Πώς ερωτεύεστε; Μια εικόνα …αποκαλύπτει!

Πώς ερωτεύεστε; Μια εικόνα ...αποκαλύπτει!

Το μυαλό δεν έχει πάντα τις απαντήσεις. Γι’ αυτό κάποιες φορές επιλέγει να δει αυτά που θέλει. Και το τι βλέπει φανερώνει πράγματα για τον τρόπο που σκεφτόμαστε και για τον χαρακτήρα μας. Το παρακάτω ψυχολογικό τεστ μας δείχνει πως συμπεριφερόμαστε και πως εκφραζόμαστε όταν ερωτευόμαστε. 

Επιμέλεια: Σοφία Κροκιδά

Δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείτε. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στην εικόνα και συγκρατείστε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό βλέποντάς την.

Πως ερωτεύεστε - τεστ

Αν είδατε…

1. Το πρόσωπο ενός ανθρώπου σε προφίλ

Αν στην εικόνα βλέπετε το πρόσωπο ενός μεγάλου άντρα μην ανησυχείτε. Απλά σημαίνει ότι είστε άνθρωπος που δεν ξεχνάει να κοιτάζει το σύνολο, ειδικά όταν έχει να κάνει με έρωτα, σεξ και ραντεβού.

Μπορεί στην αρχή να δείχνετε ότι περιμένετε κάποιον να σας παρασύρει και σίγουρα σας αρέσει ο ρομαντισμός. Αλλά το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε κάποιον που θα αφιερώσει στη σχέση σας χρόνο, κόπο και ενέργεια. Ακριβώς όπως κάνετε κι εσείς!

Δεν έχει σημασία η ηλικία σας. Ξέρετε ότι η αγάπη δεν είναι μόνο λουλούδια και τραγούδια. Η αληθινή αγάπη είναι να χτίζετε μια ζωή μαζί και αυτό ακριβώς ψάχνετε στις ερωτικές σχέσεις σας. 

2. Ένας άντρας που καβαλάει ένα άλογο

Όχι, δεν θα ερωτευτείτε έναν καουμπόη! Αυτό που βλέπετε στην εικόνα σημαίνει ότι στην αγάπη η καρδιά σας είναι ατίθαση, ακόμα και αν πιστεύετε ότι βρήκατε τον σύντροφο της ζωής σας. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι απατάτε το ταίρι σας, αλλά είστε άνθρωπος που η καρδιά και η ψυχή του δίνονται μόνο όταν έχει την απόλυτη προσοχή του συντρόφου του. Σε άλλες εποχές θα ζούσατε για να δείτε δύο άντρες να μονομαχούν για τα μάτια σας.

Έχετε μια τάση να ξενοκοιτάζετε, σε περίπτωση που ο άντρας των ονείρων σας εμφανιστεί από κάπου αλλού. Μην αφήσετε μια καλή σχέση να φύγει μέσα από τα χέρια σας όμως γιατί μπορεί το τέλειο να βρίσκετε τελικά κάτω από τη μύτη σας. 

3. Ένα κορίτσι που ξαπλώνει στο ποτάμι

Αυτό που βλέπετε σημαίνει ότι μάλλον έχετε πληγωθεί στο παρελθόν από κάποιον, και ενώ θέλετε να κάνετε μια σχέση είστε φοβισμένη και πολύ προσεκτική. 

Δείτε Επίσης
Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ την πρώτη μας αγάπη

Όλοι έχουμε απογοητευτεί από τον έρωτα κάποια στιγμή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο. 

Το πραγματικό σας πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεστε να πείσετε τον εαυτό σας ότι το να ψάχνετε την αγάπη έχει νόημα. Μην τα παρατάτε όμως, γιατί παρά τις δυσκολίες είστε άνθρωπος που μπορεί να αγαπήσει με πάθος. Και είναι υπέροχο να αγαπιέται κάποιος με αυτό τον τρόπο. 

4. Μια αψιδωτή πύλη πάνω από ποτάμι

Μην ανησυχείτε, αν δεν βλέπετε ανθρώπους στην εικόνα. Αυτό σημαίνει απλά ότι είστε ονειροπόλα και η καρδιά σας δεν δαμάζεται εύκολα.

Σας αρέσει η ιδέα του να ερωτευτείτε, και ίσως το έχετε κάνει κιόλας κάποιες φορές. Στο τέλος όμως, νιώθετε ότι κανένας σύντροφος δεν γοητεύετε από την περιπέτεια και τις αναζητήσεις όπως εσείς. Είστε μοναδική και ατίθαση αλλά δεν χρειάζεται να πορεύεστε μόνη σας στη ζωή. 

Καθώς προχωράτε στη ζωή, με τη μια περιπέτεια να διαδέχεται την άλλη, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον που απολαμβάνει τη στιγμή όσο κι εσείς. Το να δώσετε την καρδιά σας σε κάποιον δεν σημαίνει ότι θα χάσετε κάτι. Σημαίνει απλά ότι θα μοιραστείτε νέες περιπέτειες με έναν άνθρωπο που σας αγαπάει.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.