«Ο Διάβολος φοράει Prada» τώρα και σε μιούζικαλ από τον Έλτον Τζον

«Ο Διάβολος φοράει Prada» τώρα και σε μιούζικαλ από τον Έλτον Τζον
«Ο Διάβολος φοράει Prada» τώρα και σε μιούζικαλ από τον Έλτον Τζον
Ο Έλτον Τζον έχει αποδείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του πολλές φορές στα μιούζικαλ. Τώρα περιμένουμε με αδημονία το νέο του μιούζικαλ «Ο Διάβολος φοράει Prada»
Προβολή Φωτογραφιών
«Ο Διάβολος φοράει Prada» τώρα και σε μιούζικαλ από τον Έλτον Τζον

Η αδίστακτη Miranda Priestly και η συμπαθής Andy από την ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada» θα ζωντανέψουν ξανά, αυτή τη φορά όχι στη μεγάλη οθόνη, αλλά στο θεατρικό σανίδι. Και μάλιστα εν είδει μιούζικαλ που θα φέρει τη μουσική “υπογραφή” του ποπ σταρ Έλτον Τζον!

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Η ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada», η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λόρεν Ουέισμπερκερ, γίνεται μιούζικαλ που θα φέρει τη μουσική “υπογραφή” του ποπ σταρ Έλτον Τζον, ο οποίος θα γράψει τη μουσική, ενώ τους στίχους αναλαμβάνει ο Paul Rudnick, συνεργάτης του χιουμοριστικού περιοδικού The New Yorker.

“Το να φανταστώ τη συγκεκριμένη ταινία ως μιούζικαλ για το Μπρόντγουεϊ είναι φοβερά συναρπαστικό”, δηλώνει ο ίδιος ο Έλτον Τζον, χωρίς ακόμη να κάνει κάποια αναφορά για το πότε αναμένεται να ανέβει η φιλόδοξη παραγωγή. “Είμαι μεγάλος fan τόσο του βιβλίου όσο και της ταινίας, αλλά και μεγάλος φίλος του χώρου της μόδας. Δεν βλέπω την ώρα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε αυτό το σημείο αναφοράς της σύγχρονης κουλτούρας”.

Ο Βρετανός μουσικός έχει αποδείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του πολλές φορές στα μιούζικαλ. Το «Lion King», το πρώτο μουσικό σόου που έφτασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο Μπρόντγουεϊ και παραμένει ως ένα από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ στην ιστορία, έχει δική του μουσική επένδυση, ενώ έχει υπογράψει επίσης μουσικά το «Billy Elliot το Μιούζικαλ» αλλά και το «Αίντα», βασισμένο στη διάσημη όπερα του Βέρντι.

Δείτε Επίσης
Το στρίψιμο της βίδας Reloaded... 2η χρονιά επιτυχίας

Για όσους δεν θυμούνται, στην ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada» του 2006 πρωταγωνιστούσαν η Μέριλ Στριπ και η Αν Χάθαγουεϊ, ενώ λένε ότι ο χαρακτήρας της Μέριλ, η τυραννική διευθύντρια του περιοδικού μόδας Miranda Priestly, βασίζεται στη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άννας Γουίντουρ.

Προσωπικά, δεν βλέπω την ώρα για το εν λόγω μιούζικαλ. Αν μάλιστα η Μέριλ Στριπ μπορούσε να ξαναζωντανέψει τη Miranda και στο θέατρο (διαθέτει, άλλωστε, εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες), θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.