The Christmas Factory: Το Γκάζι μύρισε Χριστούγεννα!

The Christmas Factory: Το Γκάζι μύρισε Χριστούγεννα!
The Christmas Factory: Το Γκάζι μύρισε Χριστούγεννα!
The Christmas Factory: Το Γκάζι μύρισε Χριστούγεννα!
The Christmas Factory: Το Γκάζι μύρισε Χριστούγεννα!
The Christmas Factory: Το Γκάζι μύρισε Χριστούγεννα! +2
Προβολή Φωτογραφιών
The Christmas Factory: Το Γκάζι μύρισε Χριστούγεννα!

Όχι δεν βρίσκεται στη Λαπωνία! Πρόκειται για έναν μικρό χριστουγεννιάτικο παράδεισο στο κέντρο της Αθήνας! Ζήστε μια αξέχαστη γιορτινή εμπειρία στο Christmas Factory στο Γκάζι!

Από τη Μαρία Αγγελακοπούλου

Το Εργοστάσιο των Χριστουγέννων στο Γκάζι περιμένει μικρούς και μεγάλους για να ζήσουν μια μοναδική παραμυθένια εμπειρία γεμάτη χριστουγεννιάτικα φωτάκια, μικρά ξωτικά του Άγιου Βασίλη, ζαχαρωτά, δώρα, παιχνίδια, όπως καρουσέλ, ρόδα, τρενάκι και φυσικά παγοδρόμιο! Η Starkid δημιούργησε, εμπνεύστηκε και δίνει ζωή για δεύτερη χρονιά στο Εργοστάσιο των Χριστουγέννων. Πρόκειται για μια εταιρεία που όχι μόνο διοργανώνει αλλά και υπογράφει-σχεδιάζει κάθε διαμόρφωση και ειδική κατασκευή εντός του χώρου.

Στο Christmas Factory σας περιμένουν οι 5 βοηθοί του Άη Βασίλη, ξυλοπόδαροι, ακροβάτες, μάγοι, Καραγκιόζης, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, χορωδίες, ραδιόφωνο, μια χριστουγεννιάτικη μπάντα αλλά και πολλές δραστηριότητες, όπως η «Yoga Γέλιου» που ενεργοποιεί τους… γαργαλοαδένες σας για να γελάτε συνεχώς και οι «Καρικατουρίστας» με καρικατούρες και face painting για μικρούς και μεγάλους!

Καθημερινά υπάρχουν εργαστήρια-δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Ας δούμε αναλυτικότερα κάποια από αυτά:

Ψηφιδωτά σαν Ζαχαρωτά:Τα παιδιά παίρνουν μέρος στο πιο απίθανο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, κατασκευάζουν με την τέχνη της ψηφιδογραφίας ένα ιδιαίτερο ψηφιδωτό, πάνω σε χαρτί με προκαθορισμένο σχέδιο.

«Τρέξε Μάρκο!»: Ένας μοναδικός χώρος 100τμ. έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, με σκετς, ζωντανή πίστα και φυσικά tablets τελευταίας τεχνολογίας που θα “τρέχουν” το ηλεκτρονικό παιγνίδι δράσης εκπαιδευτικού χαρακτήρα «Τρέξε Μάρκο!».

Σοκολατοκατασκευές:Τα πιο απίθανα «σοκολατομαγειρέματα» καταλήγουν σε υπέροχα χριστουγεννιάτικα χειροποίητα σοκολατάκια, τα οποία φτιάχνουν τα παιδιά επιλέγοντας το σχήμα του ανάμεσα σε διαφορετικά χριστουγεννιάτικα σχέδια. Στη συνέχεια και αφού παγώσουν μπορούν να το απολαύσουν!

Συγγραφή Παραμυθιού: Σε αυτό το δημιουργικό εργαστήριο, ο Τσάρλι ο Παιχνιδένιος βοηθά τα παιδιά να φτιάξουν το δικό τους, μοναδικό παραμύθι! Στο συγκεκριμένο εργαστήρι, οι επισκέπτες διαλέγουν από μια κάρτα, από σύνολο δεκαέξι καρτών,  τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων. Το σύνολο των τεσσάρων καρτών ανεξαρτήτως συνδυασμού, έχει ως αποτέλεσμα ένα παραμύθι. Έπειτα διαλέγουν από προκαθορισμένα κείμενα αυτά που αντιστοιχούν στις κάρτες με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού παραμυθιού.

Εικονογράφηση Παραμυθιού: Φυσικά ένα παραμύθι δεν μπορεί να μην έχει την αντίστοιχη εικονογράφηση. Σε συνέχεια της συγγραφής λοιπόν, τα παιδιά και πάλι υπό την καθοδήγηση του Τσάρλι του Παιχνιδένιου εικονογραφούν/ζωγραφίζουν το παραμύθι που δημιούργησαν τα ίδια! Στο τέλος, παίρνουν μαζί τους το παραμύθι που τα ίδια δημιούργησαν.

Δείτε Επίσης
Τα μυστικά για το τέλειο φόρεμα στο ρεβεγιόν

e-Factory: Σε αυτό το ηλεκτρονικό εργαστήρι οι επισκέπτες μπορούν να βιντεοσκοπήσουν τη δική τους ευχή για τα Χριστούγεννα μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον, την οποία στη συνέχεια  μπορούν μέσω του site www.thechristmasfactory.gr (ενότητα online ευχές) να τη στείλουν μέσω social media ή μέσω e-mail σε όποιον επιθυμούν!

Το Γράμμα στον Άη Βασίλη & Ευχή σε αγαπημένα πρόσωπα: Ο ήρωας που τα παιδιά ονειρεύονται κάθε βράδυ στον ύπνο τους να τους επισκέπτεται φορτωμένος δώρα, εργάζεται πυρετωδώς μαζί με τους βοηθούς του στο παραμυθένιο εργαστήρι του.

Κατασκευή Παράσημου Βοηθού με την Κυρά Βασίλενα: Μέσω της τεχνικής του αργαλειού και υπό την καθοδήγησή της, τα παιδιά υφαίνουν το δικό τους παράσημο, παίρνοντας και επίσημα τον τίτλο του Βοηθού του Άη Βασίλη.

Christmas Factory, Τεχνόπολις Γκάζι
Καθημερινά έως 6 Ιανουαρίου και ώρες: 10:00-22:00

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.