Σχεδιασμός και κατασκευή προϊόντων με ανταλλακτικά, όταν αυτό είναι δυνατόν.
  • Σχεδιασμός και κατασκευή ανακυκλώσιμων προϊόντων και συσκευασιών.

Χάρη στα ανταλλακτικά, τα νέα ξυραφάκια της BIC καθιστούν δυνατή τη διατήρηση της λαβής ανανεώνοντας μόνο τη κεφαλή. Η λαβή του Click 3 Soleil Sensitive είναι κατασκευασμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ παράλληλα διατίθεται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία, κατασκευασμένη από 80% ανακυκλωμένο χαρτί.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.