Στηρίζοντας τον Ξενώνα Φοίβη

Στηρίζοντας τον Ξενώνα Φοίβη

Ο Όμιλος Σαράντης στηρίζει το Ξενώνα Φοίβη, προσφέροντας στις φιλοξενούμενες τα απαραίτητα προϊόντα υγιεινής αλλά και οικονομική βοήθεια. Με αφορμή μάλιστα την Ημέρα της Γυναίκας δίνουμε ραντεβού στο Hondos Center Ερμού!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Ο Όμιλος Σαράντη σχεδίασε και υλοποιεί ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τα Hondos Center για το διάστημα 7-21 Μαρτίου 2019 για τη στήριξη του Ξενώνα Φοίβη.

Με έτος ίδρυσης το 1965, ο Ξενώνας Φοίβη έχει ως πρωταρχικό του μέλημα την προστασία και περίθαλψη των κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους.

Την ενέργεια πλαισιώνουν οι μάρκες του ομίλου Wella, Noxzema, Bioten και Orzene, τις οποίες θα μπορούν οι καταναλωτές να αγοράσουν με έκπτωση 40%. Με την αγορά των παραπάνω προϊόντων ο Όμιλος Σαράντη στηρίζει έμπρακτα τη δράση του ξενώνα προσφέροντάς στις φιλοξενούμενες τα απαραίτητα προϊόντα υγιεινής, καθώς επίσης και την οικονομική βοήθεια για τις απαραίτητες λειτουργίες του ξενώνα.

Δείτε Επίσης
Προσωπικές συμβουλές αντιγήρανσης!

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Hondos Center στην Ερμού, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορούν να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και στήριξης στις φιλοξενούμενες του Ξενώνα Φοίβη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου από τις 16:00 έως τις 20:00. Επισκεφθείτε κι εσείς το πολυκατάστημα της Ερμού για να γιορτάσουμε τις γυναίκες και να στηρίξουμε το δύσκολο έργο του Ξενώνα!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.