Ένα burger μα τι burger!

Ένα burger μα τι burger!
Ένα burger μα τι burger!
Για όσους δεν μπορούν να φανταστούν μπέργκερ χωρίς μπιφτέκι, η πρόταση με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας και αστακό
Προβολή Φωτογραφιών
Ένα burger μα τι burger!

Ένα νέο που θα σας αρέσει πολύ! Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μέχρι τις 15 Αυγούστου τη νέα γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, εφ’όσον είστε ακόμη εντός των τειχών…

Στο Alexander’s Bar & Alexander’s Cigar Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σερβίρονται τα πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα burgers αστακού και burgers με μοσχάρι και αστακό που θα σας καταπλήξουν!

Συνδυάστε τα μοναδικά με μία από τις μπίρες ή ένα από τα malt ουίσκι, τα οποία είναι ειδικά επιλεγμένα από την έμπειρη ομάδα του Alexander’s Bar.

Το Μπέργκερ Αστακού είναι φυσικά αστακός (τι άλλο;) σερβιρισμένος με πατάτες τηγανητές και φρέσκια πράσινη σαλάτα, ενώ το Μπέργκερ μοσχαριού και αστακού περιλαμβάνει αστακό και μοσχαρίσιο μπιφτέκι με τα ίδια συνοδευτικά.

Δύο ακόμη επιλογές είναι το κλασικό Αμερικάνικο μπέργκερ με μπιφτέκι από εκλεκτό μοσχάρι, που σερβίρεται με coleslaw, ντομάτα, κρεμμύδι και πατάτες τηγανητές, ενώ η πρόταση του Ελληνικού μπέργκερ είναι μπιφτέκι φτιαγμένο με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο σερβιρισμένο με τζατζίκι και πατάτες τηγανητές.

Ενδεικτικά, το μπέργκερ αστακού σερβίρεται στην τιμή των 29, 50 ευρώ και οι μπίρες κοστίζουν περί τα 6 ευρώ.

Δείτε Επίσης
Chalet: Ένα εμβληματικό εστιατόριο περνά στη νέα εποχή

Οι ώρες που μπορείτε να τα απολαύσετε είναι καθημερινά μεταξύ 17:00-23:00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία: τηλ.: 210 33 30 000

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.