Παζάρι Τέχνης

Παζάρι Τέχνης
Παζάρι Τέχνης
Προβολή Φωτογραφιών
Παζάρι Τέχνης

Το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων  Έργων Τέχνης Ελλάδος διοργανώνει φέτος το «12ο Παζάρι Τέχνης» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα (1ος όροφος), Ηρακλειδών 66 στο Θησείο με ελεύθερη είσοδο.  

Στα περίπτερα των συμμετεχόντων παρουσιάζονται παρουσιάζονται επιλεγμένα αυθεντικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας όπως: χαρακτικά, πίνακες, πορσελάνες, έπιπλα, χαλιά, ασημικά, κοσμήματα, street art, αντικείμενα vintage, καθώς και αντικείμενα παραδοσιακής και σύγχρονης Τέχνης.

Η διαφύλαξη και η ενθύμηση της πολιτιστική μας κληρονομιάς και εν γένει της παγκόσμιας, αποτελεί για το Σωματείο Αρχαιοπωλών & Εμπόρων Έργων Τέχνης έναν από τους πρωταρχικούς  του στόχους.

Στο πλαίσιο αυτό, στο φετινό «Παζάρι Τέχνης» με την επιμέλεια της  διεθνούς φήμης εικαστικού Μαρίας Παπαδημητρίου και με τον τίτλο “Textile for all” πραγματοποιείται εκδήλωση, στην οποία συμπράττουν το τμήμα υφαντικής του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα»  και του Victoria Square Project .

Οι επισκέπτες θα μπορούν να βάλουν επί τόπου τη δική τους «σαϊτιά»  συμμετέχοντας στη δημιουργία ενός υφαντού έργου, το οποίο μετά την ολοκλήρωσή του θα δωρηθεί στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί έκθεση με υφαντά  προερχόμενα από περιοχές της Ασίας, Ευρώπης, κα που χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα έως και σήμερα.

12ο ΠΑΖΑΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΠΩΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
Ηρακλειδών 66, 104 31 Αθήνα

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 18.00-22.00,
Σάββατο 8 Ιουνίου 10.00-22.00,
Κυριακή 9 Ιουνίου 10.00-20.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες: Τ: 210 3225 427 | E: info@hada.gr | www.hada.gr

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.