Εάν κάνει αυτά τα 12 πράγματα, δεν είναι 100% σίγουρος για εσάς

Εάν κάνει αυτά τα 12 πράγματα, δεν είναι 100% σίγουρος για εσάς

Αν και οι περισσότεροι άντρες μπορούν να πουν αμέσως, αν θέλουν να είναι μία γυναίκα, μερικές φορές χρειάζονται λίγο επιπλέον χρόνο. Το πρόβλημα προκύπτει όταν δεν καταλαβαίνετε πόσο σίγουρος είναι για σας ή αν απλώς σας χρησιμοποιεί. Η μεγάλη ενδεικτική διαφορά μεταξύ των δύο έγκειται στο πόσος χρόνος έχει περάσει. Έτσι, αν αργεί πολύ να αποφασίσει, ίσως είναι καιρός να αποφασίσετε εσείς… για εκείνον. Αν παρατηρήσετε τα σημάδια που αναφέρονται παρακάτω, το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι απολύτως σίγουρος για εσάς.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

12 σημάδια ότι δεν είναι σίγουρος για σένα

1. Φαίνεται ανασφαλής για την ικανότητά του να σας ικανοποιεί

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι αμφιβάλλει ότι είστε σε θέση να μείνετε πιστή σε αυτόν ή ότι ανησυχεί ότι δεν είστε ειλικρινής για το ενδιαφέρον σας για αυτόν.

Μπορεί να νιώθει πραγματικά εκφοβισμένος από εσάς σε αυτό το σημείο και μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα με κάποιαν που δεν είναι τόσο ελκυστική ή σεξουαλική.

2. Έχετε την αίσθηση ότι μπορεί να του έχετε σηκώσει μερικές κίτρινες ή κόκκινες σημαίες

Έχει φανεί ότι ανησυχεί για ένα ή δύο πράγματα; Αν ναι, μπορεί να έχει αμφιβολίες με βάση κάποιες προειδοποιήσεις από μέρους σας ή κάποια συγκεκριμένα παράπονα.

3. Σταματά σε σημαντικά ορόσημα δέσμευσης

Τριγυρνάει και σας αποκαλεί «φίλη του»; Είστε ακόμα αρραβωνιασμένοι μετά από τρία χρόνια; Έχει αποφύγει το θέμα της συνάντησης με τους γονείς του; Αν ναι, μπορεί να το σκέφτεται, αν τελικά θέλει πραγματικά να είναι μαζί σας ή όχι.

4. Έχετε συνεχώς αυτή την αίσθηση ότι κοιτάζει κι… άλλα κορίτσια

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι απλώς δεν είναι σίγουρος αν είστε η κατάλληλη γι’ αυτόν ή απλώς έτσι είναι σαν τύπος. Αν δεν βλέπει τι αξίζετε, πρέπει να προχωρήσετε. Αυτός ο τύπος πιθανότατα θα σας απατήσει ή θα σας αφήσει για κάτι άλλο με την πρώτη καλή ευκαιρία.

5. Δεν σας αφήνει να αγγίξετε το τηλέφωνό του

Αυτό είναι συχνά ένα σημάδι ότι μπορεί να έχει κι άλλες γυναίκες  με τις οποίες επικοινωνεί. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα σημάδι ότι μιλάει με τους φίλους του για εσάς και ότι μπορεί να έχει αμφιβολίες για τη σχέση σας. Αν νιώθετε το ένστικτό σας σάς προειδοποιεί για τις αντιδράσεις του, ίσως είναι καιρός να κόψετε τους δεσμούς μαζί του.

6. Κατά καιρούς, φαίνεται απλώς απόμακρος

Συνήθως, αυτό το σημάδι έρχεται με τη μορφή καθυστερημένων απαντήσεων ή απλώς πολύ απόμακρης συμπεριφοράς. Αν φαίνεται απόμακρος, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι απλώς δεν είναι σίγουρος αν η σχέση πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλει.

7. Η κατάστασή του στο Facebook εξακολουθεί να λέει «single»

Δεν αποκλείει άλλες επιλογές αν το κάνει αυτό.

Δείτε Επίσης
Μήπως ο σύντροφός σας χρειάζεται λίγο χώρο και χρόνο;

8. Σας είπε ξεκάθαρα ότι ακόμα το σκέφτεται

Προφανώς, αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι είτε δεν είναι σίγουρος είτε στην πραγματικότητα σας χρησιμοποιεί ως έναν «ενδιάμεσο» σταθμό. Εάν δεν μπορεί να αποφασίσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

9. Στην πραγματικότητα δεν σας λέει πολλά για τη ζωή του

Δεν θα σας πει πολλά για το πού εργάζεται, πού μένει ή ακόμα και τι κάνει με τους φίλους του, αν εξακολουθεί να σας αισθάνεται λίγο πιο… έξω από τη ζωή του. Όσο πιο σίγουρος είναι για σένα, τόσο πιο πιθανό είναι να αρχίσει να σας μιλάει για τα προσωπικά του και τις ανησυχίες του

10. Συχνά μοιάζει σαν ένα παιχνίδι ζεστό-κρύο μαζί του

Αν ένας άντρας συμπεριφέρεται σαν κυκλοθυμικός έφηβος, δεν μπορεί να αποφασίσει για σένα. Ειλικρινά, όμως, αν στην πραγματικότητα συμπεριφέρεται σαν να σας κάνει σκωτσέζικα ντους, θέλετε πραγματικά να το αντιμετωπίσετε; Ακόμα κι αν αποφασίσει ότι σας θέλει, ένας άντρας με τέτοια διάθεση θα πρέπει πιθανώς να σταθεροποιηθεί.

11. Γενικά, οι απαντήσεις του είναι αρκετά ασαφείς

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι είτε δεν είναι σίγουρος για εσάς είτε ότι έχει ήδη πάρει την απόφαση να σας απορρίψει. Ανεξάρτητα από το ποια επιλογή ισχύει, είναι πιθανώς καλύτερο να προσπαθήσετε να πάρετε μια ξεκάθαρη και σαφή απάντηση από αυτόν όταν πρόκειται για τη θέση σας στη ζωή του. Τουλάχιστον, θα μπορείτε να καταλάβετε τι να κάνετε από εκεί και πέρα, αντί να προσπαθείτε να παριστάνετε τη μάντισσα!

12. Δεν νιώθετε ότι είστε η πρώτη του προτεραιότητα

Ένας άντρας που δεν είναι σίγουρος για μια γυναίκα ή δεν θέλει μια σχέση μαζί της δεν θα την κάνει την πρώτη του προτεραιότητα. Είναι τόσο απλό.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.